canlarım benim ben de hamileyim artık 5 haftalık allahım çok aratmadan verdi inşallah sağlıcakla kucağıma almayı nasip eder. allah isteyen herkese versin inşallah bu kez size güzel haberler vermek istiyorum p.tesi dr.a gitcem inş. her şey yolundadır
canlarım benim ben de hamileyim artık 5 haftalık allahım çok aratmadan verdi inşallah sağlıcakla kucağıma almayı nasip eder. allah isteyen herkese versin inşallah bu kez size güzel haberler vermek istiyorum p.tesi dr.a gitcem inş. her şey yolundadır
slm kızlar ekim 27 de kürtaj oldum ve doktorumun bana söylediği bekleme süresi bu ay dolduve çalışmalara başladık ama ben hala korkuyorum aynımı olacak diye lütfen bu konuda yardımlarınızı bekliyorum kürtajdan sonra sağlıklı hamilelik geçirenlerden yorum bekliyorum
öncelikle geçmiş olsun..benim de ilk gebeliğim kalp atışı olmadığı için sonlandı.doktorun verdiği süreyi de geçerek 1 yılı aşkın denemeye bile cesaret edememiştim tekrar denemeyi.cesaretimi toplayınca oğluma hamile kaldım.çok şükür herşey yolundaydı ama doktorum 38.haftada 'tebrikler,gebeliğin bu haftaya geldi' deyinceye kadar hep aynı şey olacak diye korkmuştum.şükürler olsun ki oğluma kavuştum ve şu an 5 aylık.ayrıca doktorumun herzaman söylediği her gebelik kendine özgüdür.umarım en kısa zamanda mutlu haberi verirsin.
hayırlısı canım.inşallah herşey istediğin gibi olur. bende dün doktora gittim . bana bir haftalık ilaç verdi. kullandıktan sonra hamile kalmak istiyorsan çalışmalara başla dedi. bende bir buçuk ay önce bebeğimi düşürmüştüm ve üzerine kürtaaj olmuştum. ama şimdi çok üzgünüm . çünkü ilaçlarım bittiği gün eşim iki aylığına yurt dışına çıkacak. anlayacağın hevesim kursağımda kaldı
çok sevindim hayırlı olsun,sağlıcakla kucağınıza alın inşallah,darısı başımıza
Merhaba Deyyan,
Senin adina cok sevindim canim, insallah bize güzel haberlerini verirsin sende. Dilerim Rabbim bizede tez zamanda nasip eder bir ufaklik..
Kendine dikkat et...selam ve dua ile
Merhaba Deyyan,
Senin adina cok sevindim canim, insallah bize güzel haberlerini verirsin sende. Dilerim Rabbim bizede tez zamanda nasip eder bir ufaklik..
Kendine dikkat et...selam ve dua ile
oyyy maşallah canım çok sevindim senin adına rabbim seni ve bebeğini korusun beklıyoruz haberlerini
inşallah canım benm senn de maşallah günün nerdeyse dolmuş inşallah sağ salim alırsın kucağına bebişini hafta başı güzel haberlerle dönerim kısmet olursa bakalım, meleğimin kalbi atıyordur inş.
Kızlar çok mutsuzum.. Bugün o çok istediğim ama imkansızlık ve tek başıma doğurmaktan korktuğum bebeğime kıydım.. İçimden bir parça koptu gitti ağlamaktan resmen heder oldum.. Çok üzülüyorum canım acıyor bebeğim beni affet annem ben sana kurban olurum(( psikolojik tedavi almayı düşünüyorm yalvarırım akıl verin canıma kıyacağım içim yanıyorrrrrrrrrrrrrrrrr
bir melek annesi olarak diyecek söz bulamıyorum...................................
Kızlar çok mutsuzum.. Bugün o çok istediğim ama imkansızlık ve tek başıma doğurmaktan korktuğum bebeğime kıydım.. İçimden bir parça koptu gitti ağlamaktan resmen heder oldum.. Çok üzülüyorum canım acıyor bebeğim beni affet annem ben sana kurban olurum(( psikolojik tedavi almayı düşünüyorm yalvarırım akıl verin canıma kıyacağım içim yanıyorrrrrrrrrrrrrrrrr
kimseyi yargılamaya hakkımız yok çünkü hepimiz birer kuluz vee bu senın başına değil benım yada birbaşkasının başınada gelebilirdi ama sende sakın olmaya çalıs ve kimseye kızma biraz once yorum yapan arkadaşımızda senın gibi üzgün onada saygı duy o sadece yorumunu yapmış. elbette senınde hataların vardır ama o bebeği çok istediğin belli seni bu duruma getiren ........................zzz utansın acı çeksinn.o zevkini yaşarkenn minicik bi bebek değil bi insan ölüyo canına kıyılıyo ama çare yok bizde kaybettik bebeğimizi bizde acılar çektik ama sabırlı olmaya çalış tedavini gör ama canıma kıyacagım edeceğim deme dua et sadece bebeğin için
az kaldı ama geçmıyo geç olsunda güç olmasın hepsi sağsalim gelsinler inş.atıyrdur inşallah civcivinin kalbi kötü şyler düşünmeyelim
Çok üzülüyorum anlatamam Bu benim ilk gebeliğimdi onu okadar çok istiyordum ki anlatamam aileme söyleyemediğim tek başıma üzüntüsünü yaşadığım ne yapacağım diye düşündüğüm anlarda bile onun içimde varoluşu bana güç veriyordu ama şuan yapayalnızım bu gece nasıl yatacağım. Anestezinin etkisiyle eve geldiğimde 1 saat kadar uyudum rüyamda kucağına bebeğini almış anneler gördüm ağlayarak uyandım. Şuan aşırı kanamam var ve ağrım ama umrumda değil bebeğim yok keşke türk toplumu babasız bir çocuğu taşıyabilecek durumda olsaydıda kıyamasaydım bebeğime. Ve çok acı bir durum inanın masaya yattım narkozu verdiler annem beni affet dedim ve dua okuyana kadar çoktan uyumuştum. beni dinlenme odasına aldılar titreyerek uyandım allahım bu travmayı nasıl atlatacağım çok mutsuzum içimden hiçbişey gelmiyor ağlamaktan başka ölüyorum ben ya çok acı çekiyorum
inşallah en kısa zamanda atlatırsın yaşın kaçtı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?