merhaba arkadaşlar.bende 19 ocakta düşük yaptım.5 haftalıktı.kendiliğinden düştü küretaja gerek kalmadı.bende en kısa zamanda bebek sahibi olmak istiyorum hayırlısıyla..doktor 1 ay,2 ay bekle demedi.bakalım ne olcak zamanla hayırlısı hakkımızda.
slm arkadaşlar ben de 1eylülde 10 haftalık bebeğimi kaybetmiştim kalp atışları olmadığı için.3ay ara verdik.sonra tekrar hamile kaldım şimdi 7haftalık hamileyim.yani kalınabiliyor.stres yapmayın en önemlisi o.allah sağlıklı hayırlı bebeişler nasip eder inş.herşey gönlünüzce olsun.......
slm arkadaşlar ben de 1eylülde 10 haftalık bebeğimi kaybetmiştim kalp atışları olmadığı için.3ay ara verdik.sonra tekrar hamile kaldım şimdi 7haftalık hamileyim.yani kalınabiliyor.stres yapmayın en önemlisi o.allah sağlıklı hayırlı bebeişler nasip eder inş.herşey gönlünüzce olsun.......
son yazan arkadaslarada gecmis olsun, dilerim ayni seyleri tekrar yasamayiz. Bende cuma günü gittim doktora, durumu anlattim, 2ci kez basima geliyor dedim, testler varsa yaptirabilecegim yaptirmak istiyorum dedim.. eger hemen hamile kalmak istemiyorsaniz testleri yapalim dedi, yaza dogruda hamile kalirsiniz dedi, o zamanda vitaminle, hormonla falan terapi yapariz dedi ya bakalim. Bende bundan önce progestron hormonu düsük cikmisti normalden, belki ondan olabilir mi diye sordum doktora, bakmamiz gerek, önce tiroid degerlerine bir bakalim dedi. Cumartesi kan tahlili yaptirdim, sonuclarini bekliyorum, cikinca doktora gidecegim tekrar.
Insallah sebebini bulup ona göre tedavi uygular doktorum... tekrar herkese gecmis olsun.. gelismeleri yazarim...
selamlar
inşallah test sonuçların ii çıkar canım da tez zamanda hamile kalırsın haberlerini beklıyoruz hakkında hayırlısı neyse o olsunson yazan arkadaslarada gecmis olsun, dilerim ayni seyleri tekrar yasamayiz. Bende cuma günü gittim doktora, durumu anlattim, 2ci kez basima geliyor dedim, testler varsa yaptirabilecegim yaptirmak istiyorum dedim.. eger hemen hamile kalmak istemiyorsaniz testleri yapalim dedi, yaza dogruda hamile kalirsiniz dedi, o zamanda vitaminle, hormonla falan terapi yapariz dedi ya bakalim. Bende bundan önce progestron hormonu düsük cikmisti normalden, belki ondan olabilir mi diye sordum doktora, bakmamiz gerek, önce tiroid degerlerine bir bakalim dedi. Cumartesi kan tahlili yaptirdim, sonuclarini bekliyorum, cikinca doktora gidecegim tekrar.
Insallah sebebini bulup ona göre tedavi uygular doktorum... tekrar herkese gecmis olsun.. gelismeleri yazarim...
selamlar
Bende 14 aralıkta 10 haftalık bebegimi kaybettim. O küçücük kalbi durmuştu. Kürtaj olmak zorunda
kaldım. 6 gün sonra bir ay olucak kürtaj olalı. 10 gün kesintisiz kanamam oldu. Şimdide ara ara
kanamam oluyor çok az ama. Özellikle ilişkiden 1 gün sonra falan oluyor neden anlamadım.
Daha fazla korunmak istemiyorum 1 ay yeter diyorum ama aynı şeyleri yaşamaktanda korkuyorum
Bende 14 aralıkta 10 haftalık bebegimi kaybettim. O küçücük kalbi durmuştu. Kürtaj olmak zorunda
kaldım. 6 gün sonra bir ay olucak kürtaj olalı. 10 gün kesintisiz kanamam oldu. Şimdide ara ara
kanamam oluyor çok az ama. Özellikle ilişkiden 1 gün sonra falan oluyor neden anlamadım.
Daha fazla korunmak istemiyorum 1 ay yeter diyorum ama aynı şeyleri yaşamaktanda korkuyorum
mrb kızlar,
bende 2008de evlendikten 2 ay sonra hamile kaldım..vede bebeğin 6 haftalıkken kalbi durmuş karnımda (zaten bu 6 haftalık süreçte hep lekelenme oldu bende..vede midem falan hiç bulanmadı..yani dogru dürüst hamilelik belirtileri yoktu bende)..zatende gelişememişti yani..dr öyle sözlemişti...kürtaj oldum..cok üzüldüm anlatamam..banada doktor 3 ay beklememi söyledi..ama ben zaten gözüm korktuğu için vede yeni evliydim hemen bebek istemedim..eşim de öyle..ilki "kazaydı"..ve ben 9 ay sonra tekrar hamile kaldım..buda kazayla oldu.-))tabii insan korkuyo,süreki düzenli doktora giderdik,ultrasonda baktırıdık falan.(bu arada 3 ay boyunca ilk bebeğe nazaran aşırı mide bulantısı,herşeyin bana kokması gibi şikayetlerim vardı).sanki bu bebğimide kaybedicem gibi geliyodu..sürekli dua ederdim..vede şükür saglıklı bi hamilelik gecirdim..şimdi ise oğlum 9 aylık vede diş döneminde olduğumuz için bana ilalllah dedirttiriyoo.-)))ama yeterki o sağlıklı olsunda,ben herşeye razıyım..rabbim hepinize bu mutluluğu yaşatsın inşallah...
Kızlar selam. Ben 4 haftalık hamileyim ama hem gebe olduğumu öğrenmeden önce kullandığım bir ilaçtan hem de sağlık sorunlarımdan dolayı kürtaj olmam gerekiyormuş. Bilinen iyi özel hastanelerde farklı doktorlara gittim, hepsi de aynı şeyi söyledi. Şimdiki doktorum da Özel Selimiye Hastanesi'nde yapıyormuş. Acaba bu hastanede kürtaj olan ya da doğum yapan var mı? Hastane ortamı nasıl, temiz mi? Anestezi uzmanı iyi mi? Çok korkuyorum lütfen bilenler Allah rızası için yardım etsin... En azından kürtaj yaptıranlar bildiklerini anlatırlarsa sevinirim, çok korkuyorum çünkü ya bişey olursa diye
canlarım benim ben de hamileyim artık 5 haftalık allahım çok aratmadan verdi inşallah sağlıcakla kucağıma almayı nasip eder. allah isteyen herkese versin inşallah bu kez size güzel haberler vermek istiyorum p.tesi dr.a gitcem inş. her şey yolundadır
cnm gecmiş olsun...sen bi doktora daha gorun ondan sonra kararını ver simdi burda sana önerilebilir ama bende başarılı gecen bişey sende ters tepebilir sen uzmanına danıs ve kararını ver ...
tebrikler allah tamamını erdirsin cnmm...
canlarım benim ben de hamileyim artık 5 haftalık allahım çok aratmadan verdi inşallah sağlıcakla kucağıma almayı nasip eder. allah isteyen herkese versin inşallah bu kez size güzel haberler vermek istiyorum p.tesi dr.a gitcem inş. her şey yolundadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?