A
aylin_fatih
Ziyaretçi
- Konu Sahibi aylin_fatih
-
dilemma 6 ay konusunu soyledigin iyi oldu ben de merak ediyorum. benimde dort ay oldu ama ilk uc ay hormonlarim normal degerine donmemisti zaten kalamazdim. bana da doktorum birkac aya olmazsa gel tup bebegi konusalim dedi dedigin gb alti ay yapiyor. ben ilk hamileligeme 21 ay sonra kavusmustum da, ondan direk tup bebekten bahsetti. Insallah gerek kalmaz dogal yolla olmasi icin hep dua etmistim o 21 ayda, yine dua ediyorum...
çok haklısın canım önce sabrımızı kontrol etmeliyiz hep olacak gözüyle bakmalıyız bende kürtaj aralık 21 de oldum boş gebelik hala bişi yok mutsuzum çokk zaten benimde çok zor olmuştu 5 yıl sonra ama kısmet bukadarmış allah baaşka mutsuzluklar yaşatmasın kimseye olacak alalhın izniyle içime doğuyo biraz daha sabretmem lazım hııı eşimin ben istemeyerek eliliğimizin ilk yılındaki bebek denemesi aklıma geldikce kendime gülüyorum ya bebek olursa die ne ağlamıştım ah keşke olsa neler vermezdim...
arkadaşlar başımdan bir buçuk ay önce kürtaj geçti kürtajdan sonra hamile kalmanın zor olacagını söylüyorllar ama ilk zamanlarda hamile kalma şansımız daha yüksekmiş falan işte her kafadan bir ses aklım karıştı bazen ister istemez karamsarlığa kapılıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim başından böyle bişey geçiripte tekara hamil kalanlar ne kadar süred kaldılar bekliyorum cevaplarınızı
slm kızlar ben aranıza yenı geldim bı hafta once
bende bebegımı kaybettım yanı kurtajla
aldılar eşimle kanuyuçmazlıgı var ondan
bebek gelısmemıs kalbi durmus ilk bebegımdı
oyle kotu oldumkı rabbim kimseye yasatmasın
böyle acıyı banada 3 sonra bebek yapa bılırsınız
dedi doktor 15 birleşmeyın dedı bıde kızlar
herkes dıyor kurtajdan sonra cabuk hamıle kalırsın d
diyorlar ınsalah kalırım allahım herseyın hayırlısını
versın amin.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?