kurtulamadığım eski kanka

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

esmergizmo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2013
8.104
10.540
248
kızlar çok sinirim bozuk aslında ne yapılabilir bilmiyorum da

sorun şu benim üniversite grubumdan çok yakın 2 arkadaşım vardı kız ve erkek. bunlar sonra çıkmaya başladı. sorun şu ki kız sonradan bi tuhaflaştı tüm kızlara gıcık gitmeye başladı. bana bile saçma hareketler yaptı. hırslandı kıskandı gereksiz yere bi süre beni taklit etti kıyafetim saçım başım önemsemedim. ama insanları doldurur başka kişilere karşı başkalarını da bana kötülerdi hoşlanmazdım bu huyundan küfürler ederdi arkalarından ben hoşlanmam bu tip şeylerden. benim için de başkalarına aynısını yaptığımı hissettim durduk yere. grubumdaki arkadaşlar benden uzaklaşmaya başladı hissettim. ben de alındım çünkü hepsi benim arkadaşımdı başta ben tanıştırdım. neyse dedim değmezlermiş. kız da benim yanımda benim için sessizce salak vs demiş sevgilisine duyan olmuş bunu da duyunca tamamen uzaklaştım kavgasız gürültüsüz.

mezun olalı 4 sene oldu yüzünü bile görmedim o sırada. ama arkamdan sürekli beni soruşturduğunu biliyorum. hala arkamdan kötü konuşuyormuş. konudan habersiz bazı ortak arkadaşlarımız bile artık benim tarafımı tutmaya başladılar artık arkamdan ne kadar çirkin laflar ettiyse sinir olmuşlar. ben umursamıyordum nası olsa uzak vs diye ama çok kötülük yapmaya çalıştı size anlatamam çok uzamasın konu.

sorun şu; sevgilim doğu hizmetinde memur. bu kızın kocası da aynı yere çıktı ve kız da kendini illegal bişeyler yapıp oraya getirtiyormuş. aynı kurumda çalışacakları yetmemiş gibi bir de lojmanda kapı komşusu oldular. kız çok çirkef biri bütün kurumu sevgilime karşı doldururlar diye korkuyorum. başına bi işler açarlar diye korkuyorum resmen. hiçbir şey yapamıyorum burdan hiç içim rahat değil. ben olsam baş ediyordum güzellikle ama sevgilim düz adam işine gider gelir öyle aklı hinliklere çalışmaz. başta sevgilime yamışmaya çalıştılar aradılar falan ama uzak durdu sevgilim de bana yaptıklarından sonra bunlar rahat durmaz biliyorum ya. duvarı mı dinlerler artık milleti mi doldururlar aklım almıyor. kızın yapabilceklerinin ipucusu şunu vereyim benim istediğim kurumdaki amir kadınla yakınlaşıp beni muhtemelen anlatmış. o amir sevgilime beni sormuş naptı diye ki o kadını tanımıyoruz bile adımla sormuş sınavımı sormuş başka nerden bilsin?. resmen işe başlarsam burnumdan getirsin diye doldurmuş sanki yoksa nerden bilsin beni falan. işte böyle çok tehlikeli biri

ne yapsam ne etsem bilmiyorum içim hiç rahat değil. elimden de bişey gelmiyor. yanına da hop diye gidemiyorum kötü bir bölgede

off şiştim kaldım.

Ay manyak mı ne? Yani aktif olarak yapabileceğin bir şey yok buna, insanlar salaksa inanırlar anca. Hani oturup elaleme kendini savunacak halin yok, sinir bozucu ama takmamak zorundasın. Laf taşıyan olursa "O benim muhatabım değil ciddiye bile almıyorum" dersin. Sevgilin de biraz seni savunup susturmayı bilsin en azından, bari o pasif kalmasın.

Uzaktan uzaga yapabilecsginiz pek birsey yok nisanlinizin tek yapabilecegi sey mesafeyi korumak sizds oraya gittiginizde sizi tanidikca yalan yalnis soylenmis seyler varsa hareketleriniz durusunuz ve kisiliginizle ortaya cıkarırsınız bunun disinda bu surecte yapwbilecdginiz baska bisey yok

Sevgiline anlat durumu hah böyle,seni sinirlendirirler gerilirsin diye korkuyorum de.
O da önlemini alsın,kızın sevgilisini çeksin gerekirse köşeye konuşsun akıllı olsunlar.
Kendini sıkma,sevgilinde sıkmasın.Pasif kalmayın altta kalmayın yeterli.

