- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
ama kardeşi için seni gözden çıkarıp küfür etmesi de büyük haksızlık... o adamdan gelecek hayır,belediyeden gelsin derim..
Kardesine huysuz dedim diye bana terbiyesiz bilmem ne diye saydirmasi mi gerekiyordu.. bide biz onu sokakta mi bulduk diyor.. beni sokakta mi bulmuslar ? Kardesinin yuzune bisey dediğim yaptigim yokki zaten..
babanın söylediklerine çok duygulandım öncelikle...
kardeşi için kinayeli bir kutlama yapmışsın
onların mutlu gününde bu tepki ağır gelmiş eşine.haklıda..
mesela kardeşim dünya kötüsü de olsa ben eşime laf söyletmem...
ama kardeşi için seni gözden çıkarıp küfür etmesi de büyük haksızlık... o adamdan gelecek hayır,belediyeden gelsin derim..
İnsanın ailesi (sizin içinde geçerli bu) ne olursa olsun, ne yaşanırsa yaşansın önemlidir bence. Atsan atılmaz satsan satilmaz misali.
Eşinizi seviyorsanız ve sizi ailesi olarak gördüğüne inanıyorsanız özür dilemelisiniz, hoş onun ettiği laflarda hiç hoş değil ama siz başlatmıssiniz.
Yok benim eşim aile olduğumuzun farkında değil , degişmez diyorsanız ailenizde arkanızdayken iyice düsünüp ona göre bir karar almalısınız.
Esim beni ailesi olarak gorse kardesine huysuz dedim diye defol git der mi sence... ozur fln dileyecek degilim
Ama ailesi ona hic destek vermezken ben verdim.. kardesi icin huysuz dedim diye bana o laflari etmesi mi gerekir.. kaldi ki kardesi heryerde benim dedikodumu yapmis ama onun umrunda degil.. bana laf soylenince neden zoruna gitmiyor .. beni annem babam sokakta mi buldu..
Cok kotuyum.. ailemin yanina gelmistim kuzenin nisani icin.. aksam esim aradi havadan sudan konusurken kardesimi istemisler dedi. Onceki konularimi okuyanlar bilir .. ailesiyle aram yok pek .. ii dedim o huysuzlukla kardesin insallah mutlu olur... vay efendim sen haddini bil terbiyesiz biz onu sokakta mi bulduk o benim bacim gerizekali .. dedi de dedi. . Bende ayrilalim sen ailenle devam et dedim .. defol git dedi. . S.... olur gidersin dedi. . O kadar kotuyum ki.. dugunu herseyi beraber yapmistik gelinligimi bile kendim odedim... calisiyorum ama ev isine elini bile surmez. Elli kere soylemem lazim. .. ben aglarken babama yakalandimevlendigimden beri sakliyodum herseyi ama icime attigim herseyi anlattim.. babam aradi telefonu buyur babam diye acti.. esim.. babam esime sana iki cift lafim var dedi.. bu kizi ben 36 yasimda kurbanlarla buldum.. gozunden dusecek tek damla yas icin omrumu veririm dedi. . Ama sunu bil . Sunu cok iyi bil oglum kemal .. ben buna cektirmem oglum dedi.. buna cektirmem hayatta dedi. . O da baba benim aileme hakaret ediyor surekli fln dedi şikayet etti beni .. aramadi da.. simdi benimkiler ayril diyor.. kizlar esime cok ama cok kirginim .Onun ailesi muhteşem. . Ailem de ailem yedi basimin etini.. ki ailesi bize bir tl bile yardimci olmadi dugunde... bilmiyorum kafsm duygularim karmakarisik.. simdi dondugumde evden esyalarimi alip ogretmenevine gideceim.. nasıl napayim nolur kirici yorum yapmayin lutfen canim cok yaniyor
.
Esim beni ailesi olarak gorse kardesine huysuz dedim diye defol git der mi sence... ozur fln dileyecek degilim
Kardesine huysuz dedim diye bana terbiyesiz bilmem ne diye saydirmasi mi gerekiyordu.. bide biz onu sokakta mi bulduk diyor.. beni sokakta mi bulmuslar ? Kardesinin yuzune bisey dediğim yaptigim yokki zaten..
Ama ailesi ona hic destek vermezken ben verdim.. kardesi icin huysuz dedim diye bana o laflari etmesi mi gerekir.. kaldi ki kardesi heryerde benim dedikodumu yapmis ama onun umrunda degil.. bana laf soylenince neden zoruna gitmiyor .. beni annem babam sokakta mi buldu..
