- 11 Eylül 2015
- 3.773
- 4.051
- 133
- Konu Sahibi SUDENAZXXX
-
- #2.221
Merhaba canim çok gecmiş olsun. Bende mayıs 15 de ikinci kez kürtaj oldum. Banada doktorum iki adet beklemen yeterli dedi. Bu arada bende kan pihtilasmasi testlerini yaptirdim. Onlar cikana kadar zaten iki adet olmuş olucam. Bence iki adet yeterli olur ama tabi sen yine doktoruna bir sor.Kızlar bende Mayıs’ta kürtaj oldum kan pıhtılaşması çıktı ben yenıden demek ıstıyorum yasım 29.erken mu olur kı ıkıncı adetımı gördükten sonra sızce ne yapmalıyım zaten kendılıgınden olmadı klomenle olmustu doktora gıtsem erken der mı kı kafam karıştı
Canım benim kaybım 14 haftalikti. Kürtaj sonrasındaki kontrolünde problem yoksa ve psikolojik olarak hazırsan hemen deneyebilirsin. Bende de pihtilasma vardi perinatologa gidiyordum hatta kayıptan sonra bir sürü doktora gitmiştim belki diğerleri hemen yapma falan der diye hepsi de dedi beklemene gerek yok diye.Ben 1 adet bekleyip hemen hamile kalmıştım şuan 26 aylık oldu bile darısı başınızaKızlar bende Mayıs’ta kürtaj oldum kan pıhtılaşması çıktı ben yenıden demek ıstıyorum yasım 29.erken mu olur kı ıkıncı adetımı gördükten sonra sızce ne yapmalıyım zaten kendılıgınden olmadı klomenle olmustu doktora gıtsem erken der mı kı kafam karıştı
Çok geçmiş olsun canım. Bende anadolu yakasında oturuyorum. Ilk önce kartal eğitim ve araştırma hastanesi genetik bölümünden randevu alıp gittim kan pıhtılaşma testlerini yaptırmak için. Doktor burda yapmıyoruz dedi ihaleleri bitmiş. Bana ümraniye eğitim ve araştırma hastanesini söyledi. Bizde oraya gittik eşimle ve hemen kan verdik. Sıra olmuyor zaten. Genetik bölümüne gidebilirsin.sigorta varsa Hiç bir ücret alınmıyor ama Sigorta yoksa bilmiyorum ücret alınıyor mu.Merhaba Arkadaşlar,
bende maalesef 23 Haziran da 6 haftalık bebeğimin kalbinin durması sonucu kürtaj oldum. 3. gebeliğimdi. birinci ve üçüncüsü kürtaj oldu. 2. si çok şükür yaşıyor. bir çocuk daha istiyoruz Allah nasip ederse.
Sizden bir ricam var. İstanbul Anadolu yakası Pendik te oturuyorum.. Maddi olarak zor süreçlerden geçiyoruz. düşüklerin nedenini araştırmak istiyoruz. Devlet hastanalerine hangi bölüme randevu almalıyım gerekli araştırmaları yapmaları için?,
Yardımcı olabilir misiniz lütfen ?
Canım bende pendikteyim, marmara eğitim araştırmada, kadın doğum bölümüne randevu aldım, düşük yaptığımı pıhtılaşma ve diğer testleri yaptırmak istediğimi söyledim, doktor kayıt açıp genetik bölümüne kayıt açıp yönlendiriyor.Yalnız düşük sayısını üç olarak söyle ,sağlık güvencen varsa ücretsiz yapıyor.Tahminen 2 ayda çıkıyor sonuçMerhaba Arkadaşlar,
bende maalesef 23 Haziran da 6 haftalık bebeğimin kalbinin durması sonucu kürtaj oldum. 3. gebeliğimdi. birinci ve üçüncüsü kürtaj oldu. 2. si çok şükür yaşıyor. bir çocuk daha istiyoruz Allah nasip ederse.
Sizden bir ricam var. İstanbul Anadolu yakası Pendik te oturuyorum.. Maddi olarak zor süreçlerden geçiyoruz. düşüklerin nedenini araştırmak istiyoruz. Devlet hastanalerine hangi bölüme randevu almalıyım gerekli araştırmaları yapmaları için?,
Yardımcı olabilir misiniz lütfen ?
Çok geçmiş olsun canım. Bende anadolu yakasında oturuyorum. Ilk önce kartal eğitim ve araştırma hastanesi genetik bölümünden randevu alıp gittim kan pıhtılaşma testlerini yaptırmak için. Doktor burda yapmıyoruz dedi ihaleleri bitmiş. Bana ümraniye eğitim ve araştırma hastanesini söyledi. Bizde oraya gittik eşimle ve hemen kan verdik. Sıra olmuyor zaten. Genetik bölümüne gidebilirsin.sigorta varsa Hiç bir ücret alınmıyor ama Sigorta yoksa bilmiyorum ücret alınıyor mu.
