Bıraktım sayilirBence sacma bi sey oldugunu farket ve birak, konu bi işe yarasin
Aynen canim corapli ayak daha bir takinti. Bir kizi dovmustum bu yuzden ilkokula gidiyodu kiz. Ben liseye. Kizin ayagini cimdiklemistimAyy aynen aynen, ayak deme bana, hele çıplak ayak
Yok kiz dök icini ama kendine de o kadar eziyet etme diyorum yani, birakmaya calisBıraktım sayilir
baskasinin ewinde temiz oldugundan emi olmadan bisi yiyip icmeme sartiyla
zaten konumuz bunlar ya canim dedim demese miydim bilemedim neyse
Abov kaçınAynen canim corapli ayak daha bir takinti. Bir kizi dovmustum bu yuzden ilkokula gidiyodu kiz. Ben liseye. Kizin ayagini cimdiklemistim
Kuzu eski tarihli olduğu için moderasyon kayıtlarında birşey göremedim ama acaba sen buraya mı açmıştın topiği, ondan mı göremedim taşınma işlemini?Neyse, ben gideyim de aç karnimi doyurayimyazın deliliklerinizi de sonra gulcem insaAllah..
Mune bi de konumu geyik bölümüne mi taşısak, gayet de guzel muhabbet oluyor, neden "hiçbir başlığa uymayan yazılar" kisminda kalsin ki
Hos geldin abla. Buradada bizKuzu eski tarihli olduğu için moderasyon kayıtlarında birşey göremedim ama acaba sen buraya mı açmıştın topiği, ondan mı göremedim taşınma işlemini?
Geyik diyorsanız hay haaayyy taşırız gari, lafı bile olmaz :)))
Kacma kacma ayaklariniza sahip cikin yeterliAbov kaçın
Her yerden çıkıyorsunuz zatenHos geldin abla. Buradada biz
Kacma kacma ayaklariniza sahip cikin yeterli
Evet her yerden cikiyoruz. Muhabbetimiz sariyor oyleyseHer yerden çıkıyorsunuz zaten
Ay ben kaçıyorum, size takılınca lafın sonu gelmiyorsize iyi sohbetler, öpüldünüz
Evden çıkarken veya bir yerden kalkarken birseyleri unutmamak için çantama dokunarak çantam burda, telefonumu elime alarak telefonum burda ve son olarak mutlaka kendime dokunarak bende burdayım tamam çıkabiliriz demeyi bırakamıyorum.
Genelde bu tepkiyi alıyorum zatenn:)):
Hahahhaguzelmis kendini unutmada yrterli gerisi:)
Takılınca çenem düşüyor, zaten cır cır konuşmaya meyilli bir kadınım, dakikada 300 kelime söyleme kapasitem var hele de heyecanlıysam veya sinirlerim tepeme çıkmışsaEvet her yerden cikiyoruz. Muhabbetimiz sariyor oyleysehaydi ablam kolay gele:)
Tirkan Şiray kibin miBiraz yan bakışım yakar doğrudurama fark ettiğimde başımı çevirmeye çalışıyorum ama sonra bir bakmisim yine yan
Takılınca çenem düşüyor, zaten cır cır konuşmaya meyilli bir kadınım, dakikada 300 kelime söyleme kapasitem var hele de heyecanlıysam veya sinirlerim tepeme çıkmışsa
Kaçtım gittim, yokum ben
:)Genelde bu tepkiyi alıyorum zatenn:))
Ne bilem rahatlatıyo adeta bir antidepresanAnaa yazmissin kiz pardon, bi suru mesaj yazilinca hepsini goremedim..
Konuyu ben de unutmusum ulan tee 2015.. Hayir o zaman yeni bosanmistim bi de, neyin konu açması neyin neşesi esprisi bu
Saçını neden kopariyon, yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?