kürtajdan sonra sağlıklı gebelik yaşayanlar varsa lütfen yorumlarınızı bekliyorum

ahhh ahh güzelim endişe bitermiii hiçç gözlerimde yaş kalmadı artık resmen sıpa oynuyo benimle bi hareket edıyo bi etmıyo bende ağla ağla birşey oldu dıye psikolajikman çöktüm artık

teyzemde hamileydi bize yakın şeyler yaşayıp hamile kalmıştı, oda senin gibiydi canım ya, ağlıyor zırt pırt doktora gidiyordu hastanede çok rahatlıyordu. h
ep dilmizde kalbimizde dualarımız ve hep birbirimize, allahım tüm kuzuları sevdiklerine bağışlasın. allahın izniyle hiçbir sorun olmaz canım.
forum takip etmek çok zor ama güzel haberlerini bekleyeceğiz.

merhaba benimde bebeğimin 6 haftalık kalbi durdu ve kürtaj oldum bende sizin gibi çokkkk çocuk istiyorum 1 tane var çokkk şükür rabbim uzun ömür versin kardeşi olmasını çok istiyor bu olaydan çok etkilendi benim hiç kardeşim olmıycak galiba diyor bundada bi hayır vardır diyorum doktorum bana 1 ay korun dedi parça alıp patolojiye yolladıkları söylediler 15 gün sonra sendede bi takım testler yapıcaz dediler ne kadar sürüyor bu testlerin çıkması acaba ve sizin doktorlarınız ne kadar ara vermanizi söyledi

öncelikle geçmiş olsun benim patoloji sonuçlarım 10 gün içinde çıktı ve kromozomal bozukluktandır dendi. muhtemelen sana da öyle diyecekler çünkü erken düşüklerdeki neden genellikle kromozomal bozukluk olarak düşünülüyor doğup sakat olsa daha mı ii olacak allah yanındaki çocuğuna uzun ömür versin üzülme olur elbet bi kardeşi yine senn çocuğun var bi teselli ama benm ilk gebeliğim ve ilk düşüğümdü doktor 3 ay korunun dedi erken düşüklerdeki bekleme süresini genellikle doktorlar 3 ay olarak söylüyor

bende 5 haftalık bebğimi ramazanın ilk haftası düşükle sonuçlandığı için kaybettim kürtaj oldum bana da doktorum 40 gün sonra adet olcaksın adetini olduktan sonra tekrar gebelik düşünebilirsin dedi ama ben bebeğimi tehlikeye atmak istemedi çünkü rahim içi çok yoruluo kürtajda buda herkezde olmasa bile bazen tekrarlayan düşüklere neden olabiliyo bizde ancak şimdi tekrar çalışmalara başladık. artı ilk düşüklerde araştırma yapmıyolar ben çok uğraştım sadece patoloji ye gönderdiler şükürler olsun bi problem çıkmadı...bence sende artık gebelik düşünebilirsin çünkü 3 ay geçmiş aradan neredeyse rahimin toparlanmasına bu süre yeter..dilerim bir an önce alırız bbeişlerimizi kucağımıza

inşallah canım, inşallah

inşallah canım benm olur en kısa zamanda

inşallah canım benm olur en kısa zamanda

bizler çok sabırsızlanıoruz anne olmak için sevmek istioruz birileri bizi karşılıksız sevsin ve bize anne desin istioruz haklıyızda dünyanın en güzel şeyini yaşamak istioruz ama herşeyin bir wakti war bunu da duygularmız çok yoğunlaşınca unutmamalıyız RABBİM bbeklerimizi bize kavuşturmak için bir zman belirlemiş ve biz ne kadar uğraşsak çabalasakta o wakti geldimi dünyaya gelio hayatımızı da bir mucizeye dönüştürüyo...

öyle tabi akşama doğru karşı komşuma gittim yeni doğum yaptı ay allahım o kadar tatlı ki onu görünce ikiye katlandı isteğim ama dediğin gibi rabbim bize ne zaman dilerse o zamn verecek inşallah kısa sürede biz bu hediyeyi almaya hak kazanırız

bende ilk bebegimi 9 haftalik di kurtaj oldum aslinda kalp atisiniz duymustuk 7.haftada ama 2 hafta snra kontole giitigimizde kalp atisi durmus mecbur kurtaj oldum.cok kotu hissediyo insan kendini ama 4 ay sonra tekrar hamile kaldim simdi 6 aylik mavis mavis bakan bi oglum var masallh

biraz yaramaz ama olsun

Allah sizede hayili vesaglili bir bebek nasip eder insaallh en kisa surede

oyy maşallah bebeğine canım benimm sağlıklı olsunlarda yaramazlıkları sorun değil .inşallah bizde sağlıklı bi şekilde alırız kucağımıza

Merhaba hanimlar,

benimde hikayem cogunuzunkinden farkli degil. Ilk düsügümü 2009 yili sonu Kurban bayraminin 2ci günü yasadim, karin agrisi ve kanama ile hastaneye gittim, hemen yatirdilar yatak istirahati verdiler, ve ertesi gün bebegimi kaybettim. Henüz 7-8 haftalikti, ilk düsük oldugu icin herhangi bir arastirma yapilmadi, sadece normal bu olabiliyor dediler. Ve ilk düsükten sonra kürtaj yaptilar.
Ben tekrar hamile kalmaya korkuyordum ve böylelikle aradan 1 yil gecti ve yine hamile kaldim. Fakat gectigimiz cuma yine düsükle sonuclandi, yine bebegim 7-8 haftalikti. Bu sefer kürtaj falan olmadim, doktor kürtaja gerek yok dedi, cünkü kendiliginden düsmüstü.