Babam dedi zaten hic uzulme bu seni sadece yorar.. seni aile olarak gormemis .. bizi reddettin rest cektin evlenirken ama biz yine senin yanindayiz dedi..belirttiğim kısmı okurken gözlerim doldu.
Eski konularınızı bilmiyorum bu konunuza istinaden yorum yapıcam.
Eşiniz sizin söylediğinizi abartmış, sizde ailenize yansıtarak olayın büyümesine sebep olmuşsunuz.
Ama yadırgamıyorum, zaten o an ailenizin yanındaymışsınız ister istemez yansırdı.
Bu mevzu ayrılınacak bi mevzu değil, keşke ailenize yansımasaymış. Ama diğer konularınızı bilmiyorum.
açmısımız açıktamısınız ki eşimin ailesi bize 1 kuruş vermedi diye adamın başının etini yemişsiniz...
hem ne diye adamın kardeşine hakaret ediyorsunuz...
valla böyle bir kadını hiç bir erkek istemez... öyle bir erkek olsa hiç bir kadında ailesini sürekli kötüleyen erkeği istemez.
adam sizin babanıza "babam" diye hitap ediyor. keşke sizde onun ailesine karşı en azından saygı gösterseymişsiniz...
bulunmaz hint kumaşı değiliz, ne kadar da kötü olsalar kimsenin ailesine kötü söz söyleme lüksümüz yok.
yuvanı kendin dağıtmışsın, babanızda ateşe odun atmış....
.Cok kotuyum.. ailemin yanina gelmistim kuzenin nisani icin.. aksam esim aradi havadan sudan konusurken kardesimi istemisler dedi. Onceki konularimi okuyanlar bilir .. ailesiyle aram yok pek .. ii dedim o huysuzlukla kardesin insallah mutlu olur... vay efendim sen haddini bil terbiyesiz biz onu sokakta mi bulduk o benim bacim gerizekali .. dedi de dedi. . Bende ayrilalim sen ailenle devam et dedim .. defol git dedi. . S.... olur gidersin dedi. . O kadar kotuyum ki.. dugunu herseyi beraber yapmistik gelinligimi bile kendim odedim... calisiyorum ama ev isine elini bile surmez. Elli kere soylemem lazim. .. ben aglarken babama yakalandimevlendigimden beri sakliyodum herseyi ama icime attigim herseyi anlattim.. babam aradi telefonu buyur babam diye acti.. esim.. babam esime sana iki cift lafim var dedi.. bu kizi ben 36 yasimda kurbanlarla buldum.. gozunden dusecek tek damla yas icin omrumu veririm dedi. . Ama sunu bil . Sunu cok iyi bil oglum kemal .. ben buna cektirmem oglum dedi.. buna cektirmem hayatta dedi. . O da baba benim aileme hakaret ediyor surekli fln dedi şikayet etti beni .. aramadi da.. simdi benimkiler ayril diyor.. kizlar esime cok ama cok kirginim .Onun ailesi muhteşem. . Ailem de ailem yedi basimin etini.. ki ailesi bize bir tl bile yardimci olmadi dugunde... bilmiyorum kafsm duygularim karmakarisik.. simdi dondugumde evden esyalarimi alip ogretmenevine gideceim.. nasıl napayim nolur kirici yorum yapmayin lutfen canim cok yaniyor
.
Cok kotuyum.. ailemin yanina gelmistim kuzenin nisani icin.. aksam esim aradi havadan sudan konusurken kardesimi istemisler dedi. Onceki konularimi okuyanlar bilir .. ailesiyle aram yok pek .. ii dedim o huysuzlukla kardesin insallah mutlu olur... vay efendim sen haddini bil terbiyesiz biz onu sokakta mi bulduk o benim bacim gerizekali .. dedi de dedi. . Bende ayrilalim sen ailenle devam et dedim .. defol git dedi. . S.... olur gidersin dedi. . O kadar kotuyum ki.. dugunu herseyi beraber yapmistik gelinligimi bile kendim odedim... calisiyorum ama ev isine elini bile surmez. Elli kere soylemem lazim. .. ben aglarken babama yakalandimevlendigimden beri sakliyodum herseyi ama icime attigim herseyi anlattim.. babam aradi telefonu buyur babam diye acti.. esim.. babam esime sana iki cift lafim var dedi.. bu kizi ben 36 yasimda kurbanlarla buldum.. gozunden dusecek tek damla yas icin omrumu veririm dedi. . Ama sunu bil . Sunu cok iyi bil oglum kemal .. ben buna cektirmem oglum dedi.. buna cektirmem hayatta dedi. . O da baba benim aileme hakaret ediyor surekli fln dedi şikayet etti beni .. aramadi da.. simdi benimkiler ayril diyor.. kizlar esime cok ama cok kirginim .Onun ailesi muhteşem. . Ailem de ailem yedi basimin etini.. ki ailesi bize bir tl bile yardimci olmadi dugunde... bilmiyorum kafsm duygularim karmakarisik.. simdi dondugumde evden esyalarimi alip ogretmenevine gideceim.. nasıl napayim nolur kirici yorum yapmayin lutfen canim cok yaniyor
.
