kurtaramadim evliligimi....yol bitti..

Valla eşinizle aranızdaki iletişimi bilmiyorum ama bunlar yakışmamış yani sizde mutluluklar dileyebilirdiniz sadece hoş olmamış sizin söylediğinizde eşinizin karşılığı da. Aile herkes için önemlidir her iki tarafında ailelere karşı saygı duyması gerekir her ne yaparlarsa yapsınlar ama tek taraflı olmaz hiçbir şey. Üzüldüm şahsen adınıza.
Babanızı taktir ettim ama gözlerim yaşardı resmen nasılda sahiplenmiş sizi

Sırf kız kardeşine huysuz dediği için s...git kelimesi yenilir yutulur değil, terbiyesizin teki,daha Allah bilir bugüne kadar ne küfürler etmiştir.İYİ DÜŞÜN ALLAH YARDIMCIN OLSUN....çocuğunuz var mı?

Öncelikle kaç senelik evli olduğunu merak ettim evliliğin ilk beş senesinde böle şeyler normal eşinin anesiyle birliktemi oturuyosun bnden sana tavsiye ben bu yollardan çok oldu geçeli 16 yaşında evlendim 18 sne oldu biz halen tartışıyoruz kendimizle ilgili sorunlarda çabuk düzeltiyoruz arayı ama işin içine anneler babalar kardeşler girerse bir türlü düzeltemiyoruz hatta dahada kötü olabiliyor öncellikle onun ailesi sensin diğerleri sadece nolursa olsun yok sayamayacığı insanlar hiç sevmesende bunu kocana belli etme çünkü erkekler böle şeylerde en yakınına saldırıyorlan (yani size) sakın kocanla yüz göz olma sonunda önemsiz olan şeyler yüzünden sen üzülürsün eğer kocan seni seviyorsa ve sen onu seviyorsan vazgecme seninle onlar arasında tercih yapmak zorunda bbırakma onu kendini onun yerine koy...

Son düzenleme:
aynen Tencere'ye katılıyorum (sınırden güldüm Tencereye katılıyorum derken neyse konu cıddı şaka yapmayayım )

sen hıc kendını üzme afedersın ama sana s..gıt dıyen bır adamla yürümez bu iş..besbellı aılesı senden daha once geliyor dengeyı kurmayı başaramamış bır zavallıyla evlısın..herkes burda aaaa cok ayıp hata sende nıye mutluluklar dılemedın dıye yermiş yazmışda yazmış baksın herkes kendı hayatına bakalım neler çıkacak ortaya...ezdırme kendını muhteşem bır baban var helal olsun adama o adamı cıgnetme o kufuru babanda yemiş olur...madem aılesının gururu cok onemlı laf ettırmıyor sende aynısını yap aılene değer ver.
bugun yarın kendını emanet edecegın baban anne var kocalar karılar gelır geçer işte okadar

Çok düşüncesiz bi kocam var canım.Eşler arasında ne konuşmalar geçmiyor ki? Belli ki kardeşi cinslik etmiş sana yoksa kim kime yok yere cins der ki? Eşin yeterince olgun değil bence ne var yani cins dedin diye hemen evliliği bitirmeye kalkışıyor.. Kolay mı kuruluyor yuvalar.. Öyle sert çıkışacağına canım sakin olur musun falan deseydi keşke.

Onceki konularini bilmiyorum....
Esin telefonda guzel bir haber verince , malesef
Sen soylenmemesi gereken birsey soylemissin ...
soylememeliydin ama insanlik hali olabilir ...
Bukadar abartmaya gerek yoktu , konu taa ayrilmaya kadar gelmis. .

birikmis birikmis ve oan ayrilmaya dayanmis ...
sen daha iyi bilirsin esinle durumunu evinin icinde olanlari.
Yapamiyorum artik gercekten bitti diyorsan , Zorlama bence
olan sadece , giden zamanina olur....

ustelik bir konuda cok sanslisin , Ailen arkanda destek oluyolar sana ...
ayrica Kocanin sana soyledigi sozlerde hic hos degil..
unutma.. SEVGISIZ YASANIR AMA SAYGI OLMADAN ASLA..

ve sizdeki saygida bitmis...

Kızkardeşine öyle birşey söyleyerek haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz. Eşiniz şimdi yapılan onca fedakarlığı değil bunu düşünecek. Zaten yürümüyorsa da bırakın gitsin.

Pek kimse in yorumunu elestirmem ama bunu tazmak zorundaudim.
Cok rahat konusmussunuz nedense. Nasil gelinligini almak zorunda degiller.
Tabikide zorundalar, bu kadin erkek esit muhabbetini erkek tarafi pek sever oldu. Biz yapmayalim beraber yapsinlar oh ne guzel.
Esit falanda degildir hic birsey, bizden gelin olmayi bekliyolarsa once gelin gibi davransinlar. Gelinlik bile almayiz, esyasini almayiz dugun yapmayiz ama o gelin bize itaat edecek.
Yok boyle bir dunya...

