Kürtajdan hemen sonra hamile kalan var mı?

×bahar61× çok teşekkürler allah razı olsun hoşbulduk amiiiin canım tez zamanda inşallah hiç korunmadın demi sende canım

Nurian canım bi doktora gitsen bence daha iyi bak ne güzel yumurtan da çatlamİş bence bekleme git bi aksilik varsa da bunu doktorun farketmesi daha iyi werden teşhis olur benim de 45 gün dolsun olmazsam doktora gidecegim
2gun içinde olmazsam gidecegim cnm oda dogum gunume denk geliyor belki o gun bir supriz olur :) doktorum 2 hafta önce herşey normal sorun yok demişti inş aksi bişi çıkmaz

Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım bende inşallah güzel haberler alırım bu ay dua edin bana da :)

2gun içinde olmazsam gidecegim cnm oda dogum gunume denk geliyor belki o gun bir supriz olur :) doktorum 2 hafta önce herşey normal sorun yok demişti inş aksi bişi çıkmaz
hadı ıns canım,bnde olmazsam esımın dogum gunu bu ay ona suprız yapıcam ınsss:)))

Hayırlısı olsun kızlar hepimiz burda hayırlı Haberlerimizi paylaşalım merak ederim ben bende eşimin doğum gününde ögrenmiştim eşime süpriz olmuştu ama kısa sürdü

Aynen Rabbim cumanın yüzü suyu hurmetine dualarimizi hayırliysa kabul etsin yk3428 özelden mesaj atmayı becerebilmiş miyim

Aynen Rabbim cumanın yüzü suyu hurmetine dualarimizi hayırliysa kabul etsin yk3428 özelden mesaj atmayı becerebilmiş miyim
canım sımdı gordum yazdım.ozelden gelen mesajların bıldırımı vermıyor galıba gormemısım o yuzden

amin amin bugün gögüs ağrısınıda çok çekiyorum hala agrıyor inş bu ağrıların sebebi bebiştir :)

mıllet yokmu hamıs olan.bu ayda mı tık olmayacak acaba.bat gunumuze varmı daha.
ıns kısmet kırmızı kart gormez

YK3428 ben hala beklemedeyim kirmizilari görmedim adetimden bir gün geçti test yapsam çıkar mı

Kürtaj sonrası ne kadar korundunuz arkadaş lar ??

×bahar61× çok teşekkürler allah razı olsun hoşbulduk amiiiin canım tez zamanda inşallah hiç korunmadın demi sende canım
Amin canim sendende razi olsun.
Ben 1adet oldum bitti simdi korunmuyoruz.insallah tez zamanda duyariz guzel haberlerimizi
Aminn

×bahar61× inşallah canim güzel haberlerimizi paylaşalım ben hiç adet olmadım bi kürtaj olunca kanamam oldu şimdi beklemedeyim iki gün geçti bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…