ay şu son yazdığına güldüm bayaIslak mendille biryeri sildiysem mutlaka elimi yıkarım.
Çiçekleri sulamaya basladiysam mutlaka hepsine dokmem lazım. Az sevenede çok sevenede. .)
Toz alırken örtüleri mutlaka camdan cirparim.
Çarşaf lari değiştirdigim gün evi supermessem rahat edemem. Sanki toz dolmuş deri döküntüleri burnuma girecek gibi tik olurum
Saçlarımı duş sırasında tararim asla çıkınca tarak deydirmem. En azından tamamen kuruyana kadar.sebebini bilmiyorum yapamadığım şeyler arasında
Biriyle konuşurken yan baktığımı söylerler ve nekadar hatrlatsalarda asla o kafa dönmez . Kim konuşursa o tarafa gözümu çeviriyorum başımı değil :) şuan oğlum öyle ve çok komik geliyor bana
Sinirlenince soluksuz konuşuyorumAman hee sinirlenme tatli kadin ol:) bende kafama gote birileri olursa konusurum. Arada ugra ablam yoluna su dokeyimsu bulamadim
Anaam konu 4 yaşındaymışSelam dostlar : )
Hemen hemen hepimizin vardir tuhaf tuhaf takintilari, ocagi binlerce kez kontrol etme, bi esyaya 2-3kez dokunma, icinden bazi cumleleri tekrarlama vs vs..
Paylasirsak hem guleriz hem de anlamsizligini iyice farkedip birakiriz belki
Buyrunuz
Ahaa esimin ruh ikizini buldum o musluk islanmayacak. Lavabonun yanina kuru bez koyarim hep. Cocuklar dikkat etmez pesinr gider bakarim. İkiz olabilirmisinizYemek yaparken eldiven takma takıntım var. Elimi yağlı bir şeyin içine sokamıyorum. Örneğin tavuk doğrarken, kıyma/hamur yoğururken eldiven takmadan yapamıyorum. Ellerim temiz kalsın istiyorum. Kapı çalınca veya telefon gelince de çıkarıyorum eldiveni oh tertemizTuvalet temizlerken de eldivensiz asla yapamam. Bir de garip bir takıntım daha var. Elimi yıkadıktan sonra musluğu dirseğimle kapatırım evde bile. Temiz olmadığından değil de musluğun sapı ıslanmasın diye. Islak kalmasından nefret ediyorum
ayy ben de banyo kapısı ıslaksa tilt olurum hatta midem kalkar. biri mesela tokalaşmak ister ve eli ıslaksa iygghhhAhaa esimin ruh ikizini buldum o musluk islanmayacak. Lavabonun yanina kuru bez koyarim hep. Cocuklar dikkat etmez pesinr gider bakarim. İkiz olabilirmisiniz
Yokmu hiç ben gibi yaaay şu son yazdığına güldüm baya
Yokmu hiç ben gibi yaabazen gözlerim nasıl bozulmuyor hayret ediyorum. Umarım birine denk gelirsiniz çevrem çok dikkat ediyor. Sen beni kaale almiyomusun diyen arkadaşım da oldu
Nasıl duruyor uzaktanBenim kuzenim oyle:)
Gicik oluyordum kiza. Sanki dovcek gibiydi.Nasıl duruyor uzaktan
Yaaa işte aynı öyle duruyor asla düz bakamıyorum. Birde sanki dövecek gibi sanki büyüklük taslar gibi, sanki sen konuş ben iplemiyorum der gibi ama asla öyle değil. Birkaç kez bakışlarımi videoda yakaladım. Karşımda adam olsa kesiyo ben derGicik oluyordum kiza. Sanki dovcek gibiydi.
Sorma kiz ben bile unuttumAnaam konu 4 yaşındaymış
Anaokulu çağı gelmiş
Ne bilem rahatlatıyo adeta bir antidepresan
Sen niye seninkileri yapıyon,yapma
Aynen cok gicik bisey karsidan bakan icin. Ne bakiuon yamuk yamuk drrdimYaaa işte aynı öyle duruyor asla düz bakamıyorum. Birde sanki dövecek gibi sanki büyüklük taslar gibi, sanki sen konuş ben iplemiyorum der gibi ama asla öyle değil. Birkaç kez bakışlarımi videoda yakaladım. Karşımda adam olsa kesiyo ben der
Off ben de öyleHe bacım değişiğim ben biraz.
Ha bi de aramam gereken kişiyi 2 gün içinde aramadıysam bi daha arayamam.
Ben galiba o zamanlar yeni uyeyim, tabii serde genclik var, Bdv'ye filan açmışımdır, onlar da beni buraya sürmüştürKuzu eski tarihli olduğu için moderasyon kayıtlarında birşey göremedim ama acaba sen buraya mı açmıştın topiği, ondan mı göremedim taşınma işlemini?
Geyik diyorsanız hay haaayyy taşırız gari, lafı bile olmaz :)))
Guzelmis konun ama unutulmus bir kosede garipSorma kiz ben bile unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?