kürtaj:/

Aldiracak kdr kafa var da korunmayı düşünecek kafa mi yok !!! Biz çocuk çocuk diye yanalim siz olanı da aldirin yüze tukurulecek insanlarsınız! Gitmesin o psikologa bence otursun küçücük cana nasıl kiymis onu dusunsun !!!

Aman ne olacak aldırın gitsin mi bu kadar basitmi bi cana kıymak önlemini alacaklardı başta kimsenin bi cana kıymaya hakkı yok

Verdigim cevabi begenenler asagida kurtaj olayina karsi cikmis. Yaptigim ironiyi herkes anlamis bir sen anlamissin, bilgine...

Nasıl bir genişlik nasıl bi rahatlık bu?
Geçenlerde kürtajın nasıl yapıldığı ile ilgili bir video izledim dehşet
Alttan, bi aletle bebeğin tek tek kolunu ,bacağını ,kafasını çekip koparıyor ve çıkarıyor izlerken içim dayanmadı bebeğin sağa sola doğru çekilmeye, kaçmaya çalışması
Allah ıslah etsin beş dakikalık zevk için o minicik cana ettiğiniz eziyet gün gelir misli ile çıkar arkadaşınızdan (!)

hepımız uzun bırlıktelıkten defalarca cocuk aldırdık aman aldırın gıtsın nolucak yerıne yenısı cıkar kökü sızde
yasasın 23 nısan
Koku sizdemi garantimi aldiniz allahtan tatlim bidaha olacak die.bu duruma gelmemek icin onlemi alinsaydi daha guzel olmazmiydi?bebek sahibi olamayan olmak icin cabalayan bissuru insan var hergun aglayan sen kalkmissin aldir gitsin diyorsun ne can alici aldir gitsin demi (

Arkadaşın ironi yaptığını düşünüyorum.

Diyebilir tabiki bunu demek hakkı düşünce ve belirtme özgürlüğü.
Ama şu varki vicdan...
Keşke bastan onlem alinsaydi.
Yoksa baba olmak istemiyorum demesi ve kurtaj olmak cok kolay ama o vicdan ömür boyu sizinle olucak..

Mutsuzsa yardim alsin. Evlenmeden cocuk aldiran arkadaslarimin hicbiri sorun yasamadi atlattilar ama ayrildilar da o erkeklerden. Yani bence o birlikte oldugu kisiye guvenmeye devam etmesin. Aile kurmaya hazir degil demek ki. Evlendikten sonrada cocuk dusunmuyorsa erkek o baska. Daha iyi korunsunlar.

Verdigim cevabi begenenler asagida kurtaj olayina karsi cikmis. Yaptigim ironiyi herkes anlamis bir sen anlamissin, bilgine...
Arkadaşım ben yıllardır evlat sahibi olmaya çalışan ve bu yolda çekmedigi eziyet sıkıntı kalmayan biriyim çektiğim özlemi dile bile dökemem tarifsiz bişey allah kimseye yaşatmasınbununla konuyla ilgili o kadar şey duyuyor ve okuyorum ki sizin yorumunuzu okuyunca sinirden deliye döndüm yanlış anlamış olabilirim ama sizin yazdığınız gibi düşünen o kadar çok insan varki allah onları ıslah etsin

çekirdeğimi alıp geldim.
"Rabbim neden bana değil de bunlar gibilere çocuk veriyorsun" cular gelmeden oturayım şöyle.
Bende üzerime alınıyorum evet neden bana vermiyor ama üzülmüyorum böyle olayları okudukca artık neden olmuyo diye en azından doğurup sokaga atmıyorum çöpe atmıyorum allahın günah saydıgı içimdeki canlıyı hunharca öldürmüyorum ve halime şükrediyorum

Bu konuları niye açıyorsunuz anlamıyorum
Ne dememizi bekliyorsunuz
Ya da burada işittiğiniz hakaretler vicdan mı rahatlatıyor, nedir Allah aşkına ya
Babası istemiyorsa anası doğurur bakar, kolay mıdır tabi ki değil ama bu da bunları düşünmeden korunmasız seks yapan ananın ödediği bedeldir. Sağlıklı bir gebelikte kürtaj bir seçim değil bana göre, keyfi cinayet

benım cumlemı cıddıye almıs oldugunuza ınanamıyorum
tobe yarabbım ya
47 gunluk anneyım ben
hıc bı allahın kulu gercekden aldır gıtsın kökü sende demez sacma bı konu gırısıne en uygun cevaptır o
acıklama yaptıgıma ınanamıyorum !

Son düzenleme:
benı hayatda en cok bunaltan ve sinirlerımı zorlayan üc sey vardır bunlardan biri küfür gıbı alınganlık.
kısı oyle alıngan okadar alıngan olur kı her soyledıgını tersden alır , dunyadan haberı yoktur ironıden deyımden tabırı caizse den anlamaz yanı anlamaz oglu anlamaz

dam üstünde saksağan vur belıne kazmayı

Konu sahibi uzun bir ilişki olduğuna göre ekek kişisinin baba olmak istemedigini nasıl anlamamiş arkadaşiniz?
Ayrica sorunuz gerçekten çok saçma ve canice ne yani bizde aldirdiysak vicdan mi rahatlatacaksiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…