Islak bardaktan hiçbirşey içemem
ben de tam tersi cam bardaktan ıcıyorum hem saglıklı dıye hem de en ufak lekesı bellı oluyor ıyıce yıkıyorum tertemız gıbı hıssedıyorum )) tabı kişisel bardak buCam bardakta su içmeyi sevmem kokar bana
ay ben de tam tersi cam severim.. plastik bardak cok antin kuntin gelirCam bardakta su içmeyi sevmem kokar bana
Aynen bende sonra yürüyen merdivene ilk biniyomuş gibi oluyoben işte o anda dengeyi kurmak ıcın oralardan tutmamak ıcın elımden gelenı yapıyorum
off o bende de var, sinirlerim gerim gerim gerilir, biri bsy sorsun birden terslenebilirim bile.. havucun hart hurt sesi, salatalik, elma catur cuturdusu.. oyy!Kızlar bir de benım cok ama cok buyuk bır takıntım var..belki benım gıbı baskasında da var fakat ınsanlar sırf bu yuzden benı kıbırlı zannedıyor..
mesela ben cok eli açık bırıyımdır yanı alsın onumdekı tabagı bıtırsın baskası gık demem,,aç ınsanlara yemek yapmayı cocuk sevındırmeyı vs seylerı severım..fakat kurtulamadıgım bır takıntım var kı bırı yanımda yemek yemesın yani..
hatta aynı takıntıya sahıp bır unlu oyuncu da vardı..neyse konumuz ben..
kaşıgı dişine carparak yıyenler,,ekmeği agzında vıc vıc dondurenler agzını aca aca garıp sesler cıkararak yıyenler benı mı bulur hep..
yemek yemek karnını doyurmak ıcın bır ıhtıyactır tamam acık havada kalabalık yemek de keyıflıdır ama her zaman değil..
ınanın bırı agzını sapırdatınca,, hart hurt ekmek yıyınce kasıgı dişine carpınca kanım çekiliyor ya dayanamıyorum...
erkek arkadasımla bıle yerken muzık acıyorum son ses yutkunma seslerı bende de vardır da katlanamıyorum ınanın çok zor bır durum bır pskolojık rahatsızlık mıdır nedır :)
onu ben de soyarim.. buyuk bi zevkledudaklarımın kuruyan kabuklarını kaldırmam, iğrenç biliyorum ama kurtulamıyorum, manyak mıyım neyim
off o bende de var, sinirlerim gerim gerim gerilir, biri bsy sorsun birden terslenebilirim bile.. havucun hart hurt sesi, salatalik, elma catur cuturdusu.. oyy!
sakiz var bir de!canım senınkı ne boyutta bılmıyorum ama baskalarıyla yemek yıyememe boyutunda benımkı..arastırdım ve bı kaç pskologa sordum..hastalıgın adı misophonia hastalıgı ..kımısınde normalken kımısınde anormalmiş..sanırım benımkı anormal..
belirtileri; yemek yerken agız şapırtısı sesıne,,cips sesıne,,sakız !!!! offf ,,,salatalık havuc vs benzerı seslere,,öksürük,,hapşırık sesıne,,tırnak kesme sesıne falan tahammul edememekmiş..
normal boyuttakıler bu seslerden rahatsız olsa da yanında durabılırmış yıne,,fazla olanlar duramazmış ben katlanamıyorum çıldırıyorum adeta :)
sakiz var bir de!
benimki o kadar degil, insaAllah da olmaz canim.. agresiflesmem bile kotu..
tedavisi ne imis?
tavir koyamayacagin birileri sapirdarsa ne olacakya canım yok bence yurtdısında ozel kurslar oluyormus galıba da burda nasıl bılmıoyorum..aman olmasın rahatsız değilim pis pis agız şapırdatanlar uzak olmuş olur etrafımdanher ınsan ıstese duzgun yemek yıyebılır o seslerı azaltabilir cogunun işine gelıyo kaba saba davranmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?