Canım bende pendikteyim, marmara eğitim araştırmada, kadın doğum bölümüne randevu aldım, düşük yaptığımı pıhtılaşma ve diğer testleri yaptırmak istediğimi söyledim, doktor kayıt açıp genetik bölümüne kayıt açıp yönlendiriyor.Yalnız düşük sayısını üç olarak söyle ,sağlık güvencen varsa ücretsiz yapıyor.Tahminen 2 ayda çıkıyor sonuç
Önemli değil canım, burda birbirimize yardım etmek için varız.Doktorun ismine Tevfik Yoldemir di yanlış hatırlamıyorsam. Ben nisanda verdim haziranın da başında aldım sonuçlarımı.F Freline çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için.
Prenses 50 cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Ben de Marmara Dev. Hast. gitmeye karar verdim. hangi DR a randevu almıştınız acaba? ve siz ne zaman gitmiştiniz?
teşekkür ederim. bende randevu alayım bakalım. bir de bu süreçte şu soğan kürü ve hamilelik istediğimiz ay incir kürü yapalım diyorum.Önemli değil canım, burda birbirimize yardım etmek için varız.Doktorun ismine Tevfik Yoldemir di yanlış hatırlamıyorsam. Ben nisanda verdim haziranın da başında aldım sonuçlarımı.
Pıhtılasma testi ne zaman yaptırılıor acaba kürtajdan hemen sırna mı? Birde kadın dogum doktora yapıyor değil mi baska bir brans değilMerhaba canim çok gecmiş olsun. Bende mayıs 15 de ikinci kez kürtaj oldum. Banada doktorum iki adet beklemen yeterli dedi. Bu arada bende kan pihtilasmasi testlerini yaptirdim. Onlar cikana kadar zaten iki adet olmuş olucam. Bence iki adet yeterli olur ama tabi sen yine doktoruna bir sor.
Zor mu hamile kalıyorsun canım, ben çabuk hamile kalabiliyorum şükür ama sonuna getiremiyorum. Bide ben soğan suyu, incir küründen önce vitaminlerine, b12 ve kan değerlerine baktırmanı öneririm,çünkü b12 ve kan düşüklüğüde bebeğin gelişmemesini sağlıyormuş.teşekkür ederim. bende randevu alayım bakalım. bir de bu süreçte şu soğan kürü ve hamilelik istediğimiz ay incir kürü yapalım diyorum.
Aslında zor kalıyorum sayılmaz ama yaş 35 olunca zaman kıymetli. B12 ve kan değerlerine de kadın doğumcu baktırır mı acaba? muhtemelen bakmaz ama dahiliye den mi baktırmalıyım?Zor mu hamile kalıyorsun canım, ben çabuk hamile kalabiliyorum şükür ama sonuna getiremiyorum. Bide ben soğan suyu, incir küründen önce vitaminlerine, b12 ve kan değerlerine baktırmanı öneririm,çünkü b12 ve kan düşüklüğüde bebeğin gelişmemesini sağlıyormuş.
Tatlım aile hekimliğine git onlarda yapıyorlar, ben nerdeyse iki ayda bir yaptırıyorum,sabah 8 yada 9 gibi aç karnına kan verip ertesi günde sonuçlarını alırsın,aile hekiminde sonuçlara bakarak eksik vitamin filan varsa onları veriyorAslında zor kalıyorum sayılmaz ama yaş 35 olunca zaman kıymetli. B12 ve kan değerlerine de kadın doğumcu baktırır mı acaba? muhtemelen bakmaz ama dahiliye den mi baktırmalıyım?
Belli bir zamanı yok bildiğim kadarıyla. Ben kürtajdan bir ay sonra yaptırdım. Eğer sigorta varsa ve ücretsiz yaptırmak istiyorsan araştırma hastanelerin genetik bölümüne gidip orada yatırabilirsin. Sonuclar geç cikiyor biraz ama benim acelem yok zaten iki ay korunucam. Özel hastaneler de aradım sordum sadece kan pıhtılaşma testi için genelde 500 tlden başlıyor fiyatlar. Ama araştırma hastanesinde bana hem pıhtılaşma hem genetik test ayrıca eşime de bakıldı genetik için.Pıhtılasma testi ne zaman yaptırılıor acaba kürtajdan hemen sırna mı? Birde kadın dogum doktora yapıyor değil mi baska bir brans değil
Selam canım , doktor kan pıhtısı için ne yaptı ? Benimde kürtajdan 20 gün sonra bile atamadığım bir pıhtı var. Doktor ilaç verdi, 3 gün kullan dedi, bugün 2. Gün halen atılmadı. Sana nasıl bir tedavi uyguladılar ?ben düşük yaptım
çok kan oldugu ve pıhtı kaldıgı için dr müdahale etti
hemen diğer ay hamile kaldım
ama malesef o da düşükle sonuclandı
ben dr a sordum düşüğün hemen ardından oldu diyemi düştü yine diye
alakası yok dedi rahim duvarı yumurtlalar yumurtlalıklar herşey normal
yanlış düşünce dedi
Selam canım , doktor kan pıhtısı için ne yaptı ? Benimde kürtajdan 20 gün sonra bile atamadığım bir pıhtı var. Doktor ilaç verdi, 3 gün kullan dedi, bugün 2. Gün halen atılmadı. Sana nasıl bir tedavi uyguladılar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?