kürtajdan sonra sağlıklı gebelik yaşayanlar varsa lütfen yorumlarınızı bekliyorum

kalbin temizmiş arkadaşım oğluşum olacak allahın izniyle bakalım artık sağlıklı olsunda cinsiyet çok farketmez darısı sana inşallah bi pipili ya da kukulu da sana versin allahım

ayy çok güldüm yaaa çatırttt ettirtdin haaa tavuk gibi yumurtluyoruz yaaaohh sorunda yokmuşş gelsinn artık bebişşşimizz

kalbin temizmiş arkadaşım oğluşum olacak allahın izniyle bakalım artık sağlıklı olsunda cinsiyet çok farketmez darısı sana inşallah bi pipili ya da kukulu da sana versin allahım

oyyy oğluma akideşşşş geliyoooo.....bu sene erkek yılı kime sorsam erkek bebiş diyoo hayırlısıyla kucağına alda tatlım ayyy çok sevindimmmm

oyyy oğluma akideşşşş geliyoooo.....bu sene erkek yılı kime sorsam erkek bebiş diyoo hayırlısıyla kucağına alda tatlım ayyy çok sevindimmmm

sağol canım benm valla gittim o kadar kolay göründükü başının üstünde bacaklarını karnına çekmiş aradan bişi sarkmış gördün mü erkek dedi dr. farklı bi duyguymuş gerçekten allahım inşallah tamamına erdirir

deyannncım çok sevindim, meleğin oğluşuna arkadaş geliyor yehuuuu
eli ayağı sağlıklı gelsin ne bilim sen yazınca birden oğluşş geliyor diye düşndüm.
çok sevindim çoook...

melekcim aynen sonuçta bir sorun yokmuş artık bekliyeceğiz vakti zamanını, pazartesi bir tahlilim daha var bakalım sonrası ne olacak, sağlıcakla gelsin meleğim ya,
senin maramasss (yaramaz) napıyor, ugucuk bugucukkk

deyannncım çok sevindim, meleğin oğluşuna arkadaş geliyor yehuuuu
eli ayağı sağlıklı gelsin ne bilim sen yazınca birden oğluşş geliyor diye düşndüm.
çok sevindim çoook...

darısı sana canım benm allahım gönlüne göre versin inşallahen kısa zamanda

evet melekcim sennkine arkadaş getircem inşallah ..dediğin gibi bu sene çoğunlukla erkek bbek duydum kız diyen nadir hayırlısı artık olsunda önemli değil inşallah doğumumuda görürüm

rabbim nazarlardan korusun benim bebişim yaramazlık yapmıyo teyzoşuuu uyanıyoo emiyoo uyuyo maşallah kuuzuma benimm akıllı uslu benim sıpamm

rabbim nazarlardan korusun benim bebişim yaramazlık yapmıyo teyzoşuuu uyanıyoo emiyoo uyuyo maşallah kuuzuma benimm akıllı uslu benim sıpamm

melekcim allah dağına göre kar veriyor desene,

deryanncım bizim başka kürtaj dan sonra hamile kalma şansı ne kadardırda bir arkadaş var hamile kaldı senem ismi bence onun kızı olacak, :) öle hissediyorum, artıkın erkek anneleri olarak kız beğenmeye başlayın

yorumları okumadım sadece baslıgı okudum bende kurtaj oldum olmak zorunda kaldım ılk bebeım 8aylıkken kanama nedenıyle oldu ve kurtajla alındı 3ay sonra tekrar hamıle kaldım ve sımdı 8aylık bı melegım var

hayırlı olsun..artık bebegınız gelmıs..
benımde kurtajdan hemen 2 ay sonra hamıle kaldım...
ama doktorum acele etmeseydın dedı..
hamılelıgımde kanamalar yasadım ayda 1 kez 7 aylık olana kadar..ama çok şükür bebegım dogdu..kanamalarımı kürtajdan hemen sonra hamıle kalmama bagladı bazıları..ama doktor problem yok..her bebek kendıne ozeldır.ve her hamılelık bırbırınden farklıdır dedı..
içimi rahatlattı..saglıkla kucagınıza alırsınız ınşallah..

sağol canım benm allah evladını size bağışlasın dr.umda aynısını söyledi her bebek farklıdır bebeğe göre hamilelik yaşanır dedi bakalım şimdilik bi sorunumuz yok inşallh daolmaz allahım devamına erdirir inşallah

öncelikle bebişin için geçmiş olsun allahım yanndakine uzun ömür versin inşallah bende sağ salim doğurduğum günü görürüm

öncelikle bebişin için geçmiş olsun allahım yanndakine uzun ömür versin inşallah bende sağ salim doğurduğum günü görürüm

(ayy 8aylık yazmısım 8haftalıktı) ıyı dıleklerın ıcın tesekkurler rabbım hayırlısıyla kavusmayı nasıp etsın

Son düzenleme:

ay geçmiş olsun meleğim offf eee ne dedi doktor, incir su sabah bana çok iyi geliyor.

ah canım benm ya kayısı falan ye bol bol su iç özellikle marul ve kivi çok ii geliyor ben atlattım demr hapı çoğu kişiyi kabız yapar bana ii oldu hergün tuvalete çıkarıyor vallaha bu 2. hap değişimi ama demir hapları bende bağırsak çalıştırıyor dr.um bile şaşırdı

incir suyunu bende duydum ama ...deyyancım nasıl işse artık bebeğin doktoru kayısı yeme gaz yapar falan dedi hoşafını bile içme dedi onun için kayısıda yiyemiyorum işde dün çıktım doktora allahdan dikişi patlatmamışım ilaç verdi işde onu kullandımda tuvalete çıktım rahatladım biraz biz kadınların işi ne zor yaaa.doğum yapan her kadın kabız olurmuş dikişlrin korkusu oluyorya acıyacak diye her kadında oluyormuş ama benim 28gün oldu bugün bebiş doğalı bak sıkıntı çekiyorum hala normalde dikişlerim hiç acımıyordu ama kabız olunca işde mahvoldum

onunla geçmiş olsun melekcim ama kivi ve marulu özellikle dene kaç dikişin vardı canm benm dökülmediler mi daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…