kürtajdan sonra sağlıklı gebelik yaşayanlar varsa lütfen yorumlarınızı bekliyorum

çok sevindim hayırlı olsun,sağlıcakla kucağınıza alın inşallah,darısı başımıza

hayırlısı canım. inşallah herşey istediğin gibi olur. bende dün doktora gittim . bana bir haftalık ilaç verdi. kullandıktan sonra hamile kalmak istiyorsan çalışmalara başla dedi. bende bir buçuk ay önce bebeğimi düşürmüştüm ve üzerine kürtaaj olmuştum. ama şimdi çok üzgünüm . çünkü ilaçlarım bittiği gün eşim iki aylığına yurt dışına çıkacak. anlayacağın hevesim kursağımda kaldı

öncelikle geçmiş olsun..benim de ilk gebeliğim kalp atışı olmadığı için sonlandı.doktorun verdiği süreyi de geçerek 1 yılı aşkın denemeye bile cesaret edememiştim tekrar denemeyi.cesaretimi toplayınca oğluma hamile kaldım.çok şükür herşey yolundaydı ama doktorum 38.haftada 'tebrikler,gebeliğin bu haftaya geldi' deyinceye kadar hep aynı şey olacak diye korkmuştum.şükürler olsun ki oğluma kavuştum ve şu an 5 aylık.ayrıca doktorumun herzaman söylediği her gebelik kendine özgüdür.umarım en kısa zamanda mutlu haberi verirsin.

sağol canım benm şimdi 6. haftanın içindeyim inşallah bi sorun çıkmaz ve hayırlısıyla kucağıma alırım çok dua ediyorum inş. bu p.tesi kontrolde kalp atışını da duyarım

aynen bende 26 ekimde olmuştum hatırlamak bile istemiyorum ocakta yine hamile kaldım ben beklemek istemedim allahm hakkımızda hayırlısını versin belki senn için bu bekleme daha iyi olur allah sana da ve tüm isteyenlere nasip etsin. inşallah sen de bir gün anne olursun

Merhaba Deyyan,

Senin adina cok sevindim canim, insallah bize güzel haberlerini verirsin sende. Dilerim Rabbim bizede tez zamanda nasip eder bir ufaklik..

Kendine dikkat et...selam ve dua ile

oyyy maşallah canım çok sevindim senin adına rabbim seni ve bebeğini korusun beklıyoruz haberlerini

Merhaba Deyyan,

Senin adina cok sevindim canim, insallah bize güzel haberlerini verirsin sende. Dilerim Rabbim bizede tez zamanda nasip eder bir ufaklik..

teşekkür ederim hayatım allah tüm isteyenlere versin kucaklarımızı boş bırakmasın p.tesi.randevumuz var inşllah her şey yolundadır.

Merhaba Deyyan,

teşekkür ederim hayatım allah tüm isteyenlere versin kucaklarımızı boş bırakmasın p.tesi.randevumuz var inşllah her şey yolundadır

oyyy maşallah canım çok sevindim senin adına rabbim seni ve bebeğini korusun beklıyoruz haberlerini

inşallah canım benm senn de maşallah günün nerdeyse dolmuş inşallah sağ salim alırsın kucağına bebişini hafta başı güzel haberlerle dönerim kısmet olursa bakalım, meleğimin kalbi atıyordur inş.

az kaldı ama geçmıyo geç olsunda güç olmasın hepsi sağsalim gelsinler inş.atıyrdur inşallah civcivinin kalbi kötü şyler düşünmeyelim

Kızlar çok mutsuzum.. Bugün o çok istediğim ama imkansızlık ve tek başıma doğurmaktan korktuğum bebeğime kıydım.. İçimden bir parça koptu gitti ağlamaktan resmen heder oldum.. Çok üzülüyorum canım acıyor bebeğim beni affet annem ben sana kurban olurum (( psikolojik tedavi almayı düşünüyorm yalvarırım akıl verin canıma kıyacağım içim yanıyorrrrrrrrrrrrrrrrr

bir melek annesi olarak diyecek söz bulamıyorum...................................

bir melek annesi olarak diyecek söz bulamıyorum...................................

evet diyecek söz bulamazsın çünkü benim ne çektiğimi anlıyamazsın. Bugün kadın doğumdayken herkes eşiyle beraber gidip mutlu, mutlu muayenesini olurken ben bir başımaydım yanımda hiç kimsem yoktu.. Ben o bebeği dünyaya getirsem ne diyecektim ben bir hayvanı sevdim ona inandım güvendim sana hamile olduğum anda beni bir başıma bıraktı mı diyecektim.. Sakınnn sakın bilip bilmeden yorum yapma... Benim ne çektiğimi sadece Allahım bilir.. Benden koptu gitti... Öğlen oldum kürtajı ve ben yeni yeni hissediyorum o yokkkk ve ben ölmek istiyorum.. Bu acıyla yaşayamam artık

kimseyi yargılamaya hakkımız yok çünkü hepimiz birer kuluz vee bu senın başına değil benım yada birbaşkasının başınada gelebilirdi ama sende sakın olmaya çalıs ve kimseye kızma biraz once yorum yapan arkadaşımızda senın gibi üzgün onada saygı duy o sadece yorumunu yapmış. elbette senınde hataların vardır ama o bebeği çok istediğin belli seni bu duruma getiren ........................zzz utansın acı çeksinn.o zevkini yaşarkenn minicik bi bebek değil bi insan ölüyo canına kıyılıyo ama çare yok bizde kaybettik bebeğimizi bizde acılar çektik ama sabırlı olmaya çalış tedavini gör ama canıma kıyacagım edeceğim deme dua et sadece bebeğin için

Çok üzülüyorum anlatamam Bu benim ilk gebeliğimdi onu okadar çok istiyordum ki anlatamam aileme söyleyemediğim tek başıma üzüntüsünü yaşadığım ne yapacağım diye düşündüğüm anlarda bile onun içimde varoluşu bana güç veriyordu ama şuan yapayalnızım bu gece nasıl yatacağım. Anestezinin etkisiyle eve geldiğimde 1 saat kadar uyudum rüyamda kucağına bebeğini almış anneler gördüm ağlayarak uyandım. Şuan aşırı kanamam var ve ağrım ama umrumda değil bebeğim yok keşke türk toplumu babasız bir çocuğu taşıyabilecek durumda olsaydıda kıyamasaydım bebeğime. Ve çok acı bir durum inanın masaya yattım narkozu verdiler annem beni affet dedim ve dua okuyana kadar çoktan uyumuştum. beni dinlenme odasına aldılar titreyerek uyandım allahım bu travmayı nasıl atlatacağım çok mutsuzum içimden hiçbişey gelmiyor ağlamaktan başka ölüyorum ben ya çok acı çekiyorum

az kaldı ama geçmıyo geç olsunda güç olmasın hepsi sağsalim gelsinler inş.atıyrdur inşallah civcivinin kalbi kötü şyler düşünmeyelim

evet canım benm geç olsun ama güç olmasın ama bunda fazla sıkıntım yok diyebilirim bugün mide bulantısı başladı okadar öbüründe kasık ağrısı beni mahvetmişti inşallah böyle devam eder ve bi sıkıntım olmaz çook istiyorum anne olmayı

inşallah en kısa zamanda atlatırsın yaşın kaçtı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…