kurtaramadim evliligimi....yol bitti..

Evet onlar birbirlerini sokakta bulmadılar.
Biz sokakta bulunduk canım..

Bizim kimsemiz yok muhtacız.
Para deyince kırk yabancı olurlar, ortalık karıştırmaya gelince
bir numara kardeş olurlar onlar.

Baban çok iyi yapmış.
Senin de kendini tutamayıp laf sokmanı anlıyorum acın var, içinde
birikmişler var. Tutamamışsın kendini.
Erkek olsun da sana saydırana kadar onlar sana dil uzattığında o dili kesmeyi bilsin.

Haaa eğer onları da susturmayı biliyorsa sorun yok.

Bir aramayla uzatma demekle affetme bence.
Bir kaç gün konuşmayalım düşünmeye ihtiyacım var de.
Sürünsün acızık.. Çok kötü bir laf etmemişsin herkes ettiğini bulsun inşallah..
El kızına eden kendi evladından bulsun!

Ben burada okuduklarıma inanamıyorum adam haklıymış! insanlar eşlerinden hakaret işitmeye ne kadar alışık ,
Kadının zaten arası bozuk ne olmuş yani huysuz demişse eşin ailesiyle ilgili bir eleştiride yada o anda herhangi birşey söylendiğinde illa küfür ve hakaret işitir erkekte haklı olur yani..kadınlar eşimdir kocamdır hatta hadi bunları geçtim bunca yıllık sevgilimdir diye yüz vere vere bdv köşesi bu tarz dertlerle dolup taşıyor
Konu sahibi arkadaşım bir bu laf için bukadar küfür işitiyorsan ben herhangi ciddi bir konu hakkındaki tartışmanızı düşünmek bile istemiyorum devam ettiğin sürece daha çok duyarsın , zaten az çok anlamışsın evliliğinin gidişatını.. Ne denir hakkında hayırlısı

O kadar kafamdan gecenleri yazmissin ki.. aynen ve inanıyorum da o kiz bana yaptigi herseyi bulacak..

Aradi evet ama lafla peynir gemisi yurumuyo canim..

Eşini özellikle ailesine düşkün olan eşini ailesine sürekli laf söyleyerek çekemezsin kendine aksine soğutursun bunu böyle bil
O kadar lafı duyduktan sonra sen hala kırgın olduğunu mu söylüyorsun eşine Eşini kendine eski konuları açıp ailesini siper alarak çekemezsin , önce kazanmalısın kazanmamış sın ki bugün bu lafları duymuşsun... Ben boşanacağınızı düşünmüyorum sizin....

Ne yaptiysam cekemedim kendi tarafima.. anlamiyorum gercektn nerde hata yaptim .. bosanacagimizi neden dusunmuyosun canm

Ne yaptiysam cekemedim kendi tarafima.. anlamiyorum gercektn nerde hata yaptim .. bosanacagimizi neden dusunmuyosun canm

Daha önceki konularınızı da az çok okumuştum tepki verdikten sonra eşinizin araması... Bana göre yaptığın hata şu eşin ailesine düşkün belli ki sen onları eşine şikayet eder söylersen bu senin eşinden her zaman tepki almanı sağlar... Sen iyi ol ki karşı taraf sana yüklendiğinde bunu eşin görsün yani eski konuları bırak sen iyi oldukça emin ol karşı taraf hata yapıcak

Bosanmazsin ve bence de bosanmamalisin levanessa. Cunku esini cok seviyorsun.
Ustelik o da seni aramis.
Tabiki s..tir git demesi haksizca ve kotu. Ama sen de biraz sert yapmissin.
Yani ikinizde hatalisiniz.
Birbirinize kirici sozler soylemeyi birakin. O zaman her sey yoluna girer.
Bosanmak icin bunlar az seyler. Asilamayacak seyler degil cunku.
Lafla bu gemi yurumez dedin degil mi? Evet ama laflar icin de bu gemiyi batirmaya degmez.
Sonra pisman olursun. Simdi sinirle, babandan gordugun destekle bosanicam diyorsun ama sonra cok sevdigini hatirladiginda pişman olacaksin.
Insanlar iclerinde sevgi bittiklerinde ayrilmalilar.

