kurtulamadigimiz takintilarimiz, tuhaf tuhaf huylarimiz : )

Neyse, ben gideyim de aç karnimi doyurayim yazın deliliklerinizi de sonra gulcem insaAllah..
Mune bi de konumu geyik bölümüne mi taşısak, gayet de guzel muhabbet oluyor, neden "hiçbir başlığa uymayan yazılar" kisminda kalsin ki

Kuzu eski tarihli olduğu için moderasyon kayıtlarında birşey göremedim ama acaba sen buraya mı açmıştın topiği, ondan mı göremedim taşınma işlemini?
Geyik diyorsanız hay haaayyy taşırız gari, lafı bile olmaz :)))

Tırnaklarımı yiyorum, elma armut vb. meyveleri tümüyle yerim sapı hariç denedim ama sevmedim :)) Ayvanın göbeğinin etrafını yerim sadece. Hep yeme üstüne oldu :))

Sevmedigim huylarimdan biride sinirimi alamayinca aglamak:/ en sevmedigim huyum bu

:

Hahahha guzelmis kendini unutmada yrterli gerisi:)

Evet her yerden cikiyoruz. Muhabbetimiz sariyor oyleyse haydi ablam kolay gele:)
Takılınca çenem düşüyor, zaten cır cır konuşmaya meyilli bir kadınım, dakikada 300 kelime söyleme kapasitem var hele de heyecanlıysam veya sinirlerim tepeme çıkmışsa

Kaçtım gittim, yokum ben

Aman hee sinirlenme tatli kadin ol:) bende kafama gore birileri olursa konusurum. Arada ugra ablam yoluna su dokeyim su bulamadim
Takılınca çenem düşüyor, zaten cır cır konuşmaya meyilli bir kadınım, dakikada 300 kelime söyleme kapasitem var hele de heyecanlıysam veya sinirlerim tepeme çıkmışsa

Kaçtım gittim, yokum ben

Anaa yazmissin kiz pardon, bi suru mesaj yazilinca hepsini goremedim..
Konuyu ben de unutmusum ulan tee 2015.. Hayir o zaman yeni bosanmistim bi de, neyin konu açması neyin neşesi esprisi bu
Saçını neden kopariyon, yapma
Ne bilem rahatlatıyo adeta bir antidepresan

Sen niye seninkileri yapıyon,yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…