- 21 Mayıs 2013
- 939
- 516
- 73
- Konu Sahibi SUDENAZXXX
-
Rica ederim canim benim dongum normalde 32gunde bir di.kurtaj sonrasi adet 1hafta 10gun gecikebilir normalmis.bende 1hafta gecikti.kurtaj gununu ilk adet gunu olarak hesaplaman gerekiyor.teşekkür ederim. peki normalde döngün kaç gündü?
Kac gun oldu kurtaj olali?Kizlar dusukten snra adet duzensizligi yasayan varmi bn haala olmadim tecrubelerinize ihtyacm vr
Canım nasip artık 31. gün bugün az önce ovulasyon testi yaptım düne göre bariz derecede koyu, bu akıntı ya yeni yumurtluyorum ya da sürpriz bir şeyler var demek sanki, zaten Pazartesi ye kadar beklerim olmazsa kanda baktırırım. Regl olacakmışım gibi belim ağrıyor ama nedense içim çok ümitli, yavrunu Allah bağışlasın, benim de 8 yaşında bir oğlum var 2 yıl olacak kardeş istiyoruz, 2 kimyasal birde kürtaj var işte, o çok istiyor. Rabbim ona abi olmayı nasip etsin inşallah...
Sağol canım ben 23 günde bir adet oluyordum kürtajı adet günü olarak hesaplarsam 3 gün kalmış adete ama doktor 30-40 gün sonra adet olursun dedi tabi neye göre dedi bilmiyorum. Sanırsam adet olmayı beklemem lazım uzun süre olmazsam hamilelikten şüphe edebilirim ancakRica ederim canim benim dongum normalde 32gunde bir di.kurtaj sonrasi adet 1hafta 10gun gecikebilir normalmis.bende 1hafta gecikti.kurtaj gununu ilk adet gunu olarak hesaplaman gerekiyor.
Kurtaj olmadim canm kebdm dusurdm normal adet kanamasyla dusmus 30 falanoldu adet olmam gerekiyodu olmadinKac gun oldu kurtaj olali?
45 gune kadar bekle bencede
gecmıs olsun cnm,adet olmadan gebe kalanlarda var bekle bıraz.korunma bncedeArkadaşlar kürtaj olali 26 gün oldubebeğim gelişmedi gi için kalp atımi hic gerçekleşmedi ve ayin 4 ünde kürtaj oldum doktor bi adet gör korunmayi bırak dedi ama ben korunmuyorum çünkü çok istiyorum bi bebeğim olsun benim gibi olupta adet görmeden hamile kalan var mı aranızda
doktor sacmalamıs,gebelık hormonları hemen dusuyor bebegı kaybettıgın anda dusuyor.mantıken dusunsene gebelık hormanların yuksek ama hamıle degılsın sacma degılmı.sen kendı bıldıgını oku.eger kurdas sonrası rahımde sarkma yoksa hıc gerek yok.sarkma olunca bı kac ay bekletıyuorlamrıs.bırazda beklem demelerı pıskolojın duzelsın dıye.allah razı olsun YK3428 doktor 40 gün içinde olmazsan gel dedi ben açık ve net doktoruma korunmayacagimi söyledim senin bilecegin is ama ben bi adet gör derim dedi nasılsa hersey allahtan diye düşünüyorum ama yumurtlama günümü hesaplayamiyorum çünkü adet dongum baya değişti bi de bthgc hemen sınırları mi hamile kalmaya engel olmaz mı değerler hemen sifirlanmiyor bazen dedi doktorum Rabbim senin de kucağıni biran önce doldursun canım umutlanmakta istemiyorum ama elde değil
14dunde bıttı ıse bu hafta yurmutalama donemın bıtmıs galıba,bnce acele etme bıraz normal yollardan dene ıne ılac felan kulanma yanı.bazen ara kanama oluyor oda olabılır catlamısta olabılır.bnım hıc olmadı,sen adet guunu bekle.senın bebegın varmı hıc yoksa 2tane dusukmu yaptın orayı kacırdım? tabıkı bırbırımıze yardımcı olacagız oyle seymı olur.zaten kımse bılmesın onemlı degıl bnde kımseye soylemıyorum,oldugunda duryarsınız dusunmuyorum dıyorum napım.bak bnım bebegın kalbı durmustu doktor alaım senı zehırler dedı bn hemen aldırmadım 1hafta bekledım hıc bısey olmaddı,o bekleme asamasında bnım normanlarım coktan dusmustu bebek kalbı durunca hersey eskıye donuyor.Yk3424 Rahim için tahlil patalojiye