- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.318
- 548
- Konu Sahibi merve_3535
-
Aman ne olacak aldırın gitsin mi bu kadar basitmi bi cana kıymakönlemini alacaklardı başta kimsenin bi cana kıymaya hakkı yok
Koku sizdemi garantimi aldiniz allahtan tatlim bidaha olacak die.bu duruma gelmemek icin onlemi alinsaydi daha guzel olmazmiydi?bebek sahibi olamayan olmak icin cabalayan bissuru insan var hergun aglayan sen kalkmissin aldir gitsin diyorsun ne can alici aldir gitsin demihepımız uzun bırlıktelıkten defalarca cocuk aldırdık aman aldırın gıtsın nolucak yerıne yenısı cıkar kökü sızde
yasasın 23 nısan
Arkadaşın ironi yaptığını düşünüyorum.Koku sizdemi garantimi aldiniz allahtan tatlim bidaha olacak die.bu duruma gelmemek icin onlemi alinsaydi daha guzel olmazmiydi?bebek sahibi olamayan olmak icin cabalayan bissuru insan var hergun aglayan sen kalkmissin aldir gitsin diyorsun ne can alici aldir gitsin demi(
Soylediklerimdeki yanlisi soylermisin ???Arkadaşın ironi yaptığını düşünüyorum.
Ben yanlış birşey söyledin demiş miyim?Soylediklerimdeki yanlisi soylermisin ???
Arkadaşım ben yıllardır evlat sahibi olmaya çalışan ve bu yolda çekmedigi eziyet sıkıntı kalmayan biriyim çektiğim özlemi dile bile dökemem tarifsiz bişey allah kimseye yaşatmasınVerdigim cevabi begenenler asagida kurtaj olayina karsi cikmis. Yaptigim ironiyi herkes anlamis bir sen anlamissin, bilgine...
Bende üzerime alınıyorum evet neden bana vermiyor ama üzülmüyorum böyle olayları okudukca artık neden olmuyo diye en azından doğurup sokaga atmıyorum çöpe atmıyorum allahın günah saydıgı içimdeki canlıyı hunharca öldürmüyorum ve halime şükrediyorumçekirdeğimi alıp geldim.
"Rabbim neden bana değil de bunlar gibilere çocuk veriyorsun" cular gelmeden oturayım şöyle.
benım cumlemı cıddıye almıs oldugunuza ınanamıyorumKoku sizdemi garantimi aldiniz allahtan tatlim bidaha olacak die.bu duruma gelmemek icin onlemi alinsaydi daha guzel olmazmiydi?bebek sahibi olamayan olmak icin cabalayan bissuru insan var hergun aglayan sen kalkmissin aldir gitsin diyorsun ne can alici aldir gitsin demi(
Ay saçmalamayın lütfen insanlar nasıl fanusta yaşasınlar, balık mı bu?bazı insanlar ironi yapıldığını anlamayacak kadar saf!
fanusta falan mı yaşıyorlar çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?