Demir dış kapiyla ne derdin var ula kroKlozet,ıslak wc terligi ozellikle kapaliysa korkulu rüya:)kv nin evindeki demir dış kapı,fermuarlı olan ne varsa kapalı olacak aklima geldikce ekleyeyim millet :)
Wc'ye girerken çoraplarımı kesinlikle cikaririm ve paçalarımı katlarim, sonrasinda da ayaklarimi mutlaka yikarim..Aynen hem ıslak hem kapalı :)
bemde ne olsun kız okula başladı başım duman lı resmenIyiyim cok sukur kuzu sen nasilsin?
Allah kolaylik versin, ana olmak zorbemde ne olsun kız okula başladı başım duman lı resmen
AmiinnnAllah kolaylik versin, ana olmak zor
Elenktrik carpiyo:)Demir dış kapiyla ne derdin var ula kro
Ayy sakiz deme hic.. Missofonia mi neymis bu rahatsız olma durumumuzun adı.. Adı batasicaEn gıcık olduğum şey bi kaç kişinin özellik sakız çiğnemesi o sese hiç katlanamıyorum bide ağız dan çıkan sesler şapurtular resmen ölümüm o sesleri duyunca deliriyom
Kapilari bile etkiliyon demekElenktrik carpiyo:)
Evet adını bilmediğim o hastalık kwsin bende var çok sinir oluyomAyy sakiz deme hic.. Missofonia mi neymis bu rahatsız olma durumumuzun adı.. Adı batasicaHem oyle hart hurt cak cuk ses cikaran normal de biz mi anormaliz? Peh
Kuzuşum sen kendini güzel ifade ediyorsun ki dert etme onu hiç
Yanlış anlayan işine gelmediğinden öyle anlıyordur
Al benden de o kdr tasi bile doldurup bırakırımWc'ye girerken çoraplarımı kesinlikle cikaririm ve paçalarımı katlarim, sonrasinda da ayaklarimi mutlaka yikarim..
Corapla alaturka wc'ye giren birini gorunce ben
Bence wc konusunda normaliz yav, ne yapacaktik yani baska? HıhAl benden de o kdr tasi bile doldurup bırakırımzaten iç dış girerken de çıkarken de temizledigm için
Sen zaten hep normalsinBence wc konusunda normaliz yav, ne yapacaktik yani baska? Hıh
Bencede normaliz anormallik bi durum yok sonuçta temizlik imandandırBence wc konusunda normaliz yav, ne yapacaktik yani baska? Hıh
Islak wc terliğimiKlozet,ıslak wc terligi ozellikle kapaliysa korkulu rüya:)kv nin evindeki demir dış kapı,fermuarlı olan ne varsa kapalı olacak aklima geldikce ekleyeyim millet :)
Ya bunları herkes yapmıyor muNormal olmadığım anlaşılıyor mugizleyebiliyorum sanıyordum
Takıntılarımdan birini yazayım, titiz değilimdir ama çok fena el yıkama takıntım var, özellikle mutfak işlerinde baş gösteriyor takıntım, herhangi bir yemeği yaparken içine doğradığım herşey sonrası ellerimi yıkarım, soğan doğrarım elimi yıkamadan patatesi doğrayamam, patatesi doğrarım elimi yıkmadan domates doğrayamam, elimi her defasında bıçakla birlikte suya sokarım, bıçakta da soğan, patates, domates artığı kalmamalı, bıçağı yıkamayı kazara unutursam onu elimden atıp temiz bıçak alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?