Son düzenleme:

Yorumun icin cok tesekkurler. . Akillicaa ve tarafsız buldum..
Esime olan sevgim nasıl biliyomusun Allah tan korkarak seviyorum onu.. hani bi insanin baska bi insani bu kadar cok sevmesi Allah in zoruna gider derler ya oyle diye korkarak seviyorum onu.. yanimda uyurken bile özlüyordum ben onu hatta burada konu bile actim.. esini her gece ruyamda goruyorum neden diye.. ben onu bu kadar cok severken onun bana bunlari yapmasi kanima dokunuyor anliyor musun.. bide sundan korkuyorum ya ilerde bosanmadim diye pisman olursam ya daha kotu olursa... ya babam gerçekten hakli çıkarsa...

Rica ederim.
Baban hakli cikarsa diye bir durum yok aslinda.
Yani iki insan evlendiginde evlilikleri ya ölünceye dek surer ya da bosanirlar. Iki secenek var topu topu zaten.
Babam hakli cikarsa korkusu ile yasayamazsin. Daha kotu olursa korkusu ile de.
Adamin dayagi yok, ihaneti yok. Evet kufretmis ama durup dururken de degil. Ha keske kendini tutsaydi ama demek ki biraz ani parlayan biri.
Ama bak kin tutmamis, her seye ragmen ilk adimi o atmis.
Ya sunu bi surundureyim mantiginda olsaydi ?
Bilmiyorum bence esin kotu niyetli biri degil.
Siz birbirinizi cok sevdiginiz icin arada bi birbirinize yardiriyorsunuz :)
Babanin arkanda olmasi cok guzel bir sey taktir ettim ama surekli her tartismanizda mudahale etmesi de hos degil bence.
O yuzden korkuyorsun babam hakli cikarsa diye.

Sorcha nin konusma tarzi cok hosuma gitti mantiksal akilci konusuyor am ozur dileyerek şunu soylemeden gecemiycem

BALIK BASTAN KOKAR .!!!

Ilk esim boyleydi benim s... git modundaydi hemde bana karisina !!
Oglum 2 yasindaydi olay dayaga dondu asabi adam olmaya basladi beni kankileriyle karstirdi sanirsam
bende saygi esastir sevgidende oncedir
eve geldigimde oglumun kulaklarindan havaya kaldirdigini gordugumun ertesi gunu evi terkettim
Mimarim ben atolyemi kapattim eski sinif arkadaslarim yurt disindaydi yardim ettiler italyaya gittim oglumuda alip bir daha donmedk. TR YE.
bosanma tr deki avukat kanali ile oldu.
Avukat yuzumu bile gormedi vekaleti ve ucretini postayla yolladim .
simdi oglum 18 yasinda Americada hem calisiyor ve okuyor iyide yapiyorhayati ogreniyor

kadinlara saygili haza beyfendi oglum var gururum resmen ..ve dedimki bir gun sen sen ol sakin hic bir kizin kalbini kirma kufur etme vurma.!!! Allah bnlarin sende hesabini yapar oglum ..

butun olay yetistirmede bitiyor...

Emin ol o annesine kizkardesinede sinirlendiginde kufur ediyordur.

Ve ne kadar şanslisinki KAPI GIBI BABAN VAR HELAL OLSU O ADAMA.

Benim serefsiz babam 98 senesinde izmire bizim eve kapisina cocugumla gittigimde evine don kizim kocandir dedi bana
O yuzden o YUCE ADAMI BABANI CIGNERSEN YAZIKLAR OLSUN SANA DERIM
O KOCAN OLACAKDA SANA NE DESE AZDIR DERIM HAKEDIYORSUN DERIIM.

Son düzenleme:

Tesekkür ederim Marie. Bakma ben de eskiden höd höd zöt zöttüm. Hala daha da bazen öyleyim. Annemin ve babamın evliliklerinde yaşadım gördüm. Kendi ilişkimde de. Fakat işte diyorum ya biraz aşmaya çalışsalar... Belki yoluna girer.

