- 4 Ocak 2016
- 9
- 7
- 36
- 33
- Konu Sahibi SUDENAZXXX
-
- #2.241
Sizin neden düşmüş bebeğiniz belli miilk reglim olucak canim 2 ocak dusuk+ kurtaj o zamandan beri hic olmadim bugun 41.gun oluyo yani
Sizin neden düştü pekiBenim 49. Gün oldu adet stres yapma arkadaşım yakındır olman
Bi sıkıntı oldu mu bebeğinizde13 aralik dusuk yapmistm 11 ocak adet oldm ve suan test yaptm pozitf hamileym yarin kan vercmm rabbm bu sefer bize bebegmizi nasip etsnn insallah
Dış gebelik nedeniyle kürtaj oldum ben sonrada iğne vurulduSizin neden düştü peki
Geçmiş olsun, Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinDış gebelik nedeniyle kürtaj oldum ben sonrada iğne vuruldu
malesef üç defa düşük yapmak gerekiyormuş genetige gitmesi için devlet hastanesi prosedürü öyleymiş canım bende bilmiyorum malesef nedeniniSizin neden düşmüş bebeğiniz belli mi
ozaman sonrasında hamile kaldınız öyle mimalesef üç defa düşük yapmak gerekiyormuş genetige gitmesi için devlet hastanesi prosedürü öyleymiş canım bende bilmiyorum malesef nedenini
malesef hala bir bebeğim yok ilk ve tek hamile kalışımdı hamile kalamadım başkaozaman sonrasında hamile kaldınız öyle mi
İnşallah Allah gönlünüze göre verir dilerim gebe kalırsınız ve sağlıklı doğum yaparsınızmalesef hala bir bebeğim yok ilk ve tek hamile kalışımdı hamile kalamadım başka
Gecmis olsun ins hamilesin8zdir eger degilseniz devlet hastanesine gidip 3 dudugum var hem pihtilasma hmde genetik testini yapabilirsinzmalesef üç defa düşük yapmak gerekiyormuş genetige gitmesi için devlet hastanesi prosedürü öyleymiş canım bende bilmiyorum malesef nedenini
Ben.oyle yaptim ozelden istediler o zaman 2 dusugm vardi dr bana 3 diyin dedi oyle yaparlar dedi cok sukur genetikte bisi ckmadi az pihtilasna cGecmis olsun ins hamilesin8zdir eger degilseniz devlet hastanesine gidip 3 dudugum var hem pihtilasma hmde genetik testini yapabilirsinz
Az pıhtılaşmada ne kullandınız hamile kalınca PekiBen.oyle yaptim ozelden istediler o zaman 2 dusugm vardi dr bana 3 diyin dedi oyle yaparlar dedi cok sukur genetikte bisi ckmadi az pihtilasna c
Var dedi 3 dusukten sonra anne aldum binlece kere sukun cok cok zor allah kimseye o acilar yasatmasin herkese annelogi tatirsin aminnnn
Merhaba Allah tamamına erdirsin inşallah. Siz hangi doktora gittiniz perinatologa ankaradamı.ben iyibir perinatologa gitmek istiyorum 3 kaybım vardaCanım benim kaybım 14 haftalikti. Kürtaj sonrasındaki kontrolünde problem yoksa ve psikolojik olarak hazırsan hemen deneyebilirsin. Bende de pihtilasma vardi perinatologa gidiyordum hatta kayıptan sonra bir sürü doktora gitmiştim belki diğerleri hemen yapma falan der diye hepsi de dedi beklemene gerek yok diye.Ben 1 adet bekleyip hemen hamile kalmıştım şuan 26 aylık oldu bile darısı başınıza
Canım selam az pıhtılaşma var dediğin değerlerin nasıl paylaşır mısın ?Ben.oyle yaptim ozelden istediler o zaman 2 dusugm vardi dr bana 3 diyin dedi oyle yaparlar dedi cok sukur genetikte bisi ckmadi az pihtilasna c
Var dedi 3 dusukten sonra anne aldum binlece kere sukun cok cok zor allah kimseye o acilar yasatmasin herkese annelogi tatirsin aminnnn
Ne güzel ne mutlu sizes13 aralik dusuk yapmistm 11 ocak adet oldm ve suan test yaptm pozitf hamileym yarin kan vercmm rabbm bu sefer bize bebegmizi nasip etsnn insallah
Ne güzel ne mutlu size
Ne mutlu size insallah bizler de hemen hamile kalabiliriz...13 aralik dusuk yapmistm 11 ocak adet oldm ve suan test yaptm pozitf hamileym yarin kan vercmm rabbm bu sefer bize bebegmizi nasip etsnn insallah
Cnm merhabalar bende seninle ayni durumdayim benimde 19 ekimde 13 haftalik olmasi gereken bebegim 9+3te lalbi durdugu icin kurtaja alinmak zorunda kaldim 20 gundur icimde ölmus melegim haberimiz yoktu bi ihtimal cinsiyeti ogrenirim die gittim gun öldügunu ogrendim yavrumun cok zor topladm kendimi ben hic korunmadim cnm ve yumurtlamamida yakaladm ve suan gecenki gebeligimin belirtileri var gbi bakalim nasip cnm kürtajdan sonra hc adet gormeden hamile kalanlar duydum ve bana umut oldu heycanla adet gorcemmi gormucemmi onu beklemedeyim hbr vericem jnsallah burdan o gunu nasip ederse Rabbim...Arkadaslar merhaba araniza yeni katildim ve mesajlarin yarisina yakinini okudum.Benim hikayem de sizlerden cok farkli degil.29 ekimde bebegimin kalbinin atmadigini ogrendik,7 haftalik olmasi gerekirken 6 haftada kalmis ve 31 ekim carsamba gunu kürtaj oldum.Doktorum 1 adet gecirdikten sonra tekrar deneyebilecegimizi soyledi.Psikolojik olarak inanilmaz bir cokuntu icindeyim.Sizlerin olumlu mesajlarini gordukce biraz daha iyi hissediyorum kendimi.Benim durumumda olanlar dertleselim birbirimize umut olalım diye yazmak istedim.Varsa yakin zamanda bu sekilde kurtaj olup hamile kalan lutfen paylassin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?