kurtulamadigimiz takintilarimiz, tuhaf tuhaf huylarimiz : )

evde kimsenin bardagından içmem. acaip bir koku takıntım var ev hep güzel kokacak vernel kokacak. kendımde temız kokacam o yuzden cok cabuk parfum deo vs bıtıtrrım malesf.
herseyı camasır suyuyla temızlerım...
halıları kılımlerı sılkelemezzsem temızlenmemıs gıbı gelır o yuzden hem supurr hem sılkelerım hatta elımde olsa sıksık yıkamaya gonderrım ama malesf annem
dip boyam geldıgınde duramam sankı cok buyuk bır cırkınlık dustu ustume sanırım
kılo aldıgımda , kılo verene kadar kıyafet pek almam, cezalandırrım kendımı vsvs
bunlar aklıma gelenler...

adam sade ya söylediğim herşey için öyle çaba gösteriyor ki istediğim her şeyi yapıyor ama doğal olmasına kimseyi karıştırmaz ... çok rahat o ya.. ben genelde heryerde dizlerim birleşmiş elim kolum masada gayet disiplinli otururum üzerimde bembeyaz kıyafetler varmış gibi dikkatli, yürürken dimdik durmayı özenle yemek yemeyi severim ne bilim içimden öyle geliyo ama o hapur hupur yer ben de bari yiyişine karışmiyim diyorum benle apaynı olsa zor zaten iki cambaz bir ipte oynamaz ki kuşum :) :)

insanların adımla üst üste seslenmesi, uyurken özellikle.birşeyin kesin olmaması insanların belirsiz olması beni delirtir oturur saatlerce günlerce düşünürüm ama bende kararlı biri değilimdir bu yanıma pek katlandığım söylenemez.duzdolabindan yumurta alıyorsam ve yumurtalıkta kalan yumurtanın biri ikili sırada tek başına durması. ve daha sayabilirim

Yürürken ya çizgilerin hepsine basıcam yada hiçbirine basmayacağım
Oturduğum yerde karsı binaların camlarını sayarım
Mutfakta is yaparken sürekli ellerimi yıkarım ( mesela salata yapıcam havucu rendelerim ellerimi yıkar havluyla siler turpu rendelerim gibi )
Telefonumu baskaları eline aldığında uyuz olurum hic sevmem
Yabancı numaralara acmam
Birini arayacağımda tlf calarken bile tekrar tekrar ismi kontrol ederim
Fincan ve tabağı aynı desen olmalı
Bide takıntı değil galiba ama geceleri karanlıkta sanki ya odada yada arkamda biri varmıs gibi gelir yataga yattıgımda da yorganı kafama cekerim o odada hissettiğim kisiler bana zarar veremez sanki
Sanırım ben doktorluk olmuşum deli miyim ne neyse daha fazla düşünmeyeyim

Yolda giderken gündüz tabelaları okurum gecede ortadaki yanann direkleri sayarim
Defalarca trezgah bezini yikarim o benim için cookkk önemlidir tek bir leke bile kkalmayacak bu yüzden sinir sıkışması oluyor ellrimdee..
Pazartesi başlayıp aksama bitirdiği diyetletim olur..
Her adet dönemimde adetin bitsin siz namaza baslayacagi m diye sözlerimm olur olur da olur yani..

-Oje sürdüğümde ufacık bir kabarıklık soyukluk olsa bile kesinlikle siler baştan sürerim neredeyse kusursuz olana kadar aşırı takıntılıyım bu konuda ve çevremdeki çoğu arkadaşım bile bilir bunu yanımda aseton oje pamuk törpüyle gezerim
-Kıyafetlerimi üniformalarımı akşamdan ütülemeden uyuyamam ve asla yarına bırakamam.
-Havlumu tarağımı kıyafetlerimi yastığımı battaniyemi kimseye kullandırtmam (battaniye ve yastıkta sevgilim hariç )
-Biri uzun süre bir koltukta oturup kalkar orda sıcaklık olur orası onun ısısıyla sıcaktır ya oraya oturamam hemen arkasından.
-Biri çıkar çıkmaz o tuvalete hemen giremem çok saçma biliyorum
-Ter ve sigara kokusuna da feci bir takıntım vardır ufacığı bile midemi kaldırır.
-Gardrobumda bir tişörtün bile gelişigüzel konması da çok rahatsız eder hepsi katlı ve ütülü sıra sıra olur genelde ve daha saysamm ohoo...

havada uçan küçük toz bulutu görürsem ve bana çok yakınsa tükürüğümü yutamam.ağzımda biriktiririm.hemen bir lavabo bulup tükürmem lazım ya da peçeteye çaktırmadan çıkarırım.mantığı ise ya toz bulutunu yuttuysam ya ağzıma girdiyse ya o toz bulutu mikropluysa...çok saçma biliyorum.o toz bulutunun ağzıma girmediğini de biliyorum ama o an onu görünce kendime engel olamıyorum.ya geldiyse ya yuttuysam falan falan falan.kendime engel olamıyorum

Yolda yururken er kisi sagimda olucak , yaz kış gunes gozluksuz gezemem , acik ortamda uyuyamam ... o kapi kapanacak arkadass

Çok saçma ama ben banyodan çıkınca zayıfladım zannediyorum

otobüs minibüsten inerken kapı kapanacak kiyafetim sıkışacak ve araç beni sürüklicek sanıyorum

Delilik kolay değil

Yatarken ayağımın tekini yataktan çıkartırım .orası koca karanlık bi boşluk ve ben onlarla yüzlesip meydan okuyan biri sanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…