kurtulamadigimiz takintilarimiz, tuhaf tuhaf huylarimiz : )

Hele o dereotu ve maydanoz yok mu ben hepsini doğrayana kadar yarısı lavaboda boğulup telef oluyor :))) her bıçak darbesinde yapışıyorlar çünkü:))))

Kapıyı milyor kere kitlerim.eğer evden çıktıysam apartmandan döner tekrar bakarım iyi kitlemiş miyim diye sanırım içeri girer ocak pencere kontrolü yapar çıkarım 1 kere değil biçok kere.terlik yastık kılıfı havlu gibii eşyaları sadece ben kullanabilirim. Kedim birine fazla sırnaştığı an sinir olurum. Tipik bir obsesif...

Hele o dereotu ve maydanoz yok mu ben hepsini doğrayana kadar yarısı lavaboda boğulup telef oluyor :))) her bıçak darbesinde yapışıyorlar çünkü:))))
Bıçağın sapına kadar bulaşıyor hele o dereotu yok mu tam dendiği gibi, yarısı da gidiyor sürekli suya tutmaktan gerçekten doğru. Ben de acaba yanlış mı yapıyorum diye ara sıra düşünüyordum tek değilmişim

Gece yatarken duş banyo tuvalet kapıları açık olmayacak...... evde herkes uyumadan uyumam.... yattığım odanın kapısı açık olmalı kısaca uykuda bile eve hakim olmalıyım

Ahaa esimin ruh ikizini buldum o musluk islanmayacak. Lavabonun yanina kuru bez koyarim hep. Cocuklar dikkat etmez pesinr gider bakarim. İkiz olabilirmisiniz

Aa çok şaşırdım benden bir tane daha var ve üstelik erkek Eşiniz benim eşime de bulaştırsa şu huyu ne güzel olur. Silmekten imanım gevredi

Fayansa yapışan saç teline gicigim!Bana hayatıma yapışan kaynanami hatirlatiyo
.
Yemek yaparken habire el yıkama bende de varrrr.
.
Başka bir evde wcye gireceksem o klozeti banyoda bulduğum deterjanla yikarimAyyy daha neler nelerrr

Ayy misafirim yaptığım yemeği koklasa
Misafirlikte de koklar ben öyleyim der sorana düşünsene 3 erkek 3 u de kokuyor daha yemeden kara biber mi var kimyon mi önce o muhabbet dönüyor herkes sevmediği şey var mı yok mu on kontrol yapıyor yani gurmelerim benim

Aklıma geldi bu tuhaf huyum kimin wc sine girersem gireyim WC esnasında çamaşır deterjanı yumuşatıcı parfüm vs arkasını okurum içeriğini bileşenini nerede üretilmiş vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…