canım çok saol, bende çok seinvim herşeyin yolunda gittiğine, nasip nasıl sağ salıcakla doğacak anne olacaksam öyle nasip eylesin allahım, ama kısa zamanda da gelse çok güzel olur.
senin minnoşun ve diğer minnoşlarıda mevlam korusun sağlıkla inşallah gelmeleri nasip olsun.
deyancımm benim senin yazın okuyunca kalbimden oğluşun olacakmış gibi geldi bakalım :)))) yazarsan bende akşam nette olacağım hemen bakarım.
selam kızlar,
bugün dr gittim gene yumurta çatırttt etmiş çatlamış yani yumurtluyorum ve çatlatıyrum bir sorun yok allahıma şükürler olsun.
bebek olayına gelecek olursak bu ay karavana bu 2 gün eşim yokkk
sziden naberler
kalbin temizmiş arkadaşım oğluşum olacak allahın izniyle bakalım artık sağlıklı olsunda cinsiyet çok farketmez darısı sana inşallah bi pipili ya da kukulu da sana versin allahım
oyyy oğluma akideşşşş geliyoooo.....bu sene erkek yılı kime sorsam erkek bebiş diyoo hayırlısıyla kucağına alda tatlım ayyy çok sevindimmmm
deyannncım çok sevindim, meleğin oğluşuna arkadaş geliyor yehuuuu
eli ayağı sağlıklı gelsin ne bilim sen yazınca birden oğluşş geliyor diye düşndüm.
çok sevindim çoook...
oyyy oğluma akideşşşş geliyoooo.....bu sene erkek yılı kime sorsam erkek bebiş diyoo hayırlısıyla kucağına alda tatlım ayyy çok sevindimmmm
rabbim nazarlardan korusun benim bebişim yaramazlık yapmıyo teyzoşuuu uyanıyoo emiyoo uyuyo maşallah kuuzuma benimm akıllı uslu benim sıpamm
slm kızlar ekim 27 de kürtaj oldum ve doktorumun bana söylediği bekleme süresi bu ay dolduve çalışmalara başladık ama ben hala korkuyorum aynımı olacak diye lütfen bu konuda yardımlarınızı bekliyorum kürtajdan sonra sağlıklı hamilelik geçirenlerden yorum bekliyorum
hayırlı olsun..artık bebegınız gelmıs..
benımde kurtajdan hemen 2 ay sonra hamıle kaldım...
ama doktorum acele etmeseydın dedı..
hamılelıgımde kanamalar yasadım ayda 1 kez 7 aylık olana kadar..ama çok şükür bebegım dogdu..kanamalarımı kürtajdan hemen sonra hamıle kalmama bagladı bazıları..ama doktor problem yok..her bebek kendıne ozeldır.ve her hamılelık bırbırınden farklıdır dedı..
içimi rahatlattı..saglıkla kucagınıza alırsınız ınşallah..
yorumları okumadım sadece baslıgı okudum bende kurtaj oldum olmak zorunda kaldım ılk bebeım 8aylıkken kanama nedenıyle oldu ve kurtajla alındı 3ay sonra tekrar hamıle kaldım ve sımdı 8aylık bı melegım var
öncelikle bebişin için geçmiş olsun allahım yanndakine uzun ömür versin inşallah bende sağ salim doğurduğum günü görürüm
kıslarrrrrrr ne var ne yok,
hiiiç bişicikler yokkk diyemicem ben çokk kötüyümmm...afdersiniz ama kabız olmuşummm dikişlrim varya onun için yapamıyorum bugün doktorluk oldum artık ağrıdan dikişimi patlatıyormuşmuşum ağrılarım var yani off offf
hiiiç bişicikler yokkk diyemicem ben çokk kötüyümmm...afdersiniz ama kabız olmuşummm dikişlrim varya onun için yapamıyorum bugün doktorluk oldum artık ağrıdan dikişimi patlatıyormuşmuşum ağrılarım var yani off offf
incir suyunu bende duydum ama ...deyyancım nasıl işse artık bebeğin doktoru kayısı yeme gaz yapar falan dedi hoşafını bile içme dedi onun için kayısıda yiyemiyorum işde dün çıktım doktora allahdan dikişi patlatmamışım ilaç verdi işde onu kullandımda tuvalete çıktım rahatladım biraz biz kadınların işi ne zor yaaa.doğum yapan her kadın kabız olurmuş dikişlrin korkusu oluyorya acıyacak diye her kadında oluyormuş ama benim 28gün oldu bugün bebiş doğalı bak sıkıntı çekiyorum hala normalde dikişlerim hiç acımıyordu ama kabız olunca işde mahvoldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?