İşte sizin gibi fevri davrandığı için evliliğini kurtaramamış bence. Evliliğini kurtarmaya çalışan insan yakıp yıkmaz. Saf falan da değilim sizin gibi duygusal/asabi yaklaşmıyorum diyelim

yasayan bilir sen blemezsin artı fevri davrandıgım yokk zamanında gelinliği felan ödetirken iyiydi konu sahibi eminim şimdi kötü oldu mesele para pul da deil kimse kimsenin çektini bilemezz aile bilee

aminnn aynen ne kadar canı yandıkii içnden öle bi söz geldi söyledii olabilirrr eşi kadar can sıkıcı bi kelime deillll kadınların düşmanı yine kadınlarrr

Haklisin ama sen zannediyormusun ki bu şahis duzelicek.. degismedi duzen degismez
adam barismak ixin telefon actiginda bile burnundan kil aldirmiyor
(Hani dondugunde degisen olmaz isine gelirse) der gibi konusmus ..
bir insan esine bu sekilde konusmayi birak is arkadasin veya bir dostuna bile s..git dese o insan gururu kirilir iletisim de sorunlar baslar ... kaldi kibu eşi ayni yastiga bas konuluyor ..
Once ben kendimi saydirmaliyim topluma aileme sonraki onlarin saygisizligi varsa..o vakit ortada Yanlis zaman Yanlis mekan Yanlis insanlar var demektir..

Levanessa'nın da az biraz hatası var ya ben o yüzden biraz umut görüyorum.
Hani o da onun ailesine laf söylemesin biraz, haklıdır belki onları sevmemekte orasına bir şey diyemem, bilemem.
Ama azcık bişey demesin bakalım, eşinin bu kırıcı sözleri devam edecek mi? Ederse işte o zaman alsın tedbirini.

Sizin ki hastalıklı aşk eşiniz size saygısızca davranıyor küfür ediyor halen onu seviyorum ayaklarına yatıyorsunuz zaten egonuz zarar görmüş , kendi benliğiniz kayıplara karışmış , onda aşağlamalara maruz kalınca ,
bence önce kendinize saygı duyun,kendinizi sevin ve bu hastalıklı aşktan kurtulun,hayat kısa , böyle arızalı insanı çekmeyecek kadar , zaten ancak ölmeye yakın düzelir bu modeller

Yahu sanki küfür etmiş huysuz demiş kadın sadece. o lafa bukadar küfür eden s....git diyen bir adamla hayat geçmez ailen okadar arkanda niye ezdiriceksin kendini

Kirici yorum yazmayin demissiniz ama objektif olmak gerekirse son olayda esinizi kiskirtmissiniz. O da size karsi dolu demek ki acmis agzini yummus gozunu. Evet sozler cok cok cirkin. Ama evlilik sonlandirmayi gerektirir mi iyi dusunun. Ayrilik olunca aksam yastiga basina tek koyacak olan ayrilan olur.bize konusmasi kolay. Ne olursa olsun erkege (kadina da) ailesi kotulenmez. Mesafeli olun.
Dugun masrafiymis gelinlikmis unutun gitsin, evlenirken herkes birseyler yasiyor. Bunlari gundeme getirirseniz iyice dolarsiniz. Mutlu olmak istiyorsaniz kotu seyleregulup gecin, unutun ya da zak durun. Ev islri icin de disaridan ya rdim alin. Inanin bu anlatiklarinizin benzeri cogu evde var, idare etmeyi cozen mutlu oluyor. Inatlasan daha mutsuz oluyor

Emanin lafina cok guldum
(Zaten ancak ölmeye yakın düzelir bu modeller) demis .
Sonuna kadar katiliyorum .!!
Ama o barisicak Sorcha nin dedigi dogru cok seviyorsa bi barisir ailesi hakk da konusmasin ba bakti paşa gene ayni o vakit durumunu gozden gecirsin

Ben barismayi dusunmuyorum... bunun ailesi yüzünden evlendigim gunden beri kafamda sac kalmadi dokuldu sakaklarim acildi.. yeter artik zararin neresinden donersem kardir. Size gore bunun icin evlilik bitmeyebilir ama bana gore biter

canım bu tipleri o kadar iyi tanıyorum ki bu tarz erkeklere hoşuna gitmeyen bir şey söylediğinde sana öyle bir karşılık verir ki şaşırıp kalırsın ve çoğu zaman kaldıramazsın hakaretlerini ve ayrılma fikri aklında hep dolanır durur. bir tane de bende vardı bu türden, baktım çekilmez bu adam boşadım kurtuldum çok şükür. sakın çocuk falan yapma tatlım, az çok yorumlarından seni tanıdım bu adamın sözlerini sineye çekecek bir karaktere benzemiyorsun, bu yüzden zaman kaybetme hayatına bak bir an önce bulunmaz hint kumaşı değiller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…