- Konu Sahibi SUDENAZXXX
-
- #2.261
Arkadasım umudunu kaybetme geçen yıl baya uğraşmanın ardından rabbim kısmet etti hamile olduğumu öğrendik dünyalar bizim oldu ama çok sürmeden kalp atışının durduğunu öğrendik kürtaj oldum 8 haftalık . Sanki dünya başıma yıkıldı çok ağladım ama 3 cu adetten sonra doktor kontrolünde tekrar denedik klomen +ovutrelle çok şükür ikinci ay denemeden sonra tekrar hamile kaldım Doğuma su an gün sayıyorum :) rabbim hayırlısı ile insallah sağ salım kucağımıza almayı nasip eder . Neden bu kadar acele ettin diyeceksin ama o acının tesellisi Yok sanki tek teselli yeniden hamile kalmakArkadaslar merhaba araniza yeni katildim ve mesajlarin yarisina yakinini okudum.Benim hikayem de sizlerden cok farkli degil.29 ekimde bebegimin kalbinin atmadigini ogrendik,7 haftalik olmasi gerekirken 6 haftada kalmis ve 31 ekim carsamba gunu kürtaj oldum.Doktorum 1 adet gecirdikten sonra tekrar deneyebilecegimizi soyledi.Psikolojik olarak inanilmaz bir cokuntu icindeyim.Sizlerin olumlu mesajlarini gordukce biraz daha iyi hissediyorum kendimi.Benim durumumda olanlar dertleselim birbirimize umut olalım diye yazmak istedim.Varsa yakin zamanda bu sekilde kurtaj olup hamile kalan lutfen paylassin..
Arkadasım umudunu kaybetme geçen yıl baya uğraşmanın ardından rabbim kısmet etti hamile olduğumu öğrendik dünyalar bizim oldu ama çok sürmeden kalp atışının durduğunu öğrendik kürtaj oldum 8 haftalık . Sanki dünya başıma yıkıldı çok ağladım ama 3 cu adetten sonra doktor kontrolünde tekrar denedik klomen +ovutrelle çok şükür ikinci ay denemeden sonra tekrar hamile kaldım Doğuma su an gün sayıyorum :) rabbim hayırlısı ile insallah sağ salım kucağımıza almayı nasip eder . Neden bu kadar acele ettin diyeceksin ama o acının tesellisi Yok sanki tek teselli yeniden hamile kalmak
İnsallah hayirlisi olur hakkinda canim.Ben adet gormeden hamile kalma konusunda korkuyorum biraz acikcasi.Yine ayni seyleri yasarim diye korkuyorum.Doktorum da israrl bir adet bekle dedigi icin cesaret edemiyorum suan zaten daha yeni bitti kanamam.Hayirli haberlerini bekliyorumCnm merhabalar bende seninle ayni durumdayim benimde 19 ekimde 13 haftalik olmasi gereken bebegim 9+3te lalbi durdugu icin kurtaja alinmak zorunda kaldim 20 gundur icimde ölmus melegim haberimiz yoktu bi ihtimal cinsiyeti ogrenirim die gittim gun öldügunu ogrendim yavrumun cok zor topladm kendimi ben hic korunmadim cnm ve yumurtlamamida yakaladm ve suan gecenki gebeligimin belirtileri var gbi bakalim nasip cnm kürtajdan sonra hc adet gormeden hamile kalanlar duydum ve bana umut oldu heycanla adet gorcemmi gormucemmi onu beklemedeyim hbr vericem jnsallah burdan o gunu nasip ederse Rabbim...
Amin cnm sağol Rabbim sanada hayirlisi ile bekletmeden meleğini kavuşturur insallah .Cok sevindim senin adına.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.Acele ettigini dusunmuyorum biz de oyle yapicaz insallah..Doktor bir ay beklemen yeterli dedi.O kadar iyi anliyorum ki seni o acinin tek tesellisi yeni bir bebek
Saol kuzum tam 7 gunum var adete uzarsa bilemiyorum ama gecince test yapicam nasip olmassada Allahin taktiri kuzumİnsallah hayirlisi olur hakkinda canim.Ben adet gormeden hamile kalma konusunda korkuyorum biraz acikcasi.Yine ayni seyleri yasarim diye korkuyorum.Doktorum da israrl bir adet bekle dedigi icin cesaret edemiyorum suan zaten daha yeni bitti kanamam.Hayirli haberlerini bekliyorum
Hayirli olcaksa sonu guzel olacaksa olsun insallahSaol kuzum tam 7 gunum var adete uzarsa bilemiyorum ama gecince test yapicam nasip olmassada Allahin taktiri kuzum
Aminn insallahAmin cnm sağol Rabbim sanada hayirlisi ile bekletmeden meleğini kavuşturur insallah .
