kurtulamadigimiz takintilarimiz, tuhaf tuhaf huylarimiz : )

Battaniye deyince yaprak dökümü leyla nin montu geldi aklima

Wc ye Benden önce biri girdiğinde illa klorak döker girerim benden önce biri girmemiş bile olsa dokerm
Yabancı bi yerde asla WC ye girmem eve kdr patlarm
Camasir asarken renk ton ve uyumuna gore asarim
Bir de leğen alma takintim var

Takıntısız olur mu
  1. Wcye girdigimde her yeri kontrol ederim böcek ve sinek var mı diye
  2. Asla ayaklarımı görmeyeceğim yere oturmam korkarım
  3. Bir şeyi 3 kereden fazla kontrol ederim
  4. Yediğim şeyi mutlaka koklarım
  5. En sinir olduğum takıntım yere su damlatılması

Bulaşıkları yıkadığım zaman veya ellerimi yıkasam illaki kurutulacak o eller ıslak ellerle asla duramam..

Herşeyi boy sırasına renk sırasına göre dizerim..

Yanımda bacaklarını sallayan kişi varsa acayip uyuz oluyorum. Hatta bazen bu tarz kişilerin bacağına vuruyorum
Tırnaklarıyla oynayan kişilere acayip takığım, çok uyuz oluyorum
Ağzını şapırdatarak yemek yiyenlere çok pis takığım
Yemek yaparken bir tabak çıksa yıkamadan duramam, tezgahın üzeri hep temiz kalacak
Asla demli çay içemem, çok çok açık olacak

Açık kapıya açık dolaba takıntılıyım sinirlerim çok bozuluyor kimim evinde olursam olayım hemen kapatıyorum arkalarından aynalara takıntıliyim herhangi bi iz parmak lekesi gördüm mü çıldırıyorum. Mutfak dolabında ne çıkarırsam çıkarıyim calkalamadan kullanmam . Sürekli temizlik takıntım var. Bol bol koltuk silerim dip köşe yaparım. Yapamadığım zaman nefesim kesiliyor gibi hissederim

Is yerinde veya disarda bisey dusursem yikarim yada islak mendille dezenfekte ederim. Telefon,kalem,cetvel her neyse
Camasir asarken illa coraplar esleriyle asilir
Mandallar renk uyumuna gore asilir. Sari ile mavi yan yana gelmez
Kafama taktim mi almam yada yapmam lazim
Otobuse binmissem kuluplara tutunmak icin tek elimi kullanirim yikayana kadar da baska yere dokunmam

Haha sanirim bunlar aklima gelenler dusunsem yine cikar biseyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…