- 3 Eylül 2012
- 21.884
- 57.710
- 798
- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
O kadar kafamdan gecenleri yazmissin ki.. aynen ve inanıyorum da o kiz bana yaptigi herseyi bulacak..Evet onlar birbirlerini sokakta bulmadılar.
Biz sokakta bulunduk canım..
Bizim kimsemiz yok muhtacız.
Para deyince kırk yabancı olurlar, ortalık karıştırmaya gelince
bir numara kardeş olurlar onlar.
Baban çok iyi yapmış.
Senin de kendini tutamayıp laf sokmanı anlıyorum acın var, içinde
birikmişler var. Tutamamışsın kendini.
Erkek olsun da sana saydırana kadar onlar sana dil uzattığında o dili kesmeyi bilsin.
Haaa eğer onları da susturmayı biliyorsa sorun yok.
Bir aramayla uzatma demekle affetme bence.
Bir kaç gün konuşmayalım düşünmeye ihtiyacım var de.
Sürünsün acızık.. Çok kötü bir laf etmemişsin herkes ettiğini bulsun inşallah..
El kızına eden kendi evladından bulsun!
ne guzel aramış işte, zaten tekrar birlesmeyi istiyorsunuz içten içe. sonradan yutacagınız cumleler neden soyluyorsunuz anlamadım.
esinizin ailesi gercektne rahatsız edebilir ama biri de bana sizin cumlelerinizi kursa aynı tepkiyi verirdim. hem evlenen biri icin beddua eder gibi konusulur mu? mutlu olsun olmasın, niye bu kadar ilgileniyorsunuz?
babanızın konusmasını okurken gozlerim doldu... fakat ailenizin o deger bicemedigi goz yaslarınızı siz akıtmak icin kendinizi zorluyorsunuz. esinizin şu kavgalı anınızda bile ailenize saygıda kusur etmemesi oyle guzel birsey ki.
biraz sonra geri aramıyor, özledim diye buraya yazacagınız belli. bence sizin de onun da saglam bir pismanlık yasamınız lazım ki evliliginizi cocuk oyununa cevirip ailelerinizi de uzmeyin.
Eşini özellikle ailesine düşkün olan eşini ailesine sürekli laf söyleyerek çekemezsin kendine aksine soğutursun bunu böyle bil
O kadar lafı duyduktan sonra sen hala kırgın olduğunu mu söylüyorsun eşineEşini kendine eski konuları açıp ailesini siper alarak çekemezsin , önce kazanmalısın kazanmamış sın ki bugün bu lafları duymuşsun... Ben boşanacağınızı düşünmüyorum sizin....
Ne yaptiysam cekemedim kendi tarafima.. anlamiyorum gercektn nerde hata yaptim .. bosanacagimizi neden dusunmuyosun canm
Bosanmazsin ve bence de bosanmamalisin levanessa. Cunku esini cok seviyorsun.
Ustelik o da seni aramis.
Tabiki s..tir git demesi haksizca ve kotu. Ama sen de biraz sert yapmissin.
Yani ikinizde hatalisiniz.
Birbirinize kirici sozler soylemeyi birakin. O zaman her sey yoluna girer.
Bosanmak icin bunlar az seyler. Asilamayacak seyler degil cunku.
Lafla bu gemi yurumez dedin degil mi? Evet ama laflar icin de bu gemiyi batirmaya degmez.
Sonra pisman olursun. Simdi sinirle, babandan gordugun destekle bosanicam diyorsun ama sonra cok sevdigini hatirladiginda pişman olacaksin.
Insanlar iclerinde sevgi bittiklerinde ayrilmalilar.
Yorumun icin cok tesekkurler. . Akillicaa ve tarafsız buldum..
Esime olan sevgim nasıl biliyomusun Allah tan korkarak seviyorum onu.. hani bi insanin baska bi insani bu kadar cok sevmesi Allah in zoruna gider derler ya oyle diye korkarak seviyorum onu.. yanimda uyurken bile özlüyordum ben onu hatta burada konu bile actim.. esini her gece ruyamda goruyorum neden diye.. ben onu bu kadar cok severken onun bana bunlari yapmasi kanima dokunuyor anliyor musun.. bide sundan korkuyorum ya ilerde bosanmadim diye pisman olursam ya daha kotu olursa... ya babam gerçekten hakli çıkarsa...
Yorumun icin cok tesekkurler. . Akillicaa ve tarafsız buldum..
Esime olan sevgim nasıl biliyomusun Allah tan korkarak seviyorum onu.. hani bi insanin baska bi insani bu kadar cok sevmesi Allah in zoruna gider derler ya oyle diye korkarak seviyorum onu.. yanimda uyurken bile özlüyordum ben onu hatta burada konu bile actim.. esini her gece ruyamda goruyorum neden diye.. ben onu bu kadar cok severken onun bana bunlari yapmasi kanima dokunuyor anliyor musun.. bide sundan korkuyorum ya ilerde bosanmadim diye pisman olursam ya daha kotu olursa... ya babam gerçekten hakli çıkarsa...
