kurtulamadigimiz takintilarimiz, tuhaf tuhaf huylarimiz : )

ay şu son yazdığına güldüm baya

Aman hee sinirlenme tatli kadin ol:) bende kafama gote birileri olursa konusurum. Arada ugra ablam yoluna su dokeyim su bulamadim
Sinirlenince soluksuz konuşuyorum vıdı vıdı cır cır sonra sırtımda bir el fark ediyorum, kızım anne sakiniz, sakin, geçti, konuyu değiştiriyoruz dediğini duyuyorum

Ay ama öyle kolay kolay dellenmem, sıra beklerken sıramı gasp etmeye kalktıklarında vb durumlarda geliyor bu çıldırma

Suya gerek yok, alıntıladıkça su dökmüş gibi oluyorsun, çağırma beni

Yemek yaparken eldiven takma takıntım var. Elimi yağlı bir şeyin içine sokamıyorum. Örneğin tavuk doğrarken, kıyma/hamur yoğururken eldiven takmadan yapamıyorum. Ellerim temiz kalsın istiyorum. Kapı çalınca veya telefon gelince de çıkarıyorum eldiveni oh tertemiz Tuvalet temizlerken de eldivensiz asla yapamam. Bir de garip bir takıntım daha var. Elimi yıkadıktan sonra musluğu dirseğimle kapatırım evde bile. Temiz olmadığından değil de musluğun sapı ıslanmasın diye. Islak kalmasından nefret ediyorum

evi kontrol etmekten 45 dk evden çıkamamisligim var hem de eşim dışarıda arabada beklerken. zamanla azalttım ama yalnızsam ve evden çıkmam gerekiyorsa kontroller en az 3 dk sürüyor, defalarca kettle 'ın fisi ve ocağa bakıyorum.
ellerimi günde belki 50 defa yıkarım, bi yere dokunduysam çamaşır astiysam bulaşık yerlestirdiysem vs.
bir de yatmadan mutlaka kk ya bakıyorum hatta eşim takılıyor admin misin napiyosun bu kadar diye :) o görmeden giriyorum bazen, çenesini çekmektense diyorum görmesin :)

Anaam konu 4 yaşındaymış
Anaokulu çağı gelmiş

Ahaa esimin ruh ikizini buldum o musluk islanmayacak. Lavabonun yanina kuru bez koyarim hep. Cocuklar dikkat etmez pesinr gider bakarim. İkiz olabilirmisiniz

Ahaa esimin ruh ikizini buldum o musluk islanmayacak. Lavabonun yanina kuru bez koyarim hep. Cocuklar dikkat etmez pesinr gider bakarim. İkiz olabilirmisiniz
ayy ben de banyo kapısı ıslaksa tilt olurum hatta midem kalkar. biri mesela tokalaşmak ister ve eli ıslaksa iygghhh

Gicik oluyordum kiza. Sanki dovcek gibiydi.
Yaaa işte aynı öyle duruyor asla düz bakamıyorum. Birde sanki dövecek gibi sanki büyüklük taslar gibi, sanki sen konuş ben iplemiyorum der gibi ama asla öyle değil. Birkaç kez bakışlarımi videoda yakaladım. Karşımda adam olsa kesiyo ben der

Aynen cok gicik bisey karsidan bakan icin. Ne bakiuon yamuk yamuk drrdim

Ben galiba o zamanlar yeni uyeyim, tabii serde genclik var, Bdv'ye filan açmışımdır, onlar da beni buraya sürmüştür
Taşı taşı bi zahmet, cok tesekkur ederizArada da gel, deliliklerini anlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…