kurtulamadigimiz takintilarimiz, tuhaf tuhaf huylarimiz : )

Ben galiba o zamanlar yeni uyeyim, tabii serde genclik var, Bdv'ye filan açmışımdır, onlar da beni buraya sürmüştür
Taşı taşı bi zahmet, cok tesekkur ederizArada da gel, deliliklerini anlat

Normal olmadığım anlaşılıyor mu gizleyebiliyorum sanıyordum
Takıntılarımdan birini yazayım, titiz değilimdir ama çok fena el yıkama takıntım var, özellikle mutfak işlerinde baş gösteriyor takıntım, herhangi bir yemeği yaparken içine doğradığım herşey sonrası ellerimi yıkarım, soğan doğrarım elimi yıkamadan patatesi doğrayamam, patatesi doğrarım elimi yıkmadan domates doğrayamam, elimi her defasında bıçakla birlikte suya sokarım, bıçakta da soğan, patates, domates artığı kalmamalı, bıçağı yıkamayı kazara unutursam onu elimden atıp temiz bıçak alıyorum

Aynisi bende de mevcut yaa, halbuki tertemiz sebzeler, hepsi de yemekte karışacak ama yookk, manyak gibi o muslukla dans edilecek mutlaka

Yanlis anlasilmak ve kendini bi turlu anlatamamak fobisi bende de var ama bu takinti mi ki acep?

2-3 kere camasir degistirmek mi, cok yorucu degil mi ya
Benim de el havlum herkesten ayridir.. Vee klozetten nefret ederim, Allah mecbur etmesin diye dua ederim :))

garı huylarım yok ama sinirlenince acayyyiip iş yaparım ev işi :)) misafir gelmeden nce sinirliysemm hemen biter işim yani:))

O sesi duyunca ben
Hatta birine artık dedim ki neden kaşığı dişine çarptırıyorsun?
Şaşkın bakarken cevap:E çünki ağzımda dişlerim var
Peki bizde yok mu sence
Cevap:Bilmem
Yaa tamam bilerek olmuyor............ 5dk sonra cırtttt
Ya yapmasaaaaanaaa caaaattt(yapmak istediğim) agzını sapırdatanlara hıc gelmıyorum dunyadan degıller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…