kürtajdan sonra sağlıklı gebelik yaşayanlar varsa lütfen yorumlarınızı bekliyorum

kürtaja maruz kalmaman güzel bişey seninkisi bayağı küçükmüş iki ay beklemen bence senin için iyi olur hiç değilse rahmin toparlanır inşallah bi dahaki sefere sağlıklı hamilelik geçiririz allahım kucağımızı boş bırakmasın

slm arkadaşlar ben de 1eylülde 10 haftalık bebeğimi kaybetmiştim kalp atışları olmadığı için.3ay ara verdik.sonra tekrar hamile kaldım şimdi 7haftalık hamileyim.yani kalınabiliyor.stres yapmayın en önemlisi o.allah sağlıklı hayırlı bebeişler nasip eder inş.herşey gönlünüzce olsun.......

allah bağışlasın annesi, sağlıcakla doğması nasip olsun. çok sevindim.
allah hepimizin gönlüne göre versin. saolasın.

inşallah canım benim sağ salim al kucağına bebeğini sağlıklı bi gebelik geçirirsin umarım

son yazan arkadaslarada gecmis olsun, dilerim ayni seyleri tekrar yasamayiz. Bende cuma günü gittim doktora, durumu anlattim, 2ci kez basima geliyor dedim, testler varsa yaptirabilecegim yaptirmak istiyorum dedim.. eger hemen hamile kalmak istemiyorsaniz testleri yapalim dedi, yaza dogruda hamile kalirsiniz dedi, o zamanda vitaminle, hormonla falan terapi yapariz dedi ya bakalim. Bende bundan önce progestron hormonu düsük cikmisti normalden, belki ondan olabilir mi diye sordum doktora, bakmamiz gerek, önce tiroid degerlerine bir bakalim dedi. Cumartesi kan tahlili yaptirdim, sonuclarini bekliyorum, cikinca doktora gidecegim tekrar.
Insallah sebebini bulup ona göre tedavi uygular doktorum... tekrar herkese gecmis olsun.. gelismeleri yazarim...

selamlar

deryacan geçmiş oslun canım, allah bir daha göstermesin hayırlısıyla tez zamanda bizlerde anne oluruz inşallah.

Bende 14 aralıkta 10 haftalık bebegimi kaybettim. O küçücük kalbi durmuştu. Kürtaj olmak zorunda
kaldım. 6 gün sonra bir ay olucak kürtaj olalı. 10 gün kesintisiz kanamam oldu. Şimdide ara ara
kanamam oluyor çok az ama. Özellikle ilişkiden 1 gün sonra falan oluyor neden anlamadım.
Daha fazla korunmak istemiyorum 1 ay yeter diyorum ama aynı şeyleri yaşamaktanda korkuyorum

inşallah test sonuçların ii çıkar canım da tez zamanda hamile kalırsın haberlerini beklıyoruz hakkında hayırlısı neyse o olsun

çok çok geçmiş olsun canım benimde 10 gün falan sürmüştü kanamam ilaç falan kullanmıştım işte ara kanama normal herhalde yine bilemıcemde .. ama 1 ay yeter deme canım ya en azından bi 2ay sabret sanki bn cok sabırlıymışım gibi konusuyorum ama işte senın sağlığın içinde çok önemli bu yeni kürtaj oldun rahmin bi dinlensin bi toparlasın kendini boşuna 3 ay korunun demıyorkı doktorlar sen bıraz daha sabret inşallah aynı şeyleri yaşamazsın sağsalim kucağına alırsın bnde korkuyordum acaba bununda durur mu kalbı dıye ama çok şükür martta dogumum var hayırlısıyla sadece stres yapma kendıne

gecmiş olsun cnm bende 3 ocakta 8 haftalık aynı sorundan kurtaj oldum ..kurtajdan 22 gun sonra lekelenmeler başladı 30 ocaktan beride kanamaya döndü..bende anlayamadım 2 gun bii yogun geliyor bii bakıyorum bitti sanıyorum ne zmn bitecekse bitsede çalışmalarabaşlasak dıorum

canlarım benim ben de hamileyim artık 5 haftalık allahım çok aratmadan verdi inşallah sağlıcakla kucağıma almayı nasip eder. allah isteyen herkese versin inşallah bu kez size güzel haberler vermek istiyorum p.tesi dr.a gitcem inş. her şey yolundadır