Biz kardeşimi yolda bulmadık diye başlayan bi konuşma ve sonundaki s...git kelimesi.. Yani seni yolda mı buldu bu karaktersiz!
Benim eşimde böyle bazen ne konuştuğunu bilmiyor. Bunun için evlilik bitirilmez ama babanı taktir ettim. Bence boşanmayı değil de bir süre babanlarda kalmayı dene. Orada mı mutlusun evinde mi hem sen görmüş olursun hemde o seviyesiz kocan belki seni kaybedeceğini anlarda gözü korkar.

Bende cok tecrube sahibi evlilikte becerikli birisi sayilmam ama bugune kadar girdugum evliklik bi bakima taktikler oyunu :)
Esine asla sesini yukseltmemelisin, kotu soz soylememelisinki o sana bunlari yaptiginda ne kadar kotu bisey yaptigini iyice anlasin.
Erkekler her ne kadar oyle gorunmesede olay olupbittijten sonra oturur dusunur, iste bu dusunce zamaninda senin ona kotu birsey soylemedigini ama onun sana kufur ettiginide dusunur, iyice kahrolurgelir ozur diler.
Kardesinede keske daha ustu kapali bir laf soksaydin eger cok istediysen.
Simdi ne durumdasin bilmiyorum ama babanin da seni ne kadar sahiplendigini gordukten sonra ins sende biraz ustu kapali yumusak laflar edersen ayni sey tekrar yasanmaz.
Tek bir kavgada yuva yikilmaz kesinlikle ogretmen evine falanda gitme, biri gidecekse o sen olmamalisin bence.
Esinin ailesi anladigim kadariyla baya problem, ama dedigim gibi dusunerek hareket edersen isler yoluna girer ins.
Allah kolaylik versin

bu adama ve aılesıne katlanmaaa derim katlana aksanda ıkı uc sene de cocuk yapmaaaa ben bır ısık goremedım (((((ısının olmadınada cok sevındım

aradi ilk onceligim sensin tabiiki filan diyo ama inanmıyorum artik ; (

Ayrilicam dedim sacmalama ben seni seviyorum ortada biaey yok filan dedi yok kafamda bitti bu is dedim sen beni yanlis anladin kardesimin sana yaptiklari geçmişte kaldi unutuldu artik kapat bunlari filan diyor.illa ki ayrilicam boyle yürümez dedim sen bilirsin seni adam yerine koydum da aradim dedi.

Zaten barışacaksınız boşanmayacaksınız belli. Uzatmanın manası ne? Üstelik sizin patavatsızlığınız başlatmış konuyu. Uzatmayın bence

ben verdiği tepkiyi tam anlayamadım, bana anormal geldi yani. aranızın da iyi olmadığını biliyormuş ailesiyle. demek ki size hakaret edeceği varmış. çok kırıcı konuşmuş, insan karısına öyle laf eder mi? çok saygısızmış eşiniz... üzüldüm adınıza. umarım bundan sonra mutlu olursunuz. başka diyecek şey bulamadım.

Cocugum yok canim daha bir yil bile olmadi . Cok kufur eder evet agzi boZuk kac kere etmicem dedi ama ediyor tutamıyor mus kendini
ezdirmicem zaten .daha bi yil olmadi bile duydugum laflara bak demekki cocuk fln olsa bu benim agzima tukurecek..ailem de ailem yedi basimin etini.. babam canim yaaaa.. konusurken bile sinirden nefes nefese kaldi onu bu hale geldigi icin cok mutsuzum..

Birakacagim ..
Ama geline gelince herseyi dort dortluk yapmasini bekliyolae..
Buna kesin kararliyim iste
.

Zaten barışacaksınız boşanmayacaksınız belli. Uzatmanın manası ne? Üstelik sizin patavatsızlığınız başlatmış konuyu. Uzatmayın bence
Ben barismayi dusunmuyorum... bunun ailesi yüzünden evlendigim gunden beri kafamda sac kalmadi dokuldu sakaklarim acildi.. yeter artik zararin neresinden donersem kardir. Size gore bunun icin evlilik bitmeyebilir ama bana gore biter

ne guzel aramış işte, zaten tekrar birlesmeyi istiyorsunuz içten içe. sonradan yutacagınız cumleler neden soyluyorsunuz anlamadım.

esinizin ailesi gercektne rahatsız edebilir ama biri de bana sizin cumlelerinizi kursa aynı tepkiyi verirdim. hem evlenen biri icin beddua eder gibi konusulur mu? mutlu olsun olmasın, niye bu kadar ilgileniyorsunuz?

babanızın konusmasını okurken gozlerim doldu... fakat ailenizin o deger bicemedigi goz yaslarınızı siz akıtmak icin kendinizi zorluyorsunuz. esinizin şu kavgalı anınızda bile ailenize saygıda kusur etmemesi oyle guzel birsey ki.

biraz sonra geri aramıyor, özledim diye buraya yazacagınız belli. bence sizin de onun da saglam bir pismanlık yasamınız lazım ki evliliginizi cocuk oyununa cevirip ailelerinizi de uzmeyin.

Herkes yaşadığını bilir.
Sadece ilk yazdığınızdan yola çıktım şahsen.
Ama sevgim tükendi, yıprandım, eskisi gibi olamayoz diyorsan uzatmanın manası yok.
Belki yol yakınken, çocuk falan yokken herkesin yoluna gitmesi daha hayırlı olur sizin için.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…