kürtaj:/

Kadın olsun, erkek olsun farketmez, totosuna güvenmeyen, korunmasız sex yapmayacak arkadaş.

Burada erkeğe yüklenilmiş evet o şerefsiz sevgilisi hamile kaldıktan sonra aklı başına geldiği için hatalı.

Ama kadının hiç mi günahı yok. Herif istemiyor diye kürtaj olmuş. Daha kendi Bebek isteyip istemediğinden habersiz.
Bebek olana kadar aklı neredeymiş?
Neden ağzını açıp korunmalıyız dememiş?

iş işten geçmiş, cinayet işlenmiş neyin sorusu bu?
hiç suçu olmayan günahsıza kıymak ne kadar kolay olmuş.
istemiyor öldürelim. ne kadar güzel. bravo.
Nasılsa günahsız bir cana kıymanın hesabı birgün sorulur elbet katiller... millet arayıp bulamıyo bunlarda olan kıymetini bilmiyo üstelik nikahsız bir ilişki nasıl bi dünya olduk nasıl bi toplumuz böyle utanmadan sıkılmadan herşeyi yaşar ve anlatır olduk allah sonumuzu hayırlara cikarsin

bizim çocuklar yapmaz çünkü :))

Yahu sex yapmayı bilip de korunmaya aklı nasıl ermez bi insanın!!! Evlilik var yok, umrumda değil, sex zaten bi duygu paylaşımıdır. Kişi isterse de sadece ihtiyaç giderir ama böyle de cahil olunmaz. Bir prezervatif bile mi aklına gelmiyor? Hepsini geçtim ertesi gün hapı diye bi icat da var hani... Neden randomly bir canı alıp bedenini parçalamak??? Babalığa hazır olmayan erkek müsveddesi de organındaki sıvıya sahip olamıyor zaten, sorumluluk neyine?

Çocupu aldırıp aldırmamak burdan fikir alınacak bir şey değil. Kişi kendisi karar vermeli. Ayrıca büyük konuşmamak gereken bir konu. Bir arkadaşım yumurtlamayı baskılayan bir yumurtalık kisti artı doğumkontrol hapına ramen hamile kaldı. İnsan hamile kalınca çok zor duruma düşer kim kasten çocuğunu öldürmek ister? Çok eleştiriye açık bir konu değil bence. Zor karar.

Arkadaşınızın destek alması gerekiyor. Ve o adamdan ayrılması tabiki. Üzüldüm . Üzülüyorum. Gencecik yüreklerin böyle ise yaramaz kişiler tarafından yaralanmasi çok üzücü.
Baba olmaya hazır değilsen on kat önlem alacaksın.
Aslında " baba olmaya hazır değilim " cümlesi seninle asla evlenmeyi düşünmüyorum " cümlesiyle aynı bence.

arkadaşın bebeğini aldırırken düşünmemiş üzülmemiş sende kalkıp ona nasıl destek olurum diemi düşünüyosun hey Allahım yaa

Madem evli değilsiniz evlenmeye hazır olmayan adamın baba olmaya zaten hazır olmasını nasıl beklediniz bi mana veremedim. Bile bile lades demişsiniz siz zaten.

Arkadaş adına konu açmak bana çok saçma geliyo, çünkü ne kadar samimî anlayamıyorum, üye olmak zor değil

O halti yemeden düşünse insan ölür mu? Nikahsiz beraber olmak ne ya evlenin kardeşim kimse evlenmesin o zaman herkes biriyle olsun tövbe ya işte bu yüzden başımızdan felaketler eksik olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…