Her iki seferdede bebegim gelismemisti, artik 3cü defa hamile kalmadan önce mutlaka sebebini arastirip ona göre tedavi yaptiracagim Allah nasip ederse. Bu hafta doktor kontrolüm var, bakalim ne diyecek. Insallah bana yol gösterir.

Bende hikayemi paylasmak istedim... Okudugunuz icn simdiden tesekkürler.. selamlar

öncelikle geçmiş olsun canım benimde bebeğim gelişmemişti hiç onun için kalbi durmuştu kan uyuşmazlığı falan varmı canım sizde. inşallah önemli bi problem çıkmazda en kısa zamanda hamile kalırsın bakalım ne diyecek doktor haberlerini beklıyorum

8 haftalıkken düşük yaptım. sonrada kürtaj oldum.ilk gebeliğimdi. psikolojim bozuldu. doktor 3 ay bekle dedi. sağlıklı bir gebelik içinde ilk adetinden sonra gel bakayım dedi. hastalığım yeni bitti. ama 3 ay bana çok geliyo. beklemek istemiyorum. acaba çalışmalara başlasammı:18:

güzelim doktoru dinle bende senin gibiydim çok geliyordu 3ay ama kürtaj oldun bırak bi rahmin dinlensin toplasın kendini acele etme gerçi bende 2. Ayda başladım hemen çalışmalara orası ayrıda ama en azından bi 2 ay bekle tamammı

sagolasin canim, kan uyusmazligi mi var ne var inan bilemiyorum, daha önce hic test yaptirmadik. Bu sefer doktoruma söyleyecegim ne gibi testler yaptiriliyorsa onlari yaptirmak istiyorum. En azindan cözülebilir bir sorun olsa diye dua ediyorum.
Doktordan sonra yazarim yine, ne dedigini...

amin canım benim amin allah cümle isteyen kullarının kollarını boş brakmasın

çok üzüldüm canım benim bi an önce gerekli testlerini yaptır iyi ol umarım allahım bi daha sana ve bizlere aynı şeyi yaşatmaz hayırlı evlatlar nasip eder

öncelikle hepimize gemiş olsun umarım en kısa zamanda tekrar bebişlerimizi kucağımıza alırız.bende 24 ocakda düşük yaptım, ogün hastanede kalbinin durduğunu ve bebeğin kanama yaptığını öğrendim.ertesi sabah gel kürtajla alalım dediler.o akşam aşırı kanamayla acile kaldırdılar, bebebğim düşmüştü kalan parçalarıda kürtajla aldılar dr.tam kürtaj değildi seninki dedi ama bilmiyorum:S ilk bebeğimdi,geçen akşam tahlil sonuçlarımı aldım temiz çıktı.3 ay sonra tekrar hamile kalabileceğimi söyledi.ama genede insan korkuyo gene aynı şeyleri yaşamaktan43:

merhaba arkadaşlar.bende 19 ocakta düşük yaptım.5 haftalıktı.kendiliğinden düştü küretaja gerek kalmadı.bende en kısa zamanda bebek sahibi olmak istiyorum hayırlısıyla..doktor 1 ay,2 ay bekle demedi.bakalım ne olcak zamanla hayırlısı hakkımızda.

bende 8 haftalıkken düşük yaptım gerçi benimkisi biraz farklıydı 5. haftada doktora gittim eve geldiğimde lekelenme oldu tabi bnim ilk hamileliğim olunca cahillik mi desem acemilik mi desem bilmiyorum önemsemedim 1 hafta sonra akıntının içinde taze kan geldi ve acile gittik her şey normal dedi doktor ama sürekli ağrım oluyordu rahat oturup yürüyemiyordum bile boş gebeliikten şüphe edildi dr biraz bekleyelim 2 hafta kadar sonra gel kalp atışı varsa sorun olmaz dedi 2 hafta sonra gittiğimde tabi lekelenmem ara sıra kanla karışık devam etti ozamana kadar. benim kesem parçalanmış ikiye bölünmüş bebeğim kesenin içindeydi ama olduğu gibi kalmış kese parçalanınca hemen o gün ilaçla düşük yaptırıldım 3 ay bekle zaten küçüktü dedi bakalım allahım hayırlı evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…