- 1 Ekim 2015
- 16
- 0
- 1
- 38
- Konu Sahibi SUDENAZXXX
-
2gun içinde olmazsam gidecegim cnm oda dogum gunume denk geliyor belki o gun bir supriz olur :) doktorum 2 hafta önce herşey normal sorun yok demişti inş aksi bişi çıkmazNurian canım bi doktora gitsen bence daha iyi bak ne güzel yumurtan da çatlamİşbence bekleme git bi aksilik varsa da bunu doktorun farketmesi daha iyi werden teşhis olur benim de 45 gün dolsun olmazsam doktora gidecegim
hadı ıns canım,bnde olmazsam esımın dogum gunu bu ay ona suprız yapıcam ınsss:)))2gun içinde olmazsam gidecegim cnm oda dogum gunume denk geliyor belki o gun bir supriz olur :) doktorum 2 hafta önce herşey normal sorun yok demişti inş aksi bişi çıkmaz
ıns canım hersey kısmet.HAYIRLI CUMALARHayırlısı olsun kızlar hepimiz burda hayırlı Haberlerimizi paylaşalım merak ederim benbende eşimin doğum gününde ögrenmiştim eşime süpriz olmuştu ama kısa sürdü
canım sımdı gordum yazdım.ozelden gelen mesajların bıldırımı vermıyor galıba gormemısım o yuzdenAynen Rabbim cumanın yüzü suyu hurmetine dualarimizi hayırliysa kabul etsin yk3428 özelden mesaj atmayı becerebilmiş miyim
Amin canim sendende razi olsun.×bahar61× çok teşekkürler allah razı olsun hoşbulduk amiiiin canım tez zamanda inşallahhiç korunmadın demi sende canım
Ayyy insallaahhhadı ıns canım,bnde olmazsam esımın dogum gunu bu ay ona suprız yapıcam ınsss:)))
Kizim benim gunum bu ayin sonuna dogru.seninki nezamanmıllet yokmu hamıs olan.bu ayda mı tık olmayacak acaba.bat gunumuze varmı daha.
ıns kısmet kırmızı kart gormez
Yap canim eger hamileysen cikarYK3428 ben hala beklemedeyim kirmizilari görmedim adetimden bir gün geçti test yapsam çıkar mı
13cunden sonra oluurum bnde bakalım.....Kizim benim gunum bu ayin sonuna dogru.seninki nezaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?