kurtulamadigimiz takintilarimiz, tuhaf tuhaf huylarimiz : )

Cam bardakta su içmeyi sevmem kokar bana
ben de tam tersi cam bardaktan ıcıyorum hem saglıklı dıye hem de en ufak lekesı bellı oluyor ıyıce yıkıyorum tertemız gıbı hıssedıyorum )) tabı kişisel bardak bu

Kızlar bir de benım cok ama cok buyuk bır takıntım var..belki benım gıbı baskasında da var fakat ınsanlar sırf bu yuzden benı kıbırlı zannedıyor..

mesela ben cok eli açık bırıyımdır yanı alsın onumdekı tabagı bıtırsın baskası gık demem,,aç ınsanlara yemek yapmayı cocuk sevındırmeyı vs seylerı severım..fakat kurtulamadıgım bır takıntım var kı bırı yanımda yemek yemesın yani..
hatta aynı takıntıya sahıp bır unlu oyuncu da vardı..neyse konumuz ben..
kaşıgı dişine carparak yıyenler,,ekmeği agzında vıc vıc dondurenler agzını aca aca garıp sesler cıkararak yıyenler benı mı bulur hep..
yemek yemek karnını doyurmak ıcın bır ıhtıyactır tamam acık havada kalabalık yemek de keyıflıdır ama her zaman değil..
ınanın bırı agzını sapırdatınca,, hart hurt ekmek yıyınce kasıgı dişine carpınca kanım çekiliyor ya dayanamıyorum...
erkek arkadasımla bıle yerken muzık acıyorum son ses yutkunma seslerı bende de vardır da katlanamıyorum ınanın çok zor bır durum bır pskolojık rahatsızlık mıdır nedır :)

Ocagi kapadiktan sonra defalarca kontrol ederim
Saat kurdugumda dogru kurulumu diye illa birine gosteririm
Gece telimibn netini kesinlikle kapatirim

off o bende de var, sinirlerim gerim gerim gerilir, biri bsy sorsun birden terslenebilirim bile.. havucun hart hurt sesi, salatalik, elma catur cuturdusu.. oyy!

dudaklarımın kuruyan kabuklarını kaldırmam, iğrenç biliyorum ama kurtulamıyorum, manyak mıyım neyim

Yatmadan once defalarca ocagi ve kapiyi kontrol ederim,klozete oturmadan once silerim muhakkak kapaginida kapatirim.en nefret ettgm sey acik klozet kapaklari..havluya yuzumu kurularken hep kenarini kullanirim ,ortasini yuzume surmek midemi bulandirir.bulasik yikadiktn sonra ellerimi dirseklerime kadar yikarim deterjan ve kirli su sicramistir diye..evime misafir gelip gittikten sonra tuvaletn kokusu hep farkli gibi oluyor ve muhakkak camasir suyu ile yikarim..Aklima gelen takintilarim bunlar ama bende daha fazlasi vardir eksigi yoktur malesef.

Kitaplarıma gözüm gibi bakarım asla kenarları kıvrılmamalıı hatta şeffaf ciltle kaplıyorum bilee onlar benim canımm

off o bende de var, sinirlerim gerim gerim gerilir, biri bsy sorsun birden terslenebilirim bile.. havucun hart hurt sesi, salatalik, elma catur cuturdusu.. oyy!

canım senınkı ne boyutta bılmıyorum ama baskalarıyla yemek yıyememe boyutunda benımkı..arastırdım ve bı kaç pskologa sordum..hastalıgın adı misophonia hastalıgı ..kımısınde normalken kımısınde anormalmiş..sanırım benımkı anormal..
belirtileri; yemek yerken agız şapırtısı sesıne,,cips sesıne,,sakız !!!! offf ,,,salatalık havuc vs benzerı seslere,,öksürük,,hapşırık sesıne,,tırnak kesme sesıne falan tahammul edememekmiş..
normal boyuttakıler bu seslerden rahatsız olsa da yanında durabılırmış yıne,,fazla olanlar duramazmış ben katlanamıyorum çıldırıyorum adeta :)

sakiz var bir de!
benimki o kadar degil, insaAllah da olmaz canim.. agresiflesmem bile kotu..
tedavisi ne imis?

sakiz var bir de!
benimki o kadar degil, insaAllah da olmaz canim.. agresiflesmem bile kotu..
tedavisi ne imis?

ya canım yok bence yurtdısında ozel kurslar oluyormus galıba da burda nasıl bılmıoyorum..aman olmasın rahatsız değilim pis pis agız şapırdatanlar uzak olmuş olur etrafımdan her ınsan ıstese duzgun yemek yıyebılır o seslerı azaltabilir cogunun işine gelıyo kaba saba davranmak

tavir koyamayacagin birileri sapirdarsa ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…