Kürtajdan hemen sonra hamile kalan var mı?

Arkadasım umudunu kaybetme geçen yıl baya uğraşmanın ardından rabbim kısmet etti hamile olduğumu öğrendik dünyalar bizim oldu ama çok sürmeden kalp atışının durduğunu öğrendik kürtaj oldum 8 haftalık . Sanki dünya başıma yıkıldı çok ağladım ama 3 cu adetten sonra doktor kontrolünde tekrar denedik klomen +ovutrelle çok şükür ikinci ay denemeden sonra tekrar hamile kaldım Doğuma su an gün sayıyorum :) rabbim hayırlısı ile insallah sağ salım kucağımıza almayı nasip eder . Neden bu kadar acele ettin diyeceksin ama o acının tesellisi Yok sanki tek teselli yeniden hamile kalmak

Cok sevindim senin adına.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.Acele ettigini dusunmuyorum biz de oyle yapicaz insallah..Doktor bir ay beklemen yeterli dedi.O kadar iyi anliyorum ki seni o acinin tek tesellisi yeni bir bebek

İnsallah hayirlisi olur hakkinda canim.Ben adet gormeden hamile kalma konusunda korkuyorum biraz acikcasi.Yine ayni seyleri yasarim diye korkuyorum.Doktorum da israrl bir adet bekle dedigi icin cesaret edemiyorum suan zaten daha yeni bitti kanamam.Hayirli haberlerini bekliyorum

Cok sevindim senin adına.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.Acele ettigini dusunmuyorum biz de oyle yapicaz insallah..Doktor bir ay beklemen yeterli dedi.O kadar iyi anliyorum ki seni o acinin tek tesellisi yeni bir bebek
Amin cnm sağol Rabbim sanada hayirlisi ile bekletmeden meleğini kavuşturur insallah .

Saol kuzum tam 7 gunum var adete uzarsa bilemiyorum ama gecince test yapicam nasip olmassada Allahin taktiri kuzum

İnşallah Allah gönlünüze göre verir dilerim gebe kalırsınız ve sağlıklı doğum yaparsınız
Gecmis olsun ins hamilesin8zdir eger degilseniz devlet hastanesine gidip 3 dudugum var hem pihtilasma hmde genetik testini yapabilirsinz
arkadaslar güzel dilekleriniz için çok tesekkur ederim ben tam 150 gün sonra regli oldum en son eylül’de oldum simdi 10 haftaya girdik hamileyim çok şükür insallah bu sefer sağlıcakla hayırlısıyla kucağıma almak nasip olur Allah insallah bütün isteyen herkese nasip etsin

Kizlar bnm tam 30 gun oldu kurtaj olali gelen giden yok nezman adet gorurum acaba yoksa sökturucumu kullanayim?

Cok saol ablacim 26sina aldm randevu gdicem insallah gelmeyince hemen aklima gebelik geldide demek uzayabiliomus
evet canım gebelikte olabilir tabi dikkat et sen kendine hersey mümkün gelmezse zaten dra gidince test yapıp oyle söktürücü veriyorlar 40 güne kadar normal karşılıyorlar

evet canım gebelikte olabilir tabi dikkat et sen kendine hersey mümkün gelmezse zaten dra gidince test yapıp oyle söktürücü veriyorlar 40 güne kadar normal karşılıyorlar
Ediyorum ablacim cok saolasin Allah razi olsun senden

Suanda kavustunuzmu bebisijize

Peki saflikla kavustun mu melegine cnm

Kızlar kürtajın üzerinden 33 gun gecti gelmedi hala adetimDoktor tarlusal verdi ,bu ilac bitince hemen gelir mi sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…