kusura bakmıyorum bence de oyle.Ben de olsam bukadar kufru kaldiramazdim ama 'beni bukadar cobuk birakacak adam' demenizi anlamadim
Kocaniza bosanalim ailenle yasa demissiniz o da kaba bir sekilde (hatta kusura bakmayin ama hayvanca) Kabulunu dile getirmis
hiç birimiz kusursuz değiliz bazen en yakınlarımız bazen bilmediğimiz insanlar hakkında eleştiride bulunabiliyoruz ki bunların çoğu refleks olarak çıkyor ağzımızdan seninde eşinin kardeşine o şekide söylediğni düşünyrm.sonucla görümcenle aranız çok sıcak olsa böyle bir cümle kurmazdın.çokta hoşlanmadığın biri için bunu söylemen çokta yadırganıcak bişey olmamalı!tamam senın dediğinn ii bişey olduğunu savunmuyorum ama eşininde bu lafın arkasından sana bu kadar sey söylemsi senın onun kardeşi için dediğinden çok daha ağır!ayrıca insan eşinin yanında rahat olmalıdır ne bilim bazı şeyleri açıkca konusabilmeliler her ağzından çıkanı tartarak söyleyerek öür mü geçer?kaç yıllık evlisin ya da ne kadardır ne problemi yaşıyorsun bilmiyorum ama anladığım kadarıyla mutsuz bi kadınsın ve artık ailende seninle mutsuz.iyi düşün iyiyi kötutu bu teraziye koy hangisi ağır basıyor?aşkın mı mutsuzluğun mu?evlililk birliktelık emek ister,yeterince bu fedakarlıkları gösterdin mi?bunları düşün ve bi karar ver.devam ya da son ve kararın ne olursa olsun yoluna dewam et.sen kendi aykların üstünde de durabilirsin bi işin,arkanda duran bi ailen var anladğım kadaryla.huzur olmassa mutluda olamazsın canım...
Babam dedi zaten hic uzulme bu seni sadece yorar.. seni aile olarak gormemis .. bizi reddettin rest cektin evlenirken ama biz yine senin yanindayiz dedi..
Ben kimsenin basinin etini yemedim hanimefendi .. kusura bammayin ama bende en ufak biseyde bana kapiyi gösteren adami istemiyorum. Neden yapilan hic bi iyiligin kıymeti bilinmiyo anlamadim
hiç birimiz kusursuz değiliz bazen en yakınlarımız bazen bilmediğimiz insanlar hakkında eleştiride bulunabiliyoruz ki bunların çoğu refleks olarak çıkyor ağzımızdan seninde eşinin kardeşine o şekide söylediğni düşünyrm.sonucla görümcenle aranız çok sıcak olsa böyle bir cümle kurmazdın.çokta hoşlanmadığın biri için bunu söylemen çokta yadırganıcak bişey olmamalı!tamam senın dediğinn ii bişey olduğunu savunmuyorum ama eşininde bu lafın arkasından sana bu kadar sey söylemsi senın onun kardeşi için dediğinden çok daha ağır!ayrıca insan eşinin yanında rahat olmalıdır ne bilim bazı şeyleri açıkca konusabilmeliler her ağzından çıkanı tartarak söyleyerek öür mü geçer?kaç yıllık evlisin ya da ne kadardır ne problemi yaşıyorsun bilmiyorum ama anladığım kadarıyla mutsuz bi kadınsın ve artık ailende seninle mutsuz.iyi düşün iyiyi kötutu bu teraziye koy hangisi ağır basıyor?aşkın mı mutsuzluğun mu?evlililk birliktelık emek ister,yeterince bu fedakarlıkları gösterdin mi?bunları düşün ve bi karar ver.devam ya da son ve kararın ne olursa olsun yoluna dewam et.sen kendi aykların üstünde de durabilirsin bi işin,arkanda duran bi ailen var anladğım kadaryla.huzur olmassa mutluda olamazsın canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?