Kürtajdan hemen sonra hamile kalan var mı?

Aminn.. Rabbim senin ve oğluşunun gönlüne göre nasip etsin inşallah..

Rica ederim canim benim dongum normalde 32gunde bir di.kurtaj sonrasi adet 1hafta 10gun gecikebilir normalmis.bende 1hafta gecikti.kurtaj gununu ilk adet gunu olarak hesaplaman gerekiyor.
Sağol canım ben 23 günde bir adet oluyordum kürtajı adet günü olarak hesaplarsam 3 gün kalmış adete ama doktor 30-40 gün sonra adet olursun dedi tabi neye göre dedi bilmiyorum. Sanırsam adet olmayı beklemem lazım uzun süre olmazsam hamilelikten şüphe edebilirim ancak

Arkadaşlar kürtaj olali 26 gün oldu bebeğim gelişmedi gi için kalp atımi hic gerçekleşmedi ve ayin 4 ünde kürtaj oldum doktor bi adet gör korunmayi bırak dedi ama ben korunmuyorum çünkü çok istiyorum bi bebeğim olsun benim gibi olupta adet görmeden hamile kalan var mı aranızda

gecmıs olsun cnm,adet olmadan gebe kalanlarda var bekle bıraz.korunma bncede
bn 2ay korundum 3aydırda denıyoruz olmadı henuz,keske hıc korunmasaydım dıyorum sımdı.
bnde 3,5aylık bebegımı kaybettım,40gun surdu kanamam

allah razı olsun YK3428 doktor 40 gün içinde olmazsan gel dedi ben açık ve net doktoruma korunmayacagimi söyledim senin bilecegin is ama ben bi adet gör derim dedi nasılsa hersey allahtan diye düşünüyorum ama yumurtlama günümü hesaplayamiyorum çünkü adet dongum baya değişti bi de bthgc hemen sınırları mi hamile kalmaya engel olmaz mı değerler hemen sifirlanmiyor bazen dedi doktorum Rabbim senin de kucağıni biran önce doldursun canım umutlanmakta istemiyorum ama elde değil

doktor sacmalamıs,gebelık hormonları hemen dusuyor bebegı kaybettıgın anda dusuyor.mantıken dusunsene gebelık hormanların yuksek ama hamıle degılsın sacma degılmı.sen kendı bıldıgını oku.eger kurdas sonrası rahımde sarkma yoksa hıc gerek yok.sarkma olunca bı kac ay bekletıyuorlamrıs.bırazda beklem demelerı pıskolojın duzelsın dıye.
suan anlayamazsın zaten yurmurtlama donemını,tamamnen kanamamn felan bıtsın kendını ıyı hısedıyorsan bırak gıtsın:)))

Yk3424 Rahim için tahlil patalojiye gitti sonuç geldi doktorum bi sıkıntı yok hersey çok güzel dedi rahim de parça da kalmamış şükür adetimde 14 ünde bitti on gün falan sürdü ama dün başıma söyle birsey geldi sulu biraz kanlı akıntım oldu bir iki damla da sıvı kanlı pelte geldi aklıma da acaba yumurtanın çatlama belirtisi miydi diye geldi sence olabilir mi çatlama anında hafif kanama :) çatlama olmuş olabilir mi bi de ben bu gebeliğimi klomen+çatlatma iğnesi yle olmuştum ilk bebeğim normal yolla olmuştu ama ikinci yumurtam çatlamadığı için tedavi oldu belki de ben acele ettim tedavi için bilemiyorum tedavi olmuş ve gebeliği sonlanmış birinin normal yolla yumurtası çatlar mi kusura bakma başını agrittim ama benim bu tedavi durumunu eşim ve benim dışımda kimse bilmiyor kimseye de soru soramiyorum

14dunde bıttı ıse bu hafta yurmutalama donemın bıtmıs galıba,bnce acele etme bıraz normal yollardan dene ıne ılac felan kulanma yanı.bazen ara kanama oluyor oda olabılır catlamısta olabılır.bnım hıc olmadı,sen adet guunu bekle.senın bebegın varmı hıc yoksa 2tane dusukmu yaptın orayı kacırdım? tabıkı bırbırımıze yardımcı olacagız oyle seymı olur.zaten kımse bılmesın onemlı degıl bnde kımseye soylemıyorum,oldugunda duryarsınız dusunmuyorum dıyorum napım.bak bnım bebegın kalbı durmustu doktor alaım senı zehırler dedı bn hemen aldırmadım 1hafta bekledım hıc bısey olmaddı,o bekleme asamasında bnım normanlarım coktan dusmustu bebek kalbı durunca hersey eskıye donuyor.

Allah razi olsun YK3428 benim bi tane evladim var 6 yaşında bi tane daha olsun istedik biraz denedik normal olmadı doktora gittim 33 ya da 35 günde adet gören biriyim o yüzden 21. Gün doktor bana yumurtam çatlıyor mu diye test yaptı yumurtam çatlamiyormuş o yüzden klomen+çatlatma iğnesi olup yumurta takibi yaptırdım ve o ay gebeliğim gerçekleşti ama on haftalik bebeğim alındı çünkü hiç kalp atımi duyamadi doktor gelişimi 7 haftalik durmuş dedi keseyi almamız gerek dedi vakumlu kürtaj yaptı canım hiç kazima yöntemi olmadı doktor rahmin böylelikle çabuk toparlanır dedi doktor 40 gün adet olmazsan gel dedi bu arada da tabi adet bitiminden sonra hiç korunmadım bende etrafimla herseyi paylaşan biri değilim ama artık doldum ve bu sayfaya denk geldim araştırma yaparken çevremden daha güvenilir olduğunu düşündüm

allah sıze bagıslasın evladınızı,ıns ıkıncısıde olur merak etme,rabbım herysyeın hayıslısnı verır...hangı memleket ıstersen ozelden yazısabılırız.aynen bu grup gercketen cok ıyı.

bnım ark 2cı ıcın 1yıl ugrastı kendılıgınden oldu.dua cok oenmlıbırde ıncır kuru yap ıstersen bak ıbrahım saracoğlunun sıtesınden arastır nasıl yapıldıgını,yumurta catlamaya bıre bır..

Cok gecmis olsun
Bende bu topigin guvenilir oldugunu dusunuyorum
Hosgeldin aramiza
Benimde normal yoldan oldu ama 9haftalik kalbi durmustu kurtajla alindi nasip iste.1adet oldum uzerine ve calisnalara basladik.
Allahim yardimcimuz olsun ve saglikli bebekler versin kycaklarimiza

Nurian canım bi doktora gitsen bence daha iyi bak ne güzel yumurtan da çatlamİş bence bekleme git bi aksilik varsa da bunu doktorun farketmesi daha iyi werden teşhis olur benim de 45 gün dolsun olmazsam doktora gidecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…