Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nasılsın kuzum yaaa hastamı oldun sende

günaydın herkeseee,

pileo iyi olduğunuza sevindim 5 kiloda çok değil ya. Sağlıklı olsunda bebişler gerisi salla gitsin :)

nazlım ıhlamur içmiştin değil mi canım, bol bol terlemeyi denesen bana iyi geliyor genelde.

cezam bende iyiyim kuzum ya, hemen bitkisel yüklen canım çok fena salgın var etrafta.

günlük nerede ?

herkese günaydın, kıslar umarım iyisinizdir, Öpüyorumm sizi...

kuzum ne ara terlicem ki akşam 7 de eve gidiom yemek sofra bulaşık derken saat 9 a gelio nerdeyse eşim yardım ediyo ama erkek işte bi yeri yapatım derken diğer yarı kırıp döküyo dün iki tane bardağımı kırdı dana :)ama dışardan yemek almış getirmiş saolsun yapmadım bişi yattım dinlenedim şükür daha iyiyim sanki sen nasılsın iyisiniz inşallahhh

canım haklıısn tabii, çalışan bayan olmak çok zor cidden, nazar çıkmış evden bardak kırılmasıyla diyeyim ben. Nazlım bu cmt de ev temizleyecek misin kuzu.
ben daha iyiim çok teşekkr ederim canım.

Herkese günaydıııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn......

benimde yarın annemle babam isvece yolcu(( 3 ay yoklar. cok mutsuzummm.....Sanada iyi yolculuklar canın esin mi ordaydı senin?
evet tatlım eşim orda..

günaydınnn nn kızlarrr:)) nazlım nasıl oldun , ben hala sabah kalkınca salya sümüğüm kahvalt ettikten sonra hafifliyor.. bal felan yiyorum dikkat et kendine...
chnb cim inşallah iyi haberlerle geliriz.. dün gece rüyamda bebe*ğim olmuş gördüm kucağımda ordan oraya taşıyorum ,yere bile koymuyorum kediler gibi herkese gösteriyorum

hayırrrrrrrrrrrr ben iki haftada bir temizlik yaparım dip bucak üzmem kendimi temizlik diye umrumdada olmaz pek canım daha kıymetli vall:)zaten evde duran yok pislenmioki bende tuvalet lavobo temizleme hastalıı var sadece onlar 2 günde bir temizlenir onun dışında yapmam bebeğim ütü çamaşır misafr baş edemiom hepsiyle bu hafta sonu çalışmalar var hem:)anladın sen onuuuuu

bende de öyle bir şey var mutfak ve banyo 2 günde bir kırklanıyor resmen hastalık işte, bugün benim temizliğim var sonra cevahir alışveriş merkezine gideceğim arkadaşın bebeğine bişi almıştım onu değiştireceğim kücük geldi. anladım ben onii

kendi bebişine almaya başladınmı bişiler:) banyo tuvalet sanki hep pismiş gibi gelio bide dolaplardaki eşyaları dizme hastalığı var dolabıma bi baksanız hayran kalırsınız sölemesi ayıp:)hele bi kıyafet yamuk olsun deliririm

inş herşey güzellşir.maşallah ama gerçekten çok güçlüsün.belki normal yolla hamile kalsan yine nişey olmaz bebeğe ama riske atmak istemediğini biiliyorum.. hayırlısı olur inş .... oğlunun o resmini bekliyorum bi ara :)
hadi hayırlı yollar olsun..
eşinle kardeşin arasında olman eminim sıkıntılıdır.ama saolsunlar en azından seni üzemk istememelri güzel :) maşallah seninde misafirlerin çok :) bende çok severim misafiri ama misafirliğe gitmeyi değil :) k.validemle bu hafta gitmeyeceğizde 15 gün sonra fikir değiştirmezse gitcez.allah bozmasın bari :)
evet ya hatay farklı dinlerin şehri değil mi ? ne güzel ya başkası olsa dikkat etmez belki ... yemeklerinizde süper hakikaten ...
canım ya alemsin :))
inş hayırlısı olur hakkında ve dilerimki son olur da chnb nin dediği gibi iyi bi dr da araştırmak lazım.dilerim 3. kez sonunda dek yaşarsın bu mutluluğu.geçmiş olsun ...
naber canım ?
amin canım inş.naber ? keyfin nasıl ?

