Battaniye deyince yaprak dökümü leyla nin montu geldi aklimaBiri tuhaf huylar takıntılar mi dedi ben geldim nereden başlasam
Biri yanımda tırnakları ile oynarsa çıt çıt diye ses çıkarsa çok huylaniyorum sanki tirnagimi cekiyorlarmis gibi oluyor.
Çıplak ayağıma biri çıplak ayağı ile dokununca yanlışlıkla bile olsa huylanıyorum ay düşünürken fena oldum
bulaşık yıkadıktan, çamaşır serdikten, odayı temizledikten sonra bakıp dakikalarca izleyip ohh mis gibi diyorum çok hoşuma gidiyor, pırıl pırıl ya , bir de benim eserim
Bir de küçükken bir battaniyem varmış hep onunla dolaşırmışım adını da nenni koymuşum, çocukluğumda battaniye ile dolasmayım diye küçük bir bez dikmişlerdi hep onunla dolaşıyordum. Şimdi ise o günlerden kalan alışkanlıkla devamlı ama devamlı saçımla oynuyorum
Hahahahahah
Delikliyse hayır, delikli delikliyse evet sdjksdjlj
Bak ıslak kapıyı unuttumusumIslak el, islak kapi kolu benim icin de kabustur..
Hepsini anlarım da leğen alma ne işWc ye Benden önce biri girdiğinde illa klorak döker girerimbenden önce biri girmemiş bile olsa dokerm
Yabancı bi yerde asla WC ye girmem eve kdr patlarm
Camasir asarken renk ton ve uyumuna gore asarim
Bir de leğen alma takintim var
Deli oldugum ta ordan belli oluyormu
Leğen gördüğüm zaman eğer çok beğenip almazsam takıntı oluyor almaliydim alacağım alirmHepsini anlarım da leğen alma ne iş
daha 2 dk önce bu karikatüre bakmistim haha. ..
Delikliyse hayır, delikli delikliyse evet sdjksdjlj
Benden bir tane dahaBulaşıkları yıkadığım zaman veya ellerimi yıkasam illaki kurutulacak o eller ıslak ellerle asla duramam..
Herşeyi boy sırasına renk sırasına göre dizerim..
Senmi ispiyonladın yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?