Ay manyak mı ne? Yani aktif olarak yapabileceğin bir şey yok buna, insanlar salaksa inanırlar anca. Hani oturup elaleme kendini savunacak halin yok, sinir bozucu ama takmamak zorundasın. Laf taşıyan olursa "O benim muhatabım değil ciddiye bile almıyorum" dersin. Sevgilin de biraz seni savunup susturmayı bilsin en azından, bari o pasif kalmasın.

yok sevgilime konuşamazlar selamlaşmıyorlar bile.

ama işte ortam küçük ortak arkadaşlara hakkımda konuşup doldurmaya çalışmışlar onlar da beni savunmuş ve hani uyarmak için çıtlattılar bana ne dediğini bilmiyorum

Uzaktan uzaga yapabilecsginiz pek birsey yok nisanlinizin tek yapabilecegi sey mesafeyi korumak sizds oraya gittiginizde sizi tanidikca yalan yalnis soylenmis seyler varsa hareketleriniz durusunuz ve kisiliginizle ortaya cıkarırsınız bunun disinda bu surecte yapwbilecdginiz baska bisey yok

işte gidemiyorum oraya baya kötü bi bölge. benim hakkımda orda konuşsunlar umrumda değil çocuğu bunaltmasınlar derdim o. ilk taşındıklarında kapısına bile geldiler zili çalıp açmadı. ne yüzle sen arkasından konuştuğun kızın sevgilisinin evinin zilini çalarsın ya? böyle de yüzsüzler.

Sevgiline anlat durumu hah böyle,seni sinirlendirirler gerilirsin diye korkuyorum de.
O da önlemini alsın,kızın sevgilisini çeksin gerekirse köşeye konuşsun akıllı olsunlar.
Kendini sıkma,sevgilinde sıkmasın.Pasif kalmayın altta kalmayın yeterli.

her şeyi biliyor zaten o da tanıyor eskiden birlikte takıldık onlarla. muhattap olmaz o onlarla. düzgün biridir sevgilim de arkasından laf etseler de orda kimse inanmaz biliyorum ama yine de yaparlar biliyorum!

işte gidemiyorum oraya baya kötü bi bölge. benim hakkımda orda konuşsunlar umrumda değil çocuğu bunaltmasınlar derdim o. ilk taşındıklarında kapısına bile geldiler zili çalıp açmadı. ne yüzle sen arkasından konuştuğun kızın sevgilisinin evinin zilini çalarsın ya? böyle de yüzsüzler.

her şeyi biliyor zaten o da tanıyor eskiden birlikte takıldık onlarla. muhattap olmaz o onlarla. düzgün biridir sevgilim de arkasından laf etseler de orda kimse inanmaz biliyorum ama yine de yaparlar biliyorum!

Bendd siz oraya gitmsk icin atama falan bekliyorsunuz sandim erkek arkadasinizin mecburi kac donemi kaldi

yok sevgilime konuşamazlar selamlaşmıyorlar bile.

ama işte ortam küçük ortak arkadaşlara hakkımda konuşup doldurmaya çalışmışlar onlar da beni savunmuş ve hani uyarmak için çıtlattılar bana ne dediğini bilmiyorum

O çıtlatanlar senden de ona laf taşır, emin olabilirsin. Ciddiye almadığını söyle arkadaşlarına, madem bu kızın fesat olduğunu biliyorlar kimse sallamaz. Kendim için söyleyeyim en azından bana birisi gelse sürekli X kişisi şöyle kötü böyle kötü bilmem ne dese benim X kişisine karşı düşüncem değişmez tam tersine bana sürekli kötüleyen insanı normal bulmam. Bu çoğu insan için de böyledir. Takmanı gerektirecek bir durum yok. Kimbilir benim arkamdan bile neler diyorlardır da haberim yoktur. Boşver.

Ne dengesizmis.
Bir tane oyle biride unvde benim basimdaydi.sen rahatt ol allah ayagini dolstirir onun.
Benim kankam dedigim kiz benim tanistirdigim aekadaslarimi bana dusman etmeye calismisti.kiskanclik fesatlik baska aciklamasi yok.
Sonra ne oldu kendi nisanlandi o bana karsi birlik yaltigi kisiler nisanlisina onu kotulemislerdi ben yaktim sigarami birbirlerine dusmelerini izledim.
Sen kalbini temiz tut fesatlar herzman kendine zarar verir.

O çıtlatanlar senden de ona laf taşır, emin olabilirsin. Ciddiye almadığını söyle arkadaşlarına, madem bu kızın fesat olduğunu biliyorlar kimse sallamaz. Kendim için söyleyeyim en azından bana birisi gelse sürekli X kişisi şöyle kötü böyle kötü bilmem ne dese benim X kişisine karşı düşüncem değişmez tam tersine bana sürekli kötüleyen insanı normal bulmam. Bu çoğu insan için de böyledir. Takmanı gerektirecek bir durum yok. Kimbilir benim arkamdan bile neler diyorlardır da haberim yoktur. Boşver.

evet öyle olmuş onların da. ben zaten onlara karşı hep temkinliydim ama saldım sonra neden dersen çok bunaldım kendimi tutmaktan herkese karşı. herkes gibi benim de problemlerim var bunları gizlemek için çok kasınca çok bunaldım. artık umrumda değil laf götürürse götürsünler şeklindeyim.