allah şifanı versininş ... nispety yapma kocasına hasret olanlar olabilir :)) şaka şaka :) hazır hastayken sende nazın alasını yap :)

tünaydın herkese.işlerim çok bugün yazamdım.cümbür cemaat nasılsınız dostlar ?

canım hayır olsun inş rüyan..hatırlıyorum ilkinde gördüğün rüyayı :) onda bişeye çıkaramadık ama inş bu sefer ikimizede piyango vurur.bana vurmasada dilerim ki destinaya vursunda o da aramızdan ayrılsıın :)
maşallah oğluşuna ve sana :) büyüyosunuz :) göbişte çıkmış :) bi ara buraya koyarsan bakarız şeker.. keyfin yerindedir inş .. işler sıkıntı vermiyodur dilerim :)

ben yamuk olsa ço çıldırmıyorum da bana göre düzenli olması gerekiyor, küvet aldık plastik küçük 13 tl :))) eminönüne gittimdi geçen arabayla orada aldım. bir daha gidemem diye. Almadım canım bu ayın sonunda belki bişiler alırım.

hoşgeldin şeker, sabah işin mi vardı, pileo face de var mı? rüya hayırlı olsun.

hoşbuldum canım :) hayırlı olur inş :) pileo sanırım face kullanmıyomuş yani yokmuş...ooohh oğluşunun küveti hayırlı uğurlu olsun inş :) güzel günlerde kullanmak nasip olsun :)

aa benim profil resmime hamişler kızarsa kaldırcam, ilke senden başlıyorum kaldırayım mı kıtty ım ? hani bazı inanışlarda bebek kime bakarken tekmelediyse ona benzer derler ya ondan soruyorum ? inanan ve rahatsız olan varsa kaldırırım... ama çok tatlı şu köpekte yaa :)) bende köpeğim olsun çok isterddim ya ama evde değil kulubede beselenecek kadar rahat bi evim olsaydı ama yok

Son düzenleme:

güle güle güzel günlerde kullansın inşallahhhhhhh ayyy ne tatlı olur çıplak yatırcan küvete maşalllahhhhh

benim kedimde çok tatlı diilmi candaşşşş bende kedileri pek seviom ama eve alamıorum işte evde olsam alırım ama hayvancaaz yanlız kalır

kadınları mutlu etmenin yolu

‎01. Saçlarını okşa,

02. Yücelt,

03. Şımart,
...
04. Gözlerinin içine bak,

05. Geleceğe ait planlar yap,

06. Dil dök,

07. Yalvar,

08. Destek ol,

09. Yemeğe götür,

10. Alışverişe götür,

11. Tekneye bindir,

12. Güldür,

13. Zeka oyunları yap,

14. Müzik dinlet,

15. Teşvik et,

16. Teskin et,

17. Affet,

18. Hayran kal,

19. Banyosunu hazırla,

20. Güven ver,

21. Kapıyı tut,

22. Asansörde kat düğmesine bas,

23. Arabasının kapısını aç,

24. Isıt,

25. Sarıl,

26. Öp,

27. Ona hasta ol,

28. Kulağına fısılda,

29. Ayaklarına masaj yap,

30. Konsere götür,

31. Onu her yerde ve her zaman bekle,

32. Tanrıçan yap,

33. Onunla birlikte rejim yap,

34. Onunla birlikte spor yap,

35. O uyumadan uyuma,

36. O uyanmadan uyanma,
..
.

.
...
1000. Ne istediğini önceden anla,

1001. Günde yedi kez özür dile,

1002. Sürekli onu dinle,

1003. Yorganı çekince ses etme,

1004. Yorganı titretme,
..
...
..
6789. Spor araba al,

6790. Saat al,

6791. Yüzük al,

6792. Küpe al,

6793. Traş ol,

6794. Saç seklini değiştir,

6795. Kareli gömlek giy,

6796. Yemin et,

6797. Dayan,

6798. Katlan.

...