Kızlar selam. Ben 4 haftalık hamileyim ama hem gebe olduğumu öğrenmeden önce kullandığım bir ilaçtan hem de sağlık sorunlarımdan dolayı kürtaj olmam gerekiyormuş. Bilinen iyi özel hastanelerde farklı doktorlara gittim, hepsi de aynı şeyi söyledi. Şimdiki doktorum da Özel Selimiye Hastanesi'nde yapıyormuş. Acaba bu hastanede kürtaj olan ya da doğum yapan var mı? Hastane ortamı nasıl, temiz mi? Anestezi uzmanı iyi mi? Çok korkuyorum lütfen bilenler Allah rızası için yardım etsin... En azından kürtaj yaptıranlar bildiklerini anlatırlarsa sevinirim, çok korkuyorum çünkü ya bişey olursa diye

mrb kızlar,
bende 2008de evlendikten 2 ay sonra hamile kaldım..vede bebeğin 6 haftalıkken kalbi durmuş karnımda (zaten bu 6 haftalık süreçte hep lekelenme oldu bende..vede midem falan hiç bulanmadı..yani dogru dürüst hamilelik belirtileri yoktu bende)..zatende gelişememişti yani..dr öyle sözlemişti...kürtaj oldum..cok üzüldüm anlatamam..banada doktor 3 ay beklememi söyledi..ama ben zaten gözüm korktuğu için vede yeni evliydim hemen bebek istemedim..eşim de öyle..ilki "kazaydı"..ve ben 9 ay sonra tekrar hamile kaldım..buda kazayla oldu.-))tabii insan korkuyo,süreki düzenli doktora giderdik,ultrasonda baktırıdık falan.(bu arada 3 ay boyunca ilk bebeğe nazaran aşırı mide bulantısı,herşeyin bana kokması gibi şikayetlerim vardı).sanki bu bebğimide kaybedicem gibi geliyodu..sürekli dua ederdim..vede şükür saglıklı bi hamilelik gecirdim..şimdi ise oğlum 9 aylık vede diş döneminde olduğumuz için bana ilalllah dedirttiriyoo.-)))ama yeterki o sağlıklı olsunda,ben herşeye razıyım..rabbim hepinize bu mutluluğu yaşatsın inşallah...

Canım sen nerede kürtaj oldun tavsiye edebileceğin bir yer veya doktor var mı? Bir de kürtaj tehlikeli mi yani bana bir şey olursa diye çok korkuyorum da...

cnm gecmiş olsun...sen bi doktora daha gorun ondan sonra kararını ver simdi burda sana önerilebilir ama bende başarılı gecen bişey sende ters tepebilir sen uzmanına danıs ve kararını ver ...

tebrikler allah tamamını erdirsin cnmm...

cnm gecmiş olsun...sen bi doktora daha gorun ondan sonra kararını ver simdi burda sana önerilebilir ama bende başarılı gecen bişey sende ters tepebilir sen uzmanına danıs ve kararını ver ...

Danıştım canım, doktorum daha önce tanıdığıma doğum yaptırmış, çok kişi tarafından tavsiye edilen bir doktor, ona güveniyorum aslında ama sadece hastaneden emin değilim. O yüzden sordum...

cnm ben antalyada kürtaj oldum..normal bi devlet hastanesinde..genel olarak memnun kaldım diyebilirim...kürtajdan korkuyorum demişsiin...bu gayet normal..ama genede şöyle düşünk kürtajda ciddi bi ameliyat ama abartılacak kadar değil..beyin ameliyatı değil sonuçta..kendine böyle telkin et..hemen de bitiyo zaten..45 dakika falan sürüyo bildiğim kadarıyla..sen bişey hissetmiyosun zaten..sana narkoz veriyolar..yani bi uyuyon bi kalkıyon...allah kolaylığını veriyo cnm sen hiç merak etmee

gözün aydın canım, çok sevindim, inşallah allah tamamına erdirsin. sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…