Sorcha nin konusma tarzi cok hosuma gitti mantiksal akilci konusuyor am ozur dileyerek şunu soylemeden gecemiycem
BALIK BASTAN KOKAR .!!!
Ilk esim boyleydi benim s... git modundaydi hemde bana karisina !!
Oglum 2 yasindaydi olay dayaga dondu asabi adam olmaya basladi beni kankileriyle karstirdi sanirsam
bende saygi esastir sevgidende oncedir
eve geldigimde oglumun kulaklarindan havaya kaldirdigini gordugumun ertesi gunu evi terkettim
Mimarim ben atolyemi kapattim eski sinif arkadaslarim yurt disindaydi yardim ettiler italyaya gittim oglumuda alip bir daha donmedk. TR YE.
bosanma tr deki avukat kanali ile oldu.
Avukat yuzumu bile gormedi vekaleti ve ucretini postayla yolladim .
simdi oglum 18 yasinda Americada Master yapiyor
kadinlara saygili haza beyfendi oglum var gururum resmen ..ve dedimki bir gun sen sen ol sakin hic bir kizin kalbini kirma kufur etme vurma.!!! Allah bnlarin sende hesabini yapar oglum ..
butun olay yetistirmede bitiyor...
Emin ol o annesine kizkardesinede sinirlendiginde kufur ediyordur.
Ve ne kadar şanslisinki KAPI GIBI BABAN VAR HELAL OLSU O ADAMA.
Benim serefsiz babam 98 senesinde izmire bizim eve kapisina cocugumla gittigimde evine don kizim kocandir dedi bana
O yuzden o YUCE ADAMI BABANI CIGNERSEN YAZIKLAR OLSUN SANA DERIM
O KOCAN OLACAKDA SANA NE DESE AZDIR DERIM HAKEDIYORSUN DERIIM.
İşte sizin gibi fevri davrandığı için evliliğini kurtaramamış bence. Evliliğini kurtarmaya çalışan insan yakıp yıkmaz. Saf falan da değilimsizin gibi duygusal/asabi yaklaşmıyorum diyelim
Evet onlar birbirlerini sokakta bulmadılar.
Biz sokakta bulunduk canım..
Bizim kimsemiz yok muhtacız.
Para deyince kırk yabancı olurlar, ortalık karıştırmaya gelince
bir numara kardeş olurlar onlar.
Baban çok iyi yapmış.
Senin de kendini tutamayıp laf sokmanı anlıyorum acın var, içinde
birikmişler var. Tutamamışsın kendini.
Erkek olsun da sana saydırana kadar onlar sana dil uzattığında o dili kesmeyi bilsin.
Haaa eğer onları da susturmayı biliyorsa sorun yok.
Bir aramayla uzatma demekle affetme bence.
Bir kaç gün konuşmayalım düşünmeye ihtiyacım var de.
Sürünsün acızık.. Çok kötü bir laf etmemişsin herkes ettiğini bulsun inşallah..
El kızına eden kendi evladından bulsun!
Tesekkür ederim Marie. Bakma ben de eskiden höd höd zöt zöttüm. Hala daha da bazen öyleyim. Annemin ve babamın evliliklerinde yaşadım gördüm. Kendi ilişkimde de. Fakat işte diyorum ya biraz aşmaya çalışsalar... Belki yoluna girer.
Haklisin ama sen zannediyormusun ki bu şahis duzelicek.. degismedi duzen degismez
adam barismak ixin telefon actiginda bile burnundan kil aldirmiyor
(Hani dondugunde degisen olmaz isine gelirse) der gibi konusmus ..
bir insan esine bu sekilde konusmayi birak is arkadasin veya bir dostuna bile s..git dese o insan gururu kirilir iletisim de sorunlar baslar ... kaldi kibu eşi ayni yastiga bas konuluyor ..
Once ben kendimi saydirmaliyim topluma aileme sonraki onlarin saygisizligi varsa..o vakit ortada Yanlis zaman Yanlis mekan Yanlis insanlar var demektir..
Sizin ki hastalıklı aşk eşiniz size saygısızca davranıyor küfür ediyor halen onu seviyorum ayaklarına yatıyorsunuz zaten egonuz zarar görmüş , kendi benliğiniz kayıplara karışmış , onda aşağlamalara maruz kalınca ,
bence önce kendinize saygı duyun,kendinizi sevin ve bu hastalıklı aşktan kurtulun,hayat kısa , böyle arızalı insanı çekmeyecek kadar , zaten ancak ölmeye yakın düzelir bu modeller
Ben barismayi dusunmuyorum... bunun ailesi yüzünden evlendigim gunden beri kafamda sac kalmadi dokuldu sakaklarim acildi.. yeter artik zararin neresinden donersem kardir. Size gore bunun icin evlilik bitmeyebilir ama bana gore biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?