- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
SenceDeli oldugum ta ordan belli oluyormu
Mandal uyumu takıntısı bende de vardiIs yerinde veya disarda bisey dusursem yikarim yada islak mendille dezenfekte ederim. Telefon,kalem,cetvel her neyse
Camasir asarken illa coraplar esleriyle asilir
Mandallar renk uyumuna gore asilir. Sari ile mavi yan yana gelmez
Kafama taktim mi almam yada yapmam lazim
Otobuse binmissem kuluplara tutunmak icin tek elimi kullanirim yikayana kadar da baska yere dokunmam
Haha sanirim bunlar aklima gelenler dusunsem yine cikar biseyler
Kiz sus, yeme icme ve ses ile alakali her sey beni deli edebilir, tam bir manyagim o konularda..Yine aklıma geldıııı yemek yerken kaşığıı dişinee sürten insanlar var
2 bende de var, surungen fobimden dolayi sanirim, sanki anakondalar pitonlar gezecek bizim kanepelerin altindaTakıntısız olur mu
- Wcye girdigimde her yeri kontrol ederim böcek ve sinek var mı diye
- Asla ayaklarımı görmeyeceğim yere oturmam korkarım
- Bir şeyi 3 kereden fazla kontrol ederim
- Yediğim şeyi mutlaka koklarım
- En sinir olduğum takıntım yere su damlatılması
Ay leğen alma nedir hakikaten :))Wc ye Benden önce biri girdiğinde illa klorak döker girerimbenden önce biri girmemiş bile olsa dokerm
Yabancı bi yerde asla WC ye girmem eve kdr patlarm
Camasir asarken renk ton ve uyumuna gore asarim
Bir de leğen alma takintim var
Bak iste kesinlikle takinti; seni gorunce icimde kabaran replik veya sahne bulma takintisiNabiyonuz la
Tezgah ustunde fazlalık ne bulursam atarim kiz ben deYanımda bacaklarını sallayan kişi varsa acayip uyuz oluyorum. Hatta bazen bu tarz kişilerin bacağına vuruyorum
Tırnaklarıyla oynayan kişilere acayip takığım, çok uyuz oluyorum
Ağzını şapırdatarak yemek yiyenlere çok pis takığım
Yemek yaparken bir tabak çıksa yıkamadan duramam, tezgahın üzeri hep temiz kalacak
Asla demli çay içemem, çok çok açık olacak
Halbuki sari renk sarılık için onerilir, bebeklere sarı tulbent filan :))Ellerimle pis iş yapmak beni çok rahatsız ediyor, hele banyo yeri silersem elimi çamaşır suyunda bekletesim geliyor.
Ellerimin yağ olmasından da hoşlanmam. Sırt kaşıma, ovma vb. şeyler yaparsam da ellerimi yıkama isteği duyuyorum.
Ciddi boyutta değil ama yavaş yavaş temizlik takıntı haline gelmeye başlıyor sanki ben de, inşallah olmaz :)
Mandal deyince annem de benim çamaşırlarımı sarı mandalla asmazmış, hastalık rengi diye
Halbuki sari renk sarılık için onerilir, bebeklere sarı tulbent filan :))
Saçıma, sirtima vs dokunduktan sonra ben de yikama istegi duyarim..
Lan herkeste kendimden bi seyler buluyom, ciddi ciddi deli miyim neyim ben?
Baskasinin sacina veya vucuduna dokunmak, amanin, deme bile..
Sarı güneşin rengidir, zekanın rengidir, jüpiterin rengidir vs. iyi düşünmek, kötüyü çağırmamak lazım
Benim kendimde pek değil de başkasına dokununca oluyor asıl :)
Baskasinin sacina veya vucuduna dokunmak, amanin, deme bile..
Bi sey sorcam, biz anormal miyiz
O zaman dans!
Bende öyle düşünürüm özellikle hamamböceği gelecek ayağıma çıkacak diye tırsarım2 bende de var, surungen fobimden dolayi sanirim, sanki anakondalar pitonlar gezecek bizim kanepelerin altinda
O sesi duyunca benYine aklıma geldıııı yemek yerken kaşığıı dişinee sürten insanlar var
Saksi_Degilim_Ben
benYAZ
benlacivert
B Brunello Cicinelli
themis1990
@bide bele cek
bulca
@Akli denge
@-Asmin-
Hannaz
Rutin cilginliklarinizi paylasin bizimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?