kürtaj:/

Evlide olsa bekarda olsa kürtaja cok karsiyim.
Yani ben hamile kalip kurtaj olsam hayatima hicbir zaman kaldigim yerden devam edemem gibi geliyor.
Bu uzun birliktelik yasanan kisi sizi sevse hamileleginde vesile olsun gel evlenelim der ilk sozu ben hazir degilim olmaz.
Boyle durumlarda gerekirse ayni anda 3 korunma yontemi kullanin ama hamile kalmayin.

Uzun bir ilsikide aldigi alacagi hevese hazir ama baba olmaya hazir degilse onun hevesi uckuruna kacmistir baska yapacak yorum bulamadim...

Aldırma yapmasaydı aldırma!!!! Gitsin pasa pasa dogursun ve o erkek adam diyemiyorum pardon o herifede dna testiyle dava açsın nafaka bağlanır en azından minicik canlıya kiymasinlarda!!

Ne sacma düsünceler var.... Aldirmasinda ömür boyu bir cocugu babasiz mi büyütsün? Sanki bilerek yapmis ilk bastan sonrada aman istemiyorum mu demis sürekli cullanmissiniz üzerine.... Adam hazirda olmayabilir taslamak mi gerekir illaki? Tabiki günah dinimizde ama maddi ve manevi durum buna izin vermiyorsa aldirmasi en makbulu olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…