kurtaramadim evliligimi....yol bitti..

bazi yorumlara cok sasirdim. ne demek ailesi ya o ailesiyle bu kadin nesi? karisi degil mi yeni ailesi degil mi? kizabilir sinirlenebilir ama bi adam gibi konusmak var bide boyle okuzluk etmek var afedersiniz. o an caninin acisiyla oyle soylemis adam orda diyemez mi duzgun konusurmusun canim ne olursa olsun o benim kardesim mutlulugunu paylastim tarzinda soylese konu sahibide savunmaya gecmezdi adamin o kibarligina boyle yapsa eyvallah.
zaten analarini bacilarini ana dogurdu bizi leylekler getirdi....
bende cok cektim ailesinden bana simdi evleniyo dese benden bin beter olsun derim ki neler yasattilar bana maddisini gectim gitti manevi olarakta onlar icin s.rgit bilmem ne dicekse gec bile kalmisim derdim. sen esinle diyaloguna bak arkadasim birak gerisini suan yazdiklarin sinirli anlariniz gene aile yuzunden olan seyler ikiniz mutlumusunuz bu evlilik yolun sonunu hakediyormu ona bakin

Siz babanizi dinlemeyip evlenmissiniz ama yine yaninizda..

Esinizde ne olursa olsun annesinin kardeşinin yaninda olmali..

Ne yasanirsa yasansin benim kardesimede Esim boyle bir şey dese sen kendine bak önce der kapatirim telefonu suratina..

Yok yardim etmediler yok para vermediler öyleydi böyleydi... Ne önemi var? Evlenmeye karar veren sizsiniz elbetteki sorumluluklarinada katlanacaksiniz aileler hediye olarak altinini yapar varsa eksigin tamamlar... niye daha fazlasi istenir beklenir hiçte anlamam...

Şimdi esinizle araniz kotu agliyorsunuz hangisinin umrunda olan size ve evliliğinize oluyor.. Ve bu kavga ne için esinizin kardeşi için? Bence bir kez daha düşünün...

Bizde herşeyimizi kendimiz aldık, hala daha borç ödüyoruz ama bu kimsenin kardeşine hakaret etme hakkı vermez bana
Yanlış düşünüp kendini doldurmuşsun
Sanırım tekrarlamışsın, en sonunda patlamış eşin
Çok ağır şeyler söylemiş, bu saatten sonra herkesin ailesi kendine durumu olacak sanırım mecburen

Hanımefendi burdaki herkes sizinle hemfikir. Eşini de ailesi olarak kabul etmeli, söylediği sözler çok kaba buraya kadar her şey tamam. Ama böyle bir adamla olan evliliği kurtarmanın yolu şekildeki gibi bir asabiyet değil. Yani en azından benim söylemek istediğim bu.

Benim abim arızadır, bunu ben derim ama eşim abime bişey dese aslan kesilirim
Anlıyor musun ?
Senin de ailen var, her konuları geçtiğinde eşin laf sokuştursa sinir olmaz mısın
Bardağı taşıran son damla olmuş bence bu

bence de ama esim beni hice sayiyo .. hic mi değerli degilim karisiyim esiyim sonucta. . Azicik soylenme hakkim yokmu...

Aynen yaaaaa o kardesiyse ben neyiyim.. demekki kardesinin arkasından deilde yüzüne boyle bi laf etsem beni ne yapar bilmiyorum artik. .

kesinlikle katiliyorum bu baska bi tarafi tabiki. ama zaten evliligi kurtarmak icin konu sahibi biz hic aile olamadik diyor yani esinin ailesini kabul etmedigi surece bu kavgalar bitmez boylede omur gecmez demek istedim bende aslinda sizinle ayni seyi dusunuyorum. en azindan bu yorumunuzda hem fikirim.

Esim beni ailesi olarak gorse kardesine huysuz dedim diye defol git der mi sence... ozur fln dileyecek degilim

sende eşini ailen gibi görsen kardeşine huysuz deyip onu kırmaktan kaçınırdın diye düşünüyorum

bi çoğumuzun eşinin ailesiyle ilişkileri iyi değil,keza benim de öyle...
hatta eşimin kız kardeşi de huysuzun önde gideni, ama bunu eşime söyleyip onun mutlu anını durduk yere yoketmeye hakkım yok.

ha bu huysuzluğu seni üzecek durumda olduğunda,sana aksilik yaptığı anda söyleyebilirsin eşine ;'' kardeşin huysuz davranıyo'' diye...

