Cagirma beni dedi lavanta bwnde sadece begendimBen galiba o zamanlar yeni uyeyim, tabii serde genclik var, Bdv'ye filan açmışımdır, onlar da beni buraya sürmüştür
Taşı taşı bi zahmet, cok tesekkur ederizArada da gel, deliliklerini anlat
Hee dur nasılsa dayanamaz, başlar itiraflaraCagirma beni dedi lavanta bwnde sadece begendim
Su doktum valla gel diye alintilayinca su dokmus kadar oluyon dedi. Bende alintilamadim daha
Of of eşim tanıttı onu bana,burada gelin mantarı diyorlar,benzi sararınca gelinceğizin benziyorsaGeldim ki.
Tam da kanlıca mantarı yemeeeee yapacaktim ))
Takıntılarima gelince yerde asla kıl gormeyecegim görürsem tüm evi baştan sona supuruyorum
O zamanlar popi üye değilmişim demekkineGuzelmis konun ama unutulmus bir kosede garip
var benimde öyle bi tanıdığımYaaa işte aynı öyle duruyor asla düz bakamıyorum. Birde sanki dövecek gibi sanki büyüklük taslar gibi, sanki sen konuş ben iplemiyorum der gibi ama asla öyle değil. Birkaç kez bakışlarımi videoda yakaladım. Karşımda adam olsa kesiyo ben der
AnaaaÇok takıntılıyım da ilk aklıma gelen
Çileğe bakamam
Delikli olan herşeye öyle misinDelikli delikliya kanka
Delikli olan herşeye öyle misinay saçma bi şekilde kahkaha attım
Ahahaha
Delikliyse hayır, delikli delikliyse evet sdjksdjlj
Birinin ıslak eliyle dokunması hele ki tenime temas etmesi cinnet geçirme sebebim@KaraTurna
@Justibella
Evelynn
The Calender
@Mayflower75
@NeuroCathy
@braindamage
@Samsonn
orchiddream
IcimdekiSonsuzDeniz
terelelli34
@antidepresan
@ParteMoralll
@Bitki Doktoru
@CekiLinBenDoktorum
@office
@Pitikaremitikare
@darkmore
@Goha
@ince bilek
Ay tum kankalarimi yazamadim, kusura bakmayin, bazinizin isminde noktalama isareti var zaar, çıkmadı, benim konum varmis ayol gelsenize, hem de komikliDökün deliliklerinizi..
Oha, ben bunu nasil yeni ogrenirim ulanÇok takıntılıyım da ilk aklıma gelen
Çileğe bakamam
Islak el, islak kapi kolu benim icin de kabustur..Birinin ıslak eliyle dokunması hele ki tenime temas etmesi cinnet geçirme sebebimsinirlenirim acil koşar yıkarım en en en en nefret ettiğim şey
Evden cıkarken evi kontrol etmeden asla cıkamam bunu yapmayan yoktur sanırım
Daha bana normal gelen bir sürü şey
Ulan cok komik degil mi hahahahvar benimde öyle bi tanıdığımdaha kimseyle göz göze gelmemiştir hep gözler yanda sanki benimle değil başkasıyla konuşuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?