Kürtajdan hemen sonra hamile kalan var mı?

Bhcg degerin sifirlanmis miydi canim? Cunku hemen sifirlanmiyor seni aldatmasin. Ins hamilesindir tabi

sıfırlandı cnm 18 eylülde gittim sancım var diye o zaman bakılmıştı 0.100 du sonuç

Canim adetinimi gectigin icin test yaptin yoksa erken testlerdenmi kuandin?
Hadi hayirlisi insallah

bugun biraz midem bulandıda o yüzden şüphelendim cnm adet olmadım sancım var adet olacam sanıyorum ama olmuyordum 4 gün önce yaptığımda çıkmamıştı bugünde silik çıktı

gunaydın,bır kac gun bekle olmadı kan terstı yaptır.bazne gecıkme oluyor cunku

Silik ciktigina co yeni olabilir. Benim de silik cikmisti ve 2 haftalikti. Hadi hayirlisi:)

bu sekılde beklemekte sıkıntı ya:) hadı bakalım ıns bebıs vardır
aynı şeyleri tekrar yaşamaktan korkunca bekliyorum açıkcası midem çok bulanıyor dunden beri geçmedi hiç bu kadar hissetmesem uzun süre beklerdim :)
Silik ciktigina co yeni olabilir. Benim de silik cikmisti ve 2 haftalikti. Hadi hayirlisi:)
zaten 18 eylülde yumurtam catlamıştı cnm çok büyük olması zor :)

Kizlar yardm edin gecen ay dusuk yapym bu gn hamile oldgmu ogredm ama btcg 44 ckti ck dusuk kendi dok aradim yarn gel bnki cok yenidir haftalik tr ondan degerlern dusuktr bnki dedi bn cok korkuyombyne dusucek dye sizce neden btcg bukadar düşük sizce yardm lutfen

Ayy canım benim ya bilemedim ne olduğunu hemen git sabah haberdar ey bizi de.yenidir kesin bebegin

Bende boş gebelikle kurtaj oldum bu ayın 1inde. Doktor 3 ay gebelik yasak dedi. Yasmin e başladım istemeye isstemeye korunuyorum. Adetim bi düzene girsin ondan sonra inşallah..

Canım stres yapma bende 7 aylık evliyim ilki düşük yaptım haberim olmadan, 2.si de boş gebelik çıktı. Kafaya takmak ve stres cok etkiliyor.. Bence oluruna bırak herşeyi.. İyi düşün, iyi olsun.. İnşallah bebişin seninledir :)

Ins canm allah razi olsn bgn 300 ckti dok gittim cok mutlym ins normal gebeliktir sagliklidir allah sanada tum istyenlerede nasip etsn

Ayy canım benim ya bilemedim ne olduğunu hemen git sabah haberdar ey bizi de.yenidir kesin bebegin
Cnm.bgn dok gittim kan aldi smdi ck yeni oldgu icn ultrasyada gzkmedi 44 3 gn once baktrmisitm bgn baktrdm 300 ckti mutkuym ins allah herkeze nasip edr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…