kurtulamadigimiz takintilarimiz, tuhaf tuhaf huylarimiz : )

Wc'ye girerken çoraplarımı kesinlikle cikaririm ve paçalarımı katlarim, sonrasinda da ayaklarimi mutlaka yikarim..
Corapla alaturka wc'ye giren birini gorunce ben
Bende ayaklarimi yikarim yazamadiydim
Kücukken tuvalete sabunla giriyordum
Toptan manyağız beeeeeeee
Allah kurtarsın bacım .

İç çamaşırında bende öyleyim ya. Bu yüzden iç çamaşırı koleksiyonum oldu, günde o kadar değişince

Aynilari bende var ama normalim saniyordum .
Şu an bi aydinlanma yaşiyorum .
Hic farketmemistim .Bicak degistirp duruyormuşum.

her sebze için bıçak değiştirmek normal midir ki acaba beni ikileme düşürdün, ne yapsak kamu oyu yoklaması mı yapsak :))))))

Ya bunları herkes yapmıyor mu Ben en iyisi burdan kaçayımmm yavastan

Bilmem herkes yapıyor mu