Canım yumurtlamami yakaladim demistinya nasil yakaladin testle mi?Saol kuzum tam 7 gunum var adete uzarsa bilemiyorum ama gecince test yapicam nasip olmassada Allahin taktiri kuzum
İnşallah Allah gönlünüze göre verir dilerim gebe kalırsınız ve sağlıklı doğum yaparsınız
arkadaslar güzel dilekleriniz için çok tesekkur ederim ben tam 150 gün sonra regli oldum en son eylül’de oldum simdi 10 haftaya girdik hamileyim çok şükür insallah bu sefer sağlıcakla hayırlısıyla kucağıma almak nasip olur Allah insallah bütün isteyen herkese nasip etsinGecmis olsun ins hamilesin8zdir eger degilseniz devlet hastanesine gidip 3 dudugum var hem pihtilasma hmde genetik testini yapabilirsinz
Yok cnm daha once kullandim bn ovu testi yaparken beyaz akintimdda vardi ve dogru cikmisti artik ordan hemen yakalayabiliorum cnmCanım yumurtlamami yakaladim demistinya nasil yakaladin testle mi?
40 olsun arkadaşım gelmezse dra görün o versin söktürücüKizlar bnm tam 30 gun oldu kurtaj olali gelen giden yok nezman adet gorurum acaba yoksa sökturucumu kullanayim?
Cok saol ablacim 26sina aldm randevu gdicem insallah gelmeyince hemen aklima gebelik geldide demek uzayabiliomus40 olsun arkadaşım gelmezse dra görün o versin söktürücü
evet canım gebelikte olabilir tabi dikkat et sen kendine hersey mümkün gelmezse zaten dra gidince test yapıp oyle söktürücü veriyorlar 40 güne kadar normal karşılıyorlarCok saol ablacim 26sina aldm randevu gdicem insallah gelmeyince hemen aklima gebelik geldide demek uzayabiliomus
Ediyorum ablacim cok saolasin Allah razi olsun sendenevet canım gebelikte olabilir tabi dikkat et sen kendine hersey mümkün gelmezse zaten dra gidince test yapıp oyle söktürücü veriyorlar 40 güne kadar normal karşılıyorlar
Kizlar bnm tam 30 gun oldu kurtaj olali gelen giden yok nezman adet gorurum acaba yoksa sökturucumu kullanayim?[/QUOTE
Canim ben 31 ekimde oldum kurtaji.Doktorum dedi ki kasimin sonunda olmazsan soyle adet sokturucu vericem,hic oyle kendiliginden gelmesini beklemeye gerek yok gebelik dusunuyosun cunku dedi.
Suanda kavustunuzmu bebisijizeCanım mevlam kısmet ederse ıster ılk ayda hamıle kal ıster ara ver hamıle kal zamnla alakalı bısey degı cunku benım 4 kaybım oldu hepsının arasında 9 ay ara verdım bosa zamn kaybıymıs yıne dustu sen kendını psıkolojık olarak hazır hıssetıgınde calısmalara basla derım rabbım saglıklısını ve hayırlısını nasıp etsın ısteyen herkese amınnnnnnnnnnnnnnn.........
Peki saflikla kavustun mu melegine cnmArkadaşlar ben de 19 Şubatta kürtaj oldum. 40 gün geçmesine rağmen adet olamayınca doktora gittim. Gitmeden de idrar testi yaptım pozitif çıktı. Doktora da söyledim. Bana önceki gebeliğin hormonlarından dolayı böyle çıkmıştır dedi. Baktı ve adet olmak üzeresin dedi. 5 gün daha adet olamayınca beta hcg yaptırdım 490 çıktı. ıki gün sonra da 1180 yani ben kürtajdan sonra adet görmeden hamile kalmışım.
Hemde ölen bebeğim için 4 seneye yakın uğraşmış ve ikinci aşılamada hamile kalmıştım.
Bu sefer adet zamanına yakın bir tarihe kadar korunmamıza rağmen bebişim gelmiş. Kendiliğinden.Artık ben de inanıyorum ki kürtajdan sonra hamile kalmak daha kolaymış. Ama en az bir adet dönemi beklemek daha iyi çünkü insan çok endişeleniyor bir şey olacak diye.
Allah herkese en hayırlı zamanda yeniden göndersin meleklerini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?