gitti sonuç geldi doktorum bi sıkıntı yok hersey çok güzel dedi rahim de parça da kalmamış şükür adetimde 14 ünde bitti on gün falan sürdü ama dün başıma söyle birsey geldi sulu biraz kanlı akıntım oldu bir iki damla da sıvı kanlı pelte geldi aklıma da acaba yumurtanın çatlama belirtisi miydi diye geldi sence olabilir mi çatlama anında hafif kanama :) çatlama olmuş olabilir mi bi de ben bu gebeliğimi klomen+çatlatma iğnesi yle olmuştum ilk bebeğim normal yolla olmuştu ama ikinci yumurtam çatlamadığı için tedavi oldu belki de ben acele ettim tedavi için bilemiyorumtedavi olmuş ve gebeliği sonlanmış birinin normal yolla yumurtası çatlar mi kusura bakma başını agrittim ama benim bu tedavi durumunu eşim ve benim dışımda kimse bilmiyor kimseye de soru soramiyorum
allah sıze bagıslasın evladınızı,ıns ıkıncısıde olur merak etme,rabbım herysyeın hayıslısnı verır...hangı memleket ıstersen ozelden yazısabılırız.aynen bu grup gercketen cok ıyı.Allah razi olsun YK3428 benim bi tane evladim var 6 yaşında bi tane daha olsun istedik biraz denedik normal olmadı doktora gittim 33 ya da 35 günde adet gören biriyim o yüzden 21. Gün doktor bana yumurtam çatlıyor mu diye test yaptı yumurtam çatlamiyormuş o yüzden klomen+çatlatma iğnesi olup yumurta takibi yaptırdım ve o ay gebeliğim gerçekleşti ama on haftalik bebeğim alındı çünkü hiç kalp atımi duyamadi doktor gelişimi 7 haftalik durmuş dedikeseyi almamız gerek dedi vakumlu kürtaj yaptı canım hiç kazima yöntemi olmadı doktor rahmin böylelikle çabuk toparlanır dedi doktor 40 gün adet olmazsan gel dedi bu arada da tabi adet bitiminden sonra hiç korunmadım bende etrafimla herseyi paylaşan biri değilim ama artık doldum ve bu sayfaya denk geldim araştırma yaparken çevremden daha güvenilir olduğunu düşündüm
bnım ark 2cı ıcın 1yıl ugrastı kendılıgınden oldu.dua cok oenmlıbırde ıncır kuru yap ıstersen bak ıbrahım saracoğlunun sıtesınden arastır nasıl yapıldıgını,yumurta catlamaya bıre bır..allah sıze bagıslasın evladınızı,ıns ıkıncısıde olur merak etme,rabbım herysyeın hayıslısnı verır...hangı memleket ıstersen ozelden yazısabılırız.aynen bu grup gercketen cok ıyı.
benimde 43 gün oldu ama adet olamadım karnım çok ağrıyor ama adetim gelmedi dahaKurtaj olmadim canm kebdm dusurdm normal adet kanamasyla dusmus 30 falanoldu adet olmam gerekiyodu olmadin
korunmadım cnm eylulun 18inde gittiğimde yumurtam catlamıştı dün evde test yaptım cıkmadı sanırım biraz erken davrandım belkideNurian bu arada hiç korunma olmadı mı canım olmadıysa bi test yaptır
Cok gecmis olsunAllah razi olsun YK3428 benim bi tane evladim var 6 yaşında bi tane daha olsun istedik biraz denedik normal olmadı doktora gittim 33 ya da 35 günde adet gören biriyim o yüzden 21. Gün doktor bana yumurtam çatlıyor mu diye test yaptı yumurtam çatlamiyormuş o yüzden klomen+çatlatma iğnesi olup yumurta takibi yaptırdım ve o ay gebeliğim gerçekleşti ama on haftalik bebeğim alındı çünkü hiç kalp atımi duyamadi doktor gelişimi 7 haftalik durmuş dedikeseyi almamız gerek dedi vakumlu kürtaj yaptı canım hiç kazima yöntemi olmadı doktor rahmin böylelikle çabuk toparlanır dedi doktor 40 gün adet olmazsan gel dedi bu arada da tabi adet bitiminden sonra hiç korunmadım bende etrafimla herseyi paylaşan biri değilim ama artık doldum ve bu sayfaya denk geldim araştırma yaparken çevremden daha güvenilir olduğunu düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?