Kürtajdan hemen sonra hamile kalan var mı?

Ya ama kürtajdan sonra hemen hamile kalanlarda da sanki bir sorun yaşanıyor gibi. Bi kaç yerde okudum öyle yorumlar. Bilemiyorum artık hayırlısı olsun inşallah. Soğan kürüne adetin 7. Günü başlanıyor. 15 gün boyunca sabah akşam bir bardak içiliyor. Ben bugün 11. Gündeyim az kaldı artık. Tadı o kadar kötü değil bence. Aç karnına ve çok ılık olmadan içilirse bitki çayı gibi geliyor bana tadı :) bal, çörekotu tarçını da aklıma gelince yapıp yiyorum çok düzenli değil. Birde keçiboynuzu özüne başladık eşim de bende. Ayrıca ikimizde havuç suyu içicez. İncir, muz, maden suyu da fazlaca tüketiyoruz. Doğurganlığı ve siperm kalitesi için. Bu arada geçtiğimiz hafta yumurtlama dönemimdi ve şunu farkettim normalde yumurtlama akıntım en fazla 3 gün sürerdi soğan küründen dolayı sanırım 5 günü buldu akıntı. Ama hiç ağrı falan hissetmedim. Normalde de olmaz. Yum. Çatlayınca ağrı oluyormuş bende hiç olmuyor o ağrı neden acaba. Çok uzun oldu kusura bakma :)

Soluksuz okudum :) ayni seyleri düşündüm bende keciboynuzu soda muz. Akinti olayina çok sevindim ve benim için ilham oldun. Ben normalde hep kuruyumdur. Ve sogan kurune baslamam için yeterli bir sebep bende ovulasyon testi aldim onunla takip yapicam. Folik asitte yumurtayi besliyormus canim. Benim iki kizim var 5 sene sonra 3.ye niyetlendik iki ay olmadi 3.ay oldu sandik boş gebelik çikti. Bu ay kürtajdan sonra ilk adetimi oldum ikinci adetten sonra inşallah Rabbim nasip eder. Yaşta 32 fazla gec kalmadan hayalim olan 3 evladi tatmak istiyorum. Rabbim önce olmayanlara sonrada bizlere nasip etsin

Amin inşallah. Allah bağışlasın kızlarınızı. Benimde yaş 30. Olursa ilk olucak bakalım. Folik asitde zaten aylardır kullanıyorum hiç bırakmadım. Akıntının çok olması iyi bişey sanırım. Ovu testi bende almıştım onunlada takip yapıcam. Bu kadar uğraşa da artık olmazsa bilemiyorum şaka bir yana tabi sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun inşallah

Allah yaptiklarini vesile kilsin en kisa zamanda saglikli bir bebiş versin inşaAllahhh.

kızlar günaydın..
pilatese başladım . hocam en yakın zamnda regly olursun dedi. 30.gün hafif kanamalarım oldu harbiden. bu sürede diyorum eczaneden adet söktürücü alıp kullansam mı?
kötü bir durum olur mu? olmuşken tam olmak istiyorum. kaskatı artık karnım..

Kzlar umutlarımızı kaybetmeyin 7 haftalık bebeğimi kalbi durması sonucu kürtaj ile alındı 3 ay hamile kalma dendi ben 2.ayda hamile kaldım ve şuan 4 aylik bir kızım var erken doğum oldu 32 haftalık ama allaha şükür şuan yanımda ve sağlıklı darısı isteyen herkese insallah

Canım benim bebeğim 14 haftalık iken kalbi durdu. Kan pıhtılaşması varmış bende. Sizden ricam önce pıhtılaşma vb testlerinizi yaptırın. Ben hemen yaptırdığım ve psikolojik olarak yeni gebeliğe hazır olduğum için 1 regl bekledim sadece. Şuan 2 yaşında oğlum var çok şükür. Kafa olarak aynı korkuyu yaşayacaksanız bekleyin ama veren de Allah alan da hayat devam ediyor diyorsanız testlerinizi yaptırıp gebelik şansınızı kullanın.

Aylar önce yazmışım buraya.. Mart ayında hamile kaldım ama malesef 8. Haftada kalbi durdu bebeğimin ve ikinci kez kürtaj olmak zorunda kaldım. Çok zor bişey allahım kimseye yaşatmasın bu durumu. Tekrar bebek fikri çok uzak geliyor düşünemiyorum. Öncelikle kan pıhtılaşma testi yaptırıcam bakalım sonuç ne olacak.

Çok geçmiş olsun. Tiroid, pıhtılaşma testlerini hemen yaptırın. Benim de kayıplarım oldu sebebi buymuş. Şükür umudumu kaybetmedim ve hamile kalıp doğuma kadar pihtilasma iğnesi(kan sulandırıcı) ve aspirin kullanarak sağlıklı doğum yapabildim.

Çok teşekkür ederim. Ne güzel allah bağışlasın evladinizi. Pıhtılaşma testini bu hafta yaptırıcam.hastane Araştırıyorum şu an. Troid ile ilgini ne testi yapılması gerekiyor? Kan değerlerine bakılıyor değil mi? Benim normal çıkmıştı troid değerleri. Bakalım sorun neyse ona göre önlem almak istiyorum.

Benim 3 kaybım oldu. Meğer pıhtılaşma varmış. Bugün öğrendim. İğneye başlayacağım, akşam vuracağım ilk iğneyi. Şifa olsun inşallah.

Inşallah herşey çözülür en başta moralinizi yüksek tutun vardır bunda da bir hayır. En azından en başından olmuş kayıp. Ne kadar acı olsa da emin olun hareketlerini hissedip, cinsiyetini öğrenip, gün sayarken kaybetmek daha yıkıcı. Beterin beteri oluyor. Asla umutsuz olmayın ve testleriniz yapılınca yepyeni bir heyecanla anne olmayı dileyin. Kucağınıza alınca herşeyi unutacaksınız inanın.

Ya çok teşekkür ederim moral oldu yazdiklariniz. Inşallah güzel olur herşey. Testin sonucuna göre bakıcaz artık. Herşeyin hayırlısı tabi kimse yaşamasın böyle bir acıyı.

ben düşük yaptım
çok kan oldugu ve pıhtı kaldıgı için dr müdahale etti
hemen diğer ay hamile kaldım
ama malesef o da düşükle sonuclandı
ben dr a sordum düşüğün hemen ardından oldu diyemi düştü yine diye
alakası yok dedi rahim duvarı yumurtlalar yumurtlalıklar herşey normal
yanlış düşünce dedi

Merhaba kızlar bende kürtaj oldum 8haftalıkken bebegımın kalbı durdu kan pıhtılaşması çıktı.klomen tedavısıyle olmustu sımdı kendılıgınden olur mu kı ılk bu ay denemeniz başladı ama umutsuzum

Merhaba kızlar geçen ay 9 haftalıkken bebeğimın kalbi durdu ve kürtaj oldum benim durumum biraz farklı bende trizomi 13 ve 22 kromozomlarda hata var ona rağmen 7 hamileliğimde 2 tane sağlıklı gebelik elde ettik çok şükür bi kızım bi oğlum var kızım tüp bebek yöntemiyle oldu oğlum ise kendiliğinden geldi diyeceğim oki umudunuzu asla kaybetmeyin inşallah hepiniz en kısa zamanda sizlere de nasip etsin herşey gönlünüzce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…