- 19 Haziran 2014
- 1.082
- 953
- 208
- Konu Sahibi merve_3535
-
Aman ne olacak aldırın gitsin mi bu kadar basitmi bi cana kıymakAman ne olacak aldirin gitsin. Zaten herkes arada uzun iliskiler yasayip arada cocuk falan aldiriyor, onemsiz ayrintilar bunlar...
Nasılsa günahsız bir cana kıymanın hesabı birgün sorulur elbet katiller... millet arayıp bulamıyo bunlarda olan kıymetini bilmiyo üstelik nikahsız bir ilişki nasıl bi dünya olduk nasıl bi toplumuz böyle utanmadan sıkılmadan herşeyi yaşar ve anlatır olduk allah sonumuzu hayırlara cikarsiniş işten geçmiş, cinayet işlenmiş neyin sorusu bu?
hiç suçu olmayan günahsıza kıymak ne kadar kolay olmuş.
istemiyor öldürelim. ne kadar güzel. bravo.
hemen üzerime alındımçekirdeğimi alıp geldim.
"Rabbim neden bana değil de bunlar gibilere çocuk veriyorsun" cular gelmeden oturayım şöyle.
Yurtdışında aileler çocuklarının cinsel olarak aktif olduğunu öğrendiklerinde ilk yaptıkları şey hemen onlara korunma yöntemlerini anlatmak oluyor...hatta çekmecelerine prezervatif bile atıyorlar...onların kültüründe evlenmeden birliktelik normal,ülkemizde tartışılır tabi ama demek istediğim,biz niye gençlerimize yeterince eğitim veremiyoruz.gençlerimiz niye bu kadar sorumsuz umursamaz...
Kinaye yapmış arkadaş aslında sacmalamayin bu kadar basit mi demiş ama sen düz anladın sanırımAman ne olacak aldırın gitsin mi bu kadar basitmi bi cana kıymakönlemini alacaklardı başta kimsenin bi cana kıymaya hakkı yok
senin gibiler anne olacak ya kahroluyorum. Allah seni bildiği gibi yapsınkızlar merhaba..uzun bir beraberlikten çocuk aldıranınız oldu mu hiç? baba olmaya hazır değilim deyip de..
Allah böylelerine çocuk vermesi n yaa çok var böylelerindensenin gibiler anne olacak ya kahroluyorum. Allah seni bildiği gibi yapsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?