Mandal uyumu takıntısı bende de vardiama aştım sayilir sukurler olsun :))
hayır tabikideSenmi ispiyonladın yoksa
ne demişim ki ben ?
Ya bi git psikopat manyakBak iste kesinlikle takinti; seni gorunce icimde kabaran replik veya sahne bulma takintisi
Ben galiba o zamanlar yeni uyeyim, tabii serde genclik var, Bdv'ye filan açmışımdır, onlar da beni buraya sürmüştür
Taşı taşı bi zahmet, cok tesekkur ederizArada da gel, deliliklerini anlat
Aynisi bende de mevcut yaa, halbuki tertemiz sebzeler, hepsi de yemekte karışacak ama yookk, manyak gibi o muslukla dans edilecek mutlakaNormal olmadığım anlaşılıyor mugizleyebiliyorum sanıyordum
Takıntılarımdan birini yazayım, titiz değilimdir ama çok fena el yıkama takıntım var, özellikle mutfak işlerinde baş gösteriyor takıntım, herhangi bir yemeği yaparken içine doğradığım herşey sonrası ellerimi yıkarım, soğan doğrarım elimi yıkamadan patatesi doğrayamam, patatesi doğrarım elimi yıkmadan domates doğrayamam, elimi her defasında bıçakla birlikte suya sokarım, bıçakta da soğan, patates, domates artığı kalmamalı, bıçağı yıkamayı kazara unutursam onu elimden atıp temiz bıçak alıyorum
Ay leğen alma nedir hakikaten :))
Şunun tavirlara havalara bak, ozelden yeşilçam seanslari yaşadığım kari bu degil sankiYa bi git psikopat manyak
Yanlis anlasilmak ve kendini bi turlu anlatamamak fobisi bende de var ama bu takinti mi ki acep?İki bariz takıntım var birisi aman kalbi kırılmasın ikincisi de aman başarısız olmayayım..
İkisi de büyük takıntım öyle ki birisi dese ki çok mutsuzum param olsa mutlu olcam çıkarır veririm ne kadarsa ama işte enayi yerine konmamak için bu yönümü törpülemeye çalışıyorum.
2-3 kere camasir degistirmek mi, cok yorucu degil mi yaSofraya gelene elini yikdinmı diye sorarim .
El havlusu asla kullanmam .
Yumurtaya dokununca ellerimi sabunlarım.Genelde cok yıkarim elimi ......
Arac duam var okumadan gitmem.
Iccamasırimi gunde 2-3 belki daha cok değistiririm.
Klozet fobim var .
Mecbur kaldiysam eve gelince duş alirim.
Cocuklara bebekken her yemek icin ayri kaşık kullandirmişım .(yogurt ,corba ,yemek vs...)Evde bi milyon tane su bardağı oluyor etrafta .
Birazdan açimde seyredeyimŞunun tavirlara havalara bak, ozelden yeşilçam seanslari yaşadığım kari bu degil sanki
Ayrica, 10 babacigim..
Beni niye alintiladin la, ben ne demişim esas, konudan koptumhayır tabikide
ne demişim ki ben ?
Yandı ha yandıBirazdan açimde seyredeyim
Taaaam be çaktirmayalim dedik:)
Cikolata ile denizi birbirine nasil bağladin ulanTaaaam be çaktirmayalim dedik:)
Misal oglum sekerli ya da cikolatali eliyle dokunsa yandim kirklanmam lazim o yuzden denizide sevmem evet dogru okudun denizin goruntusune baylirim ama girdigim sayilidir
Tuzlu ya da sekerli farketmiyor:)Cikolata ile denizi birbirine nasil bağladin ulan
Demek kı bir manyak değilmişimKiz sus, yeme icme ve ses ile alakali her sey beni deli edebilir, tam bir manyagim o konularda..
Yaa tamam bilerek olmuyor............ 5dk sonra cırttttO sesi duyunca ben
Hatta birine artık dedim ki neden kaşığı dişine çarptırıyorsun?
Şaşkın bakarken cevap:E çünki ağzımda dişlerim var
Peki bizde yok mu sence
Cevap:Bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?