ERKEKLERİ MUTLU ETME SIRLARI

01. Karnını doyur.

02. Televizyonun kumandasını ver

03. Önünden çekil...

benim kedimde çok tatlı diilmi candaşşşş bende kedileri pek seviom ama eve alamıorum işte evde olsam alırım ama hayvancaaz yanlız kalır
ben kedi pek sevmem ama bazen kedileri bile çok seviyroum.profilinde çok tatlı ayrıca. hep seviyorum onu ben gördükçe her ne kadar köpeksever olsamda :) bi kere herşeyden önce birçok hayvan çok savunmasız.geçen babamla bi keidyi izledik gece.arabanın üzerine çıkıyo geri düşüyo .. ayy çok tatlıydı :) evet alsakta bi süre yalnız kalabilri. ama allah kısmet ederde evlat sahibi olursak ben eve mutlaka bi hayvan alcam.mesela kanaryayı çok severim.eşimde akvaryum sevdasıyla balık istiyo.en peşin bunları besleriz. ama köpeğimiz olsun çok isterdim imkansıza yakın olması ... dediğin gibi bide yalnız kalma ihtiamlleri çok yüksek.ay aklıma geldi.biz çocukken doğum yapan kuzenimle köpekleri getirirdik eve.hep bizimkiler derdi ki köpek olarak sizi besliyoruz onlara ne habet diye :))))) akşamına köpekleri yollardılar. çünkü yavru olurlardı annelerinden aayrılmasın diye bide uğraşmak istemezlerdi )

aa kuzenim anne oldu :) bebek onunla şimdi :) az evvel konuştuk tekrar.iyilermiş.vay bee dedim zaman nasıl geçiyo .. daha ilkokul günlerimizi hatırlıyorum şimdi anne oldun diye :) o da diyo geciktirmeyin hemen yapın gerçekten çok güzel bi duygu diye :) inş bizlerede o günleri görmek nasip olur hayırlısıyla.. doğanlarada sağlıklı ömürler olsun evlatlarıyla beraber...

gariplerim yaa :)) ömürleri boyu bizden çekmeye mahkumlar :) bide onlara bak ne kadar mütevaziler :))

dün benim eşimde mesaideymiş.mecburi tee 12,05 geçiyodu eve geldiğinde ....

Son düzenleme:

allah yardımcısı olsun canım eşinin seninde bi an önce kavuşun inşallahhhhhhhhh ya benimde eve 3 kedi 2 köpek getirmişliğim var annem çıldırıyodu en sonunda babam götürüyodu onları bi yerlere veriodu annem şimdi alsana evine de diye dalga geçio benimle arkadaşımın evi bahçeli müstakil 3 tane kedileri var onları seviom çok tatlılarrr

saolasın canım inş .. off 40 gün oluyo dilekçeden ses çıkmadı.yani yapmayacakları tayşn için bu kadar bekliyolarsa seneye yapacakları için herhalde bi 3-4 ay bekletirler ! gerçi olsunda razuyız..
işte o ev benim idealim :) bizimde k.validemin arsaları filan var.. bi yer müstakil ev yapmak için çok uygun.yani bahçe için.bizd prefabrik yapalım diyoruz ... o zman olabilirde bizim onu yapmamzı nerden baksan bi 5-10 sene vardır. ozamanda benim hevesim kaçar uğraşasım gelmez kesin :) inş seninde gönlünde olsun. tabi bizim evlerimiz kıymetli annelerimze götürmüşüz :)

hmm dün bişeye denk geldim.. hamile kalamayan bir kadın adeti bitttikten 3 gün sonra 110 tane besmele yazıp üzerinde taşırsa hamileliği kolaylaşır ve doğuma dek taşırsada kolay doğumlar olur diyor. eğer kadın düşük yapıyosa eşide 60 tane besmeleyi üzerinde taşısın diyo. besmelede hayır vardır. bu işe yaramasada şeytan sokulamaz yanımıza.benimde abdestimi aldığımın 4. günü biraz önce hazırladım ama excelden :) teknoloji bebeği olsun bari :)) paylaşayım istedim ...

deliiiiiiiiiii:)excelde hazırlamış bana da hoca ısrarla meryem suresaini söledi her akşam meryem suresi ve yasin oku dua et dedi bende bu akşam yıkancam dün leke leke gelmişti bu akşam başlıcam okumaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…