- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
Konularınızı bilmiyorum ama kardeşiyle ilgili söylediğiniz şey çok çirkin bence. Çok şey yaşamışsınızdır muhakkak ama yine de yanlış. Siz kendinizden pay biçin, ailenizle ilgi böyle şeyler söylense ne hissederdiniz? Ne olmuşsa olmuş keşke o an sadece "mutluluklar" diyebilseydiniz. Öncesini bilemiyorum ama bu konuşmada fitili siz ateşlemişsiniz.
Aynen canim agliyorum su an. Bana neler neler yapti biz bisanliyken abisini aradi sen bundan ayril biz annemle sana kiz bulduk bilmem ne .. surekli akrabalarina beni cekistirdi durdu . Abisiyle ayrilmam icin iftira bile atti anneme bagirdi dedi halbuki bagirmamistim.. beni anlıyorsunuz degil miallah bilir nasıl bir görümmüşki nasıl canını yakmışki böle demş olabilir eşide hemen gerzekalımı etmesi lazım ailesi çok önemliyse gtsin onların koynunda yatsın zamanında yuva kurmak için kadın gelinligine kadar kendi ödesinnn bir huysuz kelimesi haram olsun aman ya bu erkek milletine iyilik bildiremessin sende benm gibi safmışınn
aileleri değerlendirirken şöyle bi hataya düşüyoruz: bize yardım etmediler 1 kuruşları geçmedi vs, halbuki erkek içinde kadınlar içinde aileye değer vermek para ile ölçülebilen bişey değil, öncelikle onu aşmak lazım, mutsuzsan ayrıl tabi ama lütfen bikaç sayfa sonra eşimde eşim özünde iyi insan bla bla deme, çok sinir oluyorum öyle olunca durum neyse onun üzerinden yorum yapalım, ailesine çok düşkün sosyal hayatta eşine yardımcı olmayan kızdığında hakaretler eden eşini gözden çıkarabilen bi eş var karşımızda değil mi, doğru anladım?
Aynen canim agliyorum su an. Bana neler neler yapti biz bisanliyken abisini aradi sen bundan ayril biz annemle sana kiz bulduk bilmem ne .. surekli akrabalarina beni cekistirdi durdu . Abisiyle ayrilmam icin iftira bile atti anneme bagirdi dedi halbuki bagirmamistim.. beni anlıyorsunuz degil mi
Aynen dogru anladin....evden esyalarimi alip cikacagim ogretmebevine gidecegim.
Ailem ayril diyor zaten ..
allah bilir nasıl bir görümmüşki nasıl canını yakmışki böle demş olabilir eşide hemen gerzekalımı etmesi lazım ailesi çok önemliyse gtsin onların koynunda yatsın zamanında yuva kurmak için kadın gelinligine kadar kendi ödesinnn bir huysuz kelimesi haram olsun aman ya bu erkek milletine iyilik bildiremessin sende benm gibi safmışınn
Cok kotuyum.. ailemin yanina gelmistim kuzenin nisani icin.. aksam esim aradi havadan sudan konusurken kardesimi istemisler dedi. Onceki konularimi okuyanlar bilir .. ailesiyle aram yok pek .. ii dedim o huysuzlukla kardesin insallah mutlu olur... vay efendim sen haddini bil terbiyesiz biz onu sokakta mi bulduk o benim bacim gerizekali .. dedi de dedi. . Bende ayrilalim sen ailenle devam et dedim .. defol git dedi. . S.... olur gidersin dedi. . O kadar kotuyum ki.. dugunu herseyi beraber yapmistik gelinligimi bile kendim odedim... calisiyorum ama ev isine elini bile surmez. Elli kere soylemem lazim. .. ben aglarken babama yakalandimevlendigimden beri sakliyodum herseyi ama icime attigim herseyi anlattim.. babam aradi telefonu buyur babam diye acti.. esim.. babam esime sana iki cift lafim var dedi.. bu kizi ben 36 yasimda kurbanlarla buldum.. gozunden dusecek tek damla yas icin omrumu veririm dedi. . Ama sunu bil . Sunu cok iyi bil oglum kemal .. ben buna cektirmem oglum dedi.. buna cektirmem hayatta dedi. . O da baba benim aileme hakaret ediyor surekli fln dedi şikayet etti beni .. aramadi da.. simdi benimkiler ayril diyor.. kizlar esime cok ama cok kirginim .Onun ailesi muhteşem. . Ailem de ailem yedi basimin etini.. ki ailesi bize bir tl bile yardimci olmadi dugunde... bilmiyorum kafsm duygularim karmakarisik.. simdi dondugumde evden esyalarimi alip ogretmenevine gideceim.. nasıl napayim nolur kirici yorum yapmayin lutfen canim cok yaniyor
.
babanın söylediklerine çok duygulandım öncelikle...
kardeşi için kinayeli bir kutlama yapmışsın
onların mutlu gününde bu tepki ağır gelmiş eşine.haklıda..
mesela kardeşim dünya kötüsü de olsa ben eşime laf söyletmem...
ama kardeşi için seni gözden çıkarıp küfür etmesi de büyük haksızlık... o adamdan gelecek hayır,belediyeden gelsin derim..
İnsanın ailesi (sizin içinde geçerli bu) ne olursa olsun, ne yaşanırsa yaşansın önemlidir bence. Atsan atılmaz satsan satilmaz misali.Cok kotuyum.. ailemin yanina gelmistim kuzenin nisani icin.. aksam esim aradi havadan sudan konusurken kardesimi istemisler dedi. Onceki konularimi okuyanlar bilir .. ailesiyle aram yok pek .. ii dedim o huysuzlukla kardesin insallah mutlu olur... vay efendim sen haddini bil terbiyesiz biz onu sokakta mi bulduk o benim bacim gerizekali .. dedi de dedi. . Bende ayrilalim sen ailenle devam et dedim .. defol git dedi. . S.... olur gidersin dedi. . O kadar kotuyum ki.. dugunu herseyi beraber yapmistik gelinligimi bile kendim odedim... calisiyorum ama ev isine elini bile surmez. Elli kere soylemem lazim. .. ben aglarken babama yakalandimevlendigimden beri sakliyodum herseyi ama icime attigim herseyi anlattim.. babam aradi telefonu buyur babam diye acti.. esim.. babam esime sana iki cift lafim var dedi.. bu kizi ben 36 yasimda kurbanlarla buldum.. gozunden dusecek tek damla yas icin omrumu veririm dedi. . Ama sunu bil . Sunu cok iyi bil oglum kemal .. ben buna cektirmem oglum dedi.. buna cektirmem hayatta dedi. . O da baba benim aileme hakaret ediyor surekli fln dedi şikayet etti beni .. aramadi da.. simdi benimkiler ayril diyor.. kizlar esime cok ama cok kirginim .Onun ailesi muhteşem. . Ailem de ailem yedi basimin etini.. ki ailesi bize bir tl bile yardimci olmadi dugunde... bilmiyorum kafsm duygularim karmakarisik.. simdi dondugumde evden esyalarimi alip ogretmenevine gideceim.. nasıl napayim nolur kirici yorum yapmayin lutfen canim cok yaniyor
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?