Ne dengesizmis.
Bir tane oyle biride unvde benim basimdaydi.sen rahatt ol allah ayagini dolstirir onun.
Benim kankam dedigim kiz benim tanistirdigim aekadaslarimi bana dusman etmeye calismisti.kiskanclik fesatlik baska aciklamasi yok.
Sonra ne oldu kendi nisanlandi o bana karsi birlik yaltigi kisiler nisanlisina onu kotulemislerdi ben yaktim sigarami birbirlerine dusmelerini izledim.
Sen kalbini temiz tut fesatlar herzman kendine zarar verir.

benim o açıdan çok rahat içim. bana kötülük yapana bile kötülük yapmam ben. bu kız zaten çok uğraşmaya çalıştı benle resmen ters tepti bu kadar da tesadüf olmaz ülkede onca yer varken kapı komşusu olcak kadar önümüze düştü. telefonunu aramışlar fellik fellik sevgilimin insanlardan ondan medet umdular orda yardım etsin diye ama enayi yazmıyor bizim alnımızda.

kızın karakterini biliyorum. kesin sevgilimin doğu hizmetini duyunca göbek atıp oynamıştır. içimden demiştim ki eğer sevindiyse buna onların da orası çıksın dedim ve öyle oldu. sanırım kalbim fazla temiz ama tabi bu kısmını düşünmemiştim :))

hayır arkadaşımın kızkıza bekarlığa veda partisi fotosunda sevgilim yok diye "ayrıldılar mı da sevgilisi yok" diye sormuş biri bu kız. resmen hani ne kafada anlamıyorum. başıma kötü bişey gelse kaza geçirsem göbek atar öyle pis.

evet öyle olmuş onların da. ben zaten onlara karşı hep temkinliydim ama saldım sonra neden dersen çok bunaldım kendimi tutmaktan herkese karşı. herkes gibi benim de problemlerim var bunları gizlemek için çok kasınca çok bunaldım. artık umrumda değil laf götürürse götürsünler şeklindeyim.

Kendini savunmak istemen doğal, yani savunmak da demeyeyim de biri iftira atınca sakin kalmak zor oluyor. Ama onlar bunu sadece dedikodu malzemesi olarak görürler. O kadar kalitesiz bir insanla gireceğin polemikle neden insanların ağzına laf veresin? "drsheldoncooper seni pek sallamadı ya, ben onu kayda değer almıyorum dedi" denmesi o kız için daha ağır bir şey.

Kendini savunmak istemen doğal, yani savunmak da demeyeyim de biri iftira atınca sakin kalmak zor oluyor. Ama onlar bunu sadece dedikodu malzemesi olarak görürler. O kadar kalitesiz bir insanla gireceğin polemikle neden insanların ağzına laf veresin? "drsheldoncooper seni pek sallamadı ya, ben onu kayda değer almıyorum dedi" denmesi o kız için daha ağır bir şey.

ahah cadaloz bi arkadaşım var aynen ona benzer demiş

"kaç senedir senin bi kere lafını geçirmedi sense hep onun arkasından konuşuyorsun ben böyle şeylerde haklı olanın konuşma ihtiyacı hissetmediğini düşünüyorum" demiş

eminim delirmiştir :)

daha var canım ya 9 ay yeni gitti sayılır

ben sınavı o zamana kazanıp o da inş gelince rahata ericez.

Ohoo 9 ay dediğin nedir ki :) sen yapabildiğin kadar konuları tekrara dönmeye uğraşırken geçip gidecek o zaman.

Insallah eski cadoloz kankan da bebek falan yapar da o hengamede düser yakandan

Ohoo 9 ay dediğin nedir ki :) sen yapabildiğin kadar konuları tekrara dönmeye uğraşırken geçip gidecek o zaman.

Insallah eski cadoloz kankan da bebek falan yapar da o hengamede düser yakandan

hamile dediler ama emin değiller doğrudur umarım :) aksine evde oturdukça kudurur tanıyorsam steteskopla duvar dinler bekliyorum yani asddadsa

mezun olmaya yakın 1 senedir konuşmuyoduk nerdeyse

bi gün oğlan geldi "sende pkos var demi" dedi.

bi zamanlar bi tahlil yaptırmıştım şüphelenilmişti sonra yok dedi doktorlar. kız da bunu biliyor aslında.

kız pkos çıkmış onu bile sheldon bile pkos bak diye adama yutturmuş. adam da gelmiş bana sende de var demi diye soruyor. kesin yok diyince ben yalan söyledi falan demiştir. komik yav.

ne acayip kafalar ya?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X