- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
- 448
Bende ayaklarimi yikarim yazamadiydimWc'ye girerken çoraplarımı kesinlikle cikaririm ve paçalarımı katlarim, sonrasinda da ayaklarimi mutlaka yikarim..
Corapla alaturka wc'ye giren birini gorunce ben
Wc'ye girerken çoraplarımı kesinlikle cikaririm ve paçalarımı katlarim, sonrasinda da ayaklarimi mutlaka yikarim..
Corapla alaturka wc'ye giren birini gorunce ben
Bu şey degil mi ya, eski gorumcem?
Sabun mu, hepimize acil sifa ve huzur diliyorum ciddenBende ayaklarimi yikarim yazamadiydim
Kücukken tuvalete sabunla giriyordum
Toptan manyağız beeeeeeee
Allah kurtarsın bacım .
hahahahaha hayır o her yere yapışan ıslak duş perdesi olabilir, bu terlik başkası biliyorsunBu şey degil mi ya, eski gorumcem?
Kac senedir EminemSen zaten hep normalsin
Aa dogru, bu eski kv idi.. Duş perdesi olsun madem eski gorumce dehahahahaha hayır o her yere yapışan ıslak duş perdesi olabilir, bu terlik başkası biliyorsun
ve bir de biliyorsun yer silerken yapışan ıslak kıl
İç çamaşırında bende öyleyim ya. Bu yüzden iç çamaşırı koleksiyonum oldu, günde o kadar değişinceSofraya gelene elini yikdinmı diye sorarim .
El havlusu asla kullanmam .
Yumurtaya dokununca ellerimi sabunlarım.Genelde cok yıkarim elimi ......
Arac duam var okumadan gitmem.
Iccamasırimi gunde 2-3 belki daha cok değistiririm.
Klozet fobim var .
Mecbur kaldiysam eve gelince duş alirim.
Cocuklara bebekken her yemek icin ayri kaşık kullandirmişım .(yogurt ,corba ,yemek vs...)Evde bi milyon tane su bardağı oluyor etrafta .
Bırak o da benim eski görümce adayı olsunAa dogru, bu eski kv idi.. Duş perdesi olsun madem eski gorumce de
Viledaya dolanan kıl kim, bi dusuneyim..
Aynilari bende var ama normalim saniyordum .
Şu an bi aydinlanma yaşiyorum .
Hic farketmemistim .Bicak degistirp duruyormuşum.
Ya bunları herkes yapmıyor muBen en iyisi burdan kaçayımmm yavastan
Al işte, benim gibi bir deli dahaTezgah ustunde fazlalık ne bulursam atarim kiz ben de
bende herkes yapıyor diye normal zannedıyorum kendımıher sebze için bıçak değiştirmek normal midir ki acababeni ikileme düşürdün, ne yapsak kamu oyu yoklaması mı yapsak :))))))
Bilmem herkes yapıyor muelimde sebze artığı olunca acayip rahatsız oluyorum, illa diğer sebzeye geçmeden elimi yıkayacağım o bıçak temiz olacak, mutfakta içimden bir canavar çıkıyor evin diğer yerleri dağınık ve tozlu olsun hiiiiç fark etmez ama mutfakta yeşillikler bile akıllı olacak temiz olsunlar hahahahahaha
Bende aynıyim o bıçakla el illaki musluk altına girecekher sebze için bıçak değiştirmek normal midir ki acababeni ikileme düşürdün, ne yapsak kamu oyu yoklaması mı yapsak :))))))
Bilmem herkes yapıyor muelimde sebze artığı olunca acayip rahatsız oluyorum, illa diğer sebzeye geçmeden elimi yıkayacağım o bıçak temiz olacak, mutfakta içimden bir canavar çıkıyor evin diğer yerleri dağınık ve tozlu olsun hiiiiç fark etmez ama mutfakta yeşillikler bile akıllı olacak temiz olsunlar hahahahahaha
bende herkes yapıyor diye normal zannedıyorum kendımıben patates dograyıp diğerine geçerken bile yıkıyorum münişşm biz normaliz bence
Bende aynıyim o bıçakla el illaki musluk altına girecek
her sebze için bıçak değiştirmek normal midir ki acababeni ikileme düşürdün, ne yapsak kamu oyu yoklaması mı yapsak :))))))
Ama camasir sererken heryer külotİç çamaşırında bende öyleyim ya. Bu yüzden iç çamaşırı koleksiyonum oldu, günde o kadar değişince
Tamam anladım normal değilim
Tek değilsiniz elde sebze artığı kaldıysa yıkanıp öyle devam edilmeli. Bir de özellikle yeşillik doğrarken her yere yapışıyor bıçağı, elimi, doğrama tahtasını hepsini birden yıkayıp öyle devam ediyorumTamam anladım normal değilimaçık etmese miydim çıksam mı bu topikten, çıkayım ben, gidiyorum bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?