- 17 Eylül 2014
- 888
- 1.618
- 133
- Konu Sahibi SUDENAZXXX
-
Aminn canım çok sağol Allah senden de razı olsun :))Ins canm allah razi olsn bgn 300 ckti dok gittim cok mutlym ins normal gebeliktir sagliklidir allah sanada tum istyenlerede nasip etsn
gecmıs olsun canım,bnce cok erken bır ay bıle olmamıs yanı gebelık degıldır,bnce doktora gıt 2cızgıde normal degıl yanı,acaba parca felanmı var ıcnde,bnce kontrole gıtmelısın.Kizla mrb acayip bi sekilde yardiminiza bilgi ve tecrubelerinize ihtiyacim var .ben 24 gun once bebegmn kalbi durdgu icin kurtaj oldum.10 gun fln kanama oldu az az.sanirim 12 ve 15.gun de esimle birlikte olduk.gebelik hormonlarimin gidip gitmedgini ogrenmek icin 2 gun once gebelik testi alip yaptim 2.cizgi cok cok silik cikti golge gibi cikti..hormonlar gitmemistr dedim ama icime kusku dustu tekrar gebelik olur mu diye. bugun yine test alip yaptim 2.cizgi biraz daha belirgin cikti cok az ama.kafayi yicem.mumkun mu bu kadar cabuk gebelk olur mu sizce.yoksa onceki hormonlar mi noluyoo var mi boyle bise yasayan(
YK3428 canim bata kac gun kaldi? Geldı canım:) geen ay buugndu ama hala olmadım:) yarın felan beklıyorum bakalım
senın ne zman
ama hıc belırtı yok
normalde her ay bır gun once oluyordum ama daha olmadımBenim daha 6gun var ama arada batmalar oluyor rahmimde. Dar giyince bilhassa.baska bi belirtide yok belki erken hamilelik testi alip bakcam.
Sende gecikirmi boyle bazen normaldede.
Özlemyarenn canım geçmiş olsun ama bence gebeliğinden kalan bi belirtidir çıkması normal gebelik hormonlarının seviyesi birden düşmez yavaş yavaş vücut onu düşürür benim Kürtaj dan 40 gün sonra düştü ve yeni adet oldum ama bi doktora git istersen
gecmıs olsun canım,bnce cok erken bır ay bıle olmamıs yanı gebelık degıldır,bnce doktora gıt 2cızgıde normal degıl yanı,acaba parca felanmı var ıcnde,bnce kontrole gıtmelısın.
bnımde kurdastan sonra hemen dusmusu hormonlar,herkez aynı olmuyor galıba.
ıns canım aynen ıkı gun bekle sonra gıt.Canm kurtajdan snra kontrole gittim dr.herseyin yolunda oldgunu soyledi.parca fln yok dedi enfeksiyon da yoktu kurtajdn bir hafta snra gitmstim.bicok kisi hemen dustugunu soyluyo hormonlarin ama bilmiyrm uzun surede atanlar da var o hormonlari.sabredip biraz daha beklicem.bikac gun snra test yapip tekrar bi koyulasma olup olmadna bakicam.hayrlisi neyse o olsun insaallah.ama icimde bi umut var garip bi sekilde hamileym gbi hissediyrm.
Canm kurtajdan snra kontrole gittim dr.herseyin yolunda oldgunu soyledi.parca fln yok dedi enfeksiyon da yoktu kurtajdn bir hafta snra gitmstim.bicok kisi hemen dustugunu soyluyo hormonlarin ama bilmiyrm uzun surede atanlar da var o hormonlari.sabredip biraz daha beklicem.bikac gun snra test yapip tekrar bi koyulasma olup olmadna bakicam.hayrlisi neyse o olsun insaallah.ama icimde bi umut var garip bi sekilde hamileym gbi hissediyrm.
Canim ben kurtajdan 20 gun sonra kontrole gittim bthcg 17 idi. Bir hafta sonra tekrar gel dedi dr. Dusmus mu bakcaz dedi. Bir hafta sonra gittim yani dun adetli gittim hem de 4lerde cikti
canım benımde 11 eylulde kurtajım oldu 10 gun sonra kontrole gıttım dr sıkıntı yok ılısıye gırebılır korunmaya bılırsın dedı uygulamaya basladık ekım 5 gıbı test yaptımkesınlıkle tek cızgıydı daha adet olmadım bugun yıne test yaptım sılık cızgı cıktı bende ne yapcam bılmıyorum kafam karmakarısıkCanm kurtajdan snra kontrole gittim dr.herseyin yolunda oldgunu soyledi.parca fln yok dedi enfeksiyon da yoktu kurtajdn bir hafta snra gitmstim.bicok kisi hemen dustugunu soyluyo hormonlarin ama bilmiyrm uzun surede atanlar da var o hormonlari.sabredip biraz daha beklicem.bikac gun snra test yapip tekrar bi koyulasma olup olmadna bakicam.hayrlisi neyse o olsun insaallah.ama icimde bi umut var garip bi sekilde hamileym gbi hissediyrm.
canım benımde 11 eylulde kurtajım oldu 10 gun sonra kontrole gıttım dr sıkıntı yok ılısıye gırebılır korunmaya bılırsın dedı uygulamaya basladık ekım 5 gıbı test yaptımkesınlıkle tek cızgıydı daha adet olmadım bugun yıne test yaptım sılık cızgı cıktı bende ne yapcam bılmıyorum kafam karmakarısık
Ben 38.gun adet oldum canimmerhaba ben 11 eylulde kurtaj oldum daha adet olmadım sız nekadar bekledınız
doktor korunma konusunda ne dedı sıze bıze gerek yok dedi...Canm cok gecmis olsun.neredeyse ayni seyleri yasiyoruz ya.bn de 19 eylulde kurtaj olmustum.ama keske bn de daha onceden test yapsaydim hormonlr ne durumda gitmis mi diye bilseydim.senin tek cikmis once snra koyulasmis insaAllah hamilesindir.benim de hala silik cizgi cikiyo.4 gun icinde 3 kere test yaptim hep silik cizgi.bugun daha az gbiydi ikinci cizgi.bilmiyorum ama sanirim bnmki onceki hormonlardan kalma( umudum kalmadi pek bugunki testten snra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?