kurtulamadigimiz takintilarimiz, tuhaf tuhaf huylarimiz : )

Geldim ki.
Tam da kanlıca mantarı yemeeeee yapacaktim ))
Takıntılarima gelince yerde asla kıl gormeyecegim görürsem tüm evi baştan sona supuruyorum
Of of eşim tanıttı onu bana,burada gelin mantarı diyorlar,benzi sararınca gelinceğizin benziyorsa

var benimde öyle bi tanıdığım daha kimseyle göz göze gelmemiştir hep gözler yanda sanki benimle değil başkasıyla konuşuyor

Biri tuhaf huylar takıntılar mi dedi ben geldim nereden başlasam
Biri yanımda tırnakları ile oynarsa çıt çıt diye ses çıkarsa çok huylaniyorum sanki tirnagimi cekiyorlarmis gibi oluyor.
Çıplak ayağıma biri çıplak ayağı ile dokununca yanlışlıkla bile olsa huylanıyorum ay düşünürken fena oldum
bulaşık yıkadıktan, çamaşır serdikten, odayı temizledikten sonra bakıp dakikalarca izleyip ohh mis gibi diyorum çok hoşuma gidiyor, pırıl pırıl ya , bir de benim eserim
Bir de küçükken bir battaniyem varmış hep onunla dolaşırmışım adını da nenni koymuşum, çocukluğumda battaniye ile dolasmayım diye küçük bir bez dikmişlerdi hep onunla dolaşıyordum. Şimdi ise o günlerden kalan alışkanlıkla devamlı ama devamlı saçımla oynuyorum

Birinin ıslak eliyle dokunması hele ki tenime temas etmesi cinnet geçirme sebebim sinirlenirim acil koşar yıkarım en en en en nefret ettiğim şey
Evden cıkarken evi kontrol etmeden asla cıkamam bunu yapmayan yoktur sanırım
Daha bana normal gelen bir sürü şey

Islak el, islak kapi kolu benim icin de kabustur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…