- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
Esim beni ailesi olarak gorse kardesine huysuz dedim diye defol git der mi sence... ozur fln dileyecek degilim
bazi yorumlara cok sasirdim. ne demek ailesi ya o ailesiyle bu kadin nesi? karisi degil mi yeni ailesi degil mi? kizabilir sinirlenebilir ama bi adam gibi konusmak var bide boyle okuzluk etmek var afedersiniz. o an caninin acisiyla oyle soylemis adam orda diyemez mi duzgun konusurmusun canim ne olursa olsun o benim kardesim mutlulugunu paylastim tarzinda soylese konu sahibide savunmaya gecmezdi adamin o kibarligina boyle yapsa eyvallah.
zaten analarini bacilarini ana dogurdu bizi leylekler getirdi....
bende cok cektim ailesinden bana simdi evleniyo dese benden bin beter olsun derim ki neler yasattilar bana maddisini gectim gitti manevi olarakta onlar icin s.rgit bilmem ne dicekse gec bile kalmisim derdim. sen esinle diyaloguna bak arkadasim birak gerisini suan yazdiklarin sinirli anlariniz gene aile yuzunden olan seyler ikiniz mutlumusunuz bu evlilik yolun sonunu hakediyormu ona bakin
hiç birimiz kusursuz değiliz bazen en yakınlarımız bazen bilmediğimiz insanlar hakkında eleştiride bulunabiliyoruz ki bunların çoğu refleks olarak çıkyor ağzımızdan seninde eşinin kardeşine o şekide söylediğni düşünyrm.sonucla görümcenle aranız çok sıcak olsa böyle bir cümle kurmazdın.çokta hoşlanmadığın biri için bunu söylemen çokta yadırganıcak bişey olmamalı!tamam senın dediğinn ii bişey olduğunu savunmuyorum ama eşininde bu lafın arkasından sana bu kadar sey söylemsi senın onun kardeşi için dediğinden çok daha ağır!ayrıca insan eşinin yanında rahat olmalıdır ne bilim bazı şeyleri açıkca konusabilmeliler her ağzından çıkanı tartarak söyleyerek öür mü geçer?kaç yıllık evlisin ya da ne kadardır ne problemi yaşıyorsun bilmiyorum ama anladığım kadarıyla mutsuz bi kadınsın ve artık ailende seninle mutsuz.iyi düşün iyiyi kötutu bu teraziye koy hangisi ağır basıyor?aşkın mı mutsuzluğun mu?evlililk birliktelık emek ister,yeterince bu fedakarlıkları gösterdin mi?bunları düşün ve bi karar ver.devam ya da son ve kararın ne olursa olsun yoluna dewam et.sen kendi aykların üstünde de durabilirsin bi işin,arkanda duran bi ailen var anladğım kadaryla.huzur olmassa mutluda olamazsın canım...
bence de ama esim beni hice sayiyo .. hic mi değerli degilim karisiyim esiyim sonucta. . Azicik soylenme hakkim yokmu...Siz babanizi dinlemeyip evlenmissiniz ama yine yaninizda..
Esinizde ne olursa olsun annesinin kardeşinin yaninda olmali..
Ne yasanirsa yasansin benim kardesimede Esim boyle bir şey dese sen kendine bak önce der kapatirim telefonu suratina..
Yok yardim etmediler yok para vermediler öyleydi böyleydi... Ne önemi var? Evlenmeye karar veren sizsiniz elbetteki sorumluluklarinada katlanacaksiniz aileler hediye olarak altinini yapar varsa eksigin tamamlar... niye daha fazlasi istenir beklenir hiçte anlamam...
Şimdi esinizle araniz kotu agliyorsunuz hangisinin umrunda olan size ve evliliğinize oluyor.. Ve bu kavga ne için esinizin kardeşi için? Bence bir kez daha düşünün...
bazi yorumlara cok sasirdim. ne demek ailesi ya o ailesiyle bu kadin nesi? karisi degil mi yeni ailesi degil mi? kizabilir sinirlenebilir ama bi adam gibi konusmak var bide boyle okuzluk etmek var afedersiniz. o an caninin acisiyla oyle soylemis adam orda diyemez mi duzgun konusurmusun canim ne olursa olsun o benim kardesim mutlulugunu paylastim tarzinda soylese konu sahibide savunmaya gecmezdi adamin o kibarligina boyle yapsa eyvallah.
zaten analarini bacilarini ana dogurdu bizi leylekler getirdi....
bende cok cektim ailesinden bana simdi evleniyo dese benden bin beter olsun derim ki neler yasattilar bana maddisini gectim gitti manevi olarakta onlar icin s.rgit bilmem ne dicekse gec bile kalmisim derdim. sen esinle diyaloguna bak arkadasim birak gerisini suan yazdiklarin sinirli anlariniz gene aile yuzunden olan seyler ikiniz mutlumusunuz bu evlilik yolun sonunu hakediyormu ona bakin
Hanımefendi burdaki herkes sizinle hemfikir. Eşini de ailesi olarak kabul etmeli, söylediği sözler çok kaba buraya kadar her şey tamam. Ama böyle bir adamla olan evliliği kurtarmanın yolu şekildeki gibi bir asabiyet değil. Yani en azından benim söylemek istediğim bu.