Ben daha fazlasini istemedim ki bi çeyrek bile takmadilar. Ok durumlari olmayabilir ama bi kurdan bile hediye yapmadilar..manevi olarak ta bisey yok

iste aslinda burda ki nokta esiniz gibi bir adamin kardesine laf etmemeniz gerektigi cunku huzurunuzu kaciracak bir durum bu demekki esiniz bu ayrimi yapamiyor...
ben sadece bu duruma yorum yaptim oncesini tabiki bilemem ama birde su tarafi var demekki esiniz cok hassas ailesi konusunda ve sizde diyorsunuz bizi aile benimseyemedi diye. sizde ailesini kabullenmeyi yada bu yolun sonuna gelmeyi tercih ediceksiniz malesef baska cikar yol olmuyor bu konularda esiniz degismez sizde degismezsiniz aileside degismez...

Katılıyorum
Kardeşimi istemeye geldilerin cevabı bu olmamalı
Kim olsa mutluluklar der yabancı birine bile

Anladığım kadarıyla konu sahibinin bu konuyu açmadaki sebebi eşine ve ailesine çemkirmek onun gibi düşünenlerle paylaşımda bulunup kendini rahatlatmak. Sakinleşemediği ve farklı bi açıdan bakamadığı sürece olaylar soğumaz. Kendimizi hiç yormayalım bence çünkü dikkate almıyor/almayacak

Ok kizlar esim bana s... ol git diyor ama hakli.... kardesine bi huysuz dedik diye benim tum emeklerim onun karisi olmam hersey hice sayiliyor demek.. benim agzimi acma hakkim yok... kole isavrayim ben ok... adam bana en ufak biseyde kuftu defol git i çekecek ama ben ozur dileyecem oyle demek... ok kizlar
.

Bu yoruma tamamen katılıyorum

Konu sahibi diğer konularınızı bilmiyorum neler yaşandı siz daha iyi bilirsiniz tabi ki ama ne olursa olsun o güzel günde söylenecek laf değil sizinkisi birşeyleri açmak yeniden gündeme getirmek sadece dahada sinirlendirir körükler herşeyi kii aileler düğünde yardım edecek diye bir şey yok çoğumuz artık kendi ayaklarımızın üzerinde durabiliyoruz çok şükür kendimizde kalkabiliriz bir şeylerin altından değil mi bakın yapmışsınız da:112:kimse eşinin ailesine sevgiden ölmesi gerekmez canı gibi sevmek zorunda da değil ama saygı duymak zorunda

Ben yeni geldim bilmiyordum ama kendisi bilir
Birçok konu sahibi duymak istedikleri yorumları bulmak için konu açıyo
Bulamayınca da yorumculara sarıyo
Umarım bu arkadaş öyle yapmaz

Zaten ok yaydan çıkmış artık
Kim ne kadar hatalıdan ziyade
Hangi yolu seçeceği önemli

Tamam kardeşi için kötü bi cümle kurmuşsun ama eşin de s... ol git demekle haklıyken haksız konuma düşmüş..

İkiniz de hatalısınız.

Birbirinizi affedin, unutun bu yaşadığınızı..

Ya ne alakasi var siz neden orda bana yapilan sozlu şiddete psikolojik siddete bisey demiyosunuz... belki kötu bi animdi belki patavatsizlik etmis olabilirim ama en ufak bi hatamda defol git ne demek ya.. hani evlilikte bazi hatalar olabilirdi benim en ufak bi patavatsizlikta defol git i mi duyayim kardesi degerli ok ben neyim peki.
Hani beni seviyordu....

Eşinin hakaretlerini hiç bişey haklı kılamaz
Ama ailesine ilk kez laf söylemiyorsun anlaşılan, bardağı taşıran son damlaymış bu diyoruz
Zaten saygısızlık diz boyu artık, bundan sonra yüzyüze bakabilir misiniz ?
Önemli olan bu

1.si o pis küfürü etti diye KESİNLİKLE HAKLI DEĞİL (bunu size burda hiç kimse söylemedi)
2.si sırf kardeşine huysuz dediniz diye sizi hiçe sayıyor değil (bundan önce söylediğiniz başka sözler de var)
3.sü Sizin ağzınızı açmaya hakkınız yok da demedik
4.sü Köle olduğunuzu da kimse söylemedi
5.si küfür konusunda haklı değil defol git demek de haklı değil ama belirttiğiniz gibi "en ufak bişey" diye bi durum yok ortada. Kardeşiyle ilgili o şekilde konuşmanız yeterince büyük bir şey

Hassas bir zamanda olduğunuz için her şeyi kendi düşündüğünüz gibi algılıyorsunuz, anlıyorum. Ama biraz sakinleşin, KENDİNİZ İÇİN (bizim kaybedeceğimiz bi şey yok sonuçta, sizin için konuşuyoruz, iyi olun diye)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…