- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
O kadar kafamdan gecenleri yazmissin ki.. aynen ve inanıyorum da o kiz bana yaptigi herseyi bulacak..
Aradi evet ama lafla peynir gemisi yurumuyo canim..
yasayan bilir sen blemezsin artı fevri davrandıgım yokk zamanında gelinliği felan ödetirken iyiydi konu sahibi eminim şimdi kötü oldu mesele para pul da deil kimse kimsenin çektini bilemezz aile bilee
Haklısınız, kesinlikle yaşayan bilir. Fakat bazen olaylar dışardan bi göz tarafından daha olarak değerlendirilebilir.
Bi daha söyliyim ben adamı KESİNLİKLE haklı BULMUYORUM. Fevri davrandığınız konusundaki fikrim de hala sabit.
Güzel ve huzurlu bir hayat diliyorum size.
Haklısınız, kesinlikle yaşayan bilir. Fakat bazen olaylar dışardan bi göz tarafından daha objektif olarak değerlendirilebilir.
Bi daha söyliyim ben adamı KESİNLİKLE haklı BULMUYORUM. Fevri davrandığınız konusundaki fikrim de hala sabit.
Güzel ve huzurlu bir hayat diliyorum size.
Pek kimse in yorumunu elestirmem ama bunu tazmak zorundaudim.
Cok rahat konusmussunuz nedense. Nasil gelinligini almak zorunda degiller.
Tabikide zorundalar, bu kadin erkek esit muhabbetini erkek tarafi pek sever oldu. Biz yapmayalim beraber yapsinlar oh ne guzel.
Esit falanda degildir hic birsey, bizden gelin olmayi bekliyolarsa once gelin gibi davransinlar. Gelinlik bile almayiz, esyasini almayiz dugun yapmayiz ama o gelin bize itaat edecek.
Yok boyle bir dunya...
Gelinliğimi düğünümü ev eşyalarımı kendim aldım bundan asla gocunmadım. Onlar bana sevgiyle yaklaştı ben onlara hiç saygısızlık etmedim. Bugüne kadar kimseye de kendimi ezdirmedim. Kendi ayaklarımın üzerinde durdum. Ben konu sahibine yorum yaptım. Lütfen kendi hayatınızın ezikliklerini benden çıkarmayınız...
En güzeli. Ben de gelinliğimi kendim aldım. Adan Zye her şeyimizi de eşimle birlikte yaptık. Ne kimseyi bizim kasamız olarak gördük ne de kimseye kullanacağım eşyalar üzerinde söz hakkı doğdu. Hayat müşterek ve kadın erkek eşittir.
Gelinliğimi düğünümü ev eşyalarımı kendim aldım bundan asla gocunmadım. Onlar bana sevgiyle yaklaştı ben onlara hiç saygısızlık etmedim. Bugüne kadar kimseye de kendimi ezdirmedim. Kendi ayaklarımın üzerinde durdum. Ben konu sahibine yorum yaptım. Lütfen kendi hayatınızın ezikliklerini benden çıkarmayınız...
Ezik olabilicek potansiyelde degilim oncelikle. Ama madem kv ler bu kadar kulturumuze baglilar gelinde gelin diye tutturuyolar o halde herseyi tam yapsinlarda ondan sonra diger yonunu konussunlar dedim.
Ama ailesi ona hic destek vermezken ben verdim.. kardesi icin huysuz dedim diye bana o laflari etmesi mi gerekir.. kaldi ki kardesi heryerde benim dedikodumu yapmis ama onun umrunda degil.. bana laf soylenince neden zoruna gitmiyor .. beni annem babam sokakta mi buldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?