Esim beni ailesi olarak gorse kardesine huysuz dedim diye defol git der mi sence... ozur fln dileyecek degilim
Siz babanizi dinlemeyip evlenmissiniz ama yine yaninizda..
Esinizde ne olursa olsun annesinin kardeşinin yaninda olmali..
Ne yasanirsa yasansin benim kardesimede Esim boyle bir şey dese sen kendine bak önce der kapatirim telefonu suratina..
Yok yardim etmediler yok para vermediler öyleydi böyleydi... Ne önemi var? Evlenmeye karar veren sizsiniz elbetteki sorumluluklarinada katlanacaksiniz aileler hediye olarak altinini yapar varsa eksigin tamamlar... niye daha fazlasi istenir beklenir hiçte anlamam...
Şimdi esinizle araniz kotu agliyorsunuz hangisinin umrunda olan size ve evliliğinize oluyor.. Ve bu kavga ne için esinizin kardeşi için? Bence bir kez daha düşünün...
bence de ama esim beni hice sayiyo .. hic mi değerli degilim karisiyim esiyim sonucta. . Azicik soylenme hakkim yokmu...
Aynen yaaaaa o kardesiyse ben neyiyim.. demekki kardesinin arkasından deilde yüzüne boyle bi laf etsem beni ne yapar bilmiyorum artik. .
bi çoğumuzun eşinin ailesiyle ilişkileri iyi değil,keza benim de öyle...
hatta eşimin kız kardeşi de huysuzun önde gideni, ama bunu eşime söyleyip onun mutlu anını durduk yere yoketmeye hakkım yok.
ha bu huysuzluğu seni üzecek durumda olduğunda,sana aksilik yaptığı anda söyleyebilirsin eşine ;'' kardeşin huysuz davranıyo'' diye...
Benim abim arızadır, bunu ben derim ama eşim abime bişey dese aslan kesilirim
Anlıyor musun ?
Senin de ailen var, her konuları geçtiğinde eşin laf sokuştursa sinir olmaz mısın
Bardağı taşıran son damla olmuş bence bu
aileleri değerlendirirken şöyle bi hataya düşüyoruz: bize yardım etmediler 1 kuruşları geçmedi vs, halbuki erkek içinde kadınlar içinde aileye değer vermek para ile ölçülebilen bişey değil, öncelikle onu aşmak lazım, mutsuzsan ayrıl tabi ama lütfen bikaç sayfa sonra eşimde eşim özünde iyi insan bla bla deme, çok sinir oluyorum öyle olunca durum neyse onun üzerinden yorum yapalım, ailesine çok düşkün sosyal hayatta eşine yardımcı olmayan kızdığında hakaretler eden eşini gözden çıkarabilen bi eş var karşımızda değil mi, doğru anladım?
Anladığım kadarıyla konu sahibinin bu konuyu açmadaki sebebi eşine ve ailesine çemkirmek onun gibi düşünenlerle paylaşımda bulunup kendini rahatlatmak. Sakinleşemediği ve farklı bi açıdan bakamadığı sürece olaylar soğumaz. Kendimizi hiç yormayalım bence çünkü dikkate almıyor/almayacak
Anladığım kadarıyla konu sahibinin bu konuyu açmadaki sebebi eşine ve ailesine çemkirmek onun gibi düşünenlerle paylaşımda bulunup kendini rahatlatmak. Sakinleşemediği ve farklı bi açıdan bakamadığı sürece olaylar soğumaz. Kendimizi hiç yormayalım bence çünkü dikkate almıyor/almayacak
Ok kizlar esim bana s... ol git diyor ama hakli.... kardesine bi huysuz dedik diye benim tum emeklerim onun karisi olmam hersey hice sayiliyor demek.. benim agzimi acma hakkim yok... kole isavrayim ben ok... adam bana en ufak biseyde kuftu defol git i çekecek ama ben ozur dileyecem oyle demek... ok kizlar
.
Ok kizlar esim bana s... ol git diyor ama hakli.... kardesine bi huysuz dedik diye benim tum emeklerim onun karisi olmam hersey hice sayiliyor demek.. benim agzimi acma hakkim yok... kole isavrayim ben ok... adam bana en ufak biseyde kuftu defol git i çekecek ama ben ozur dileyecem oyle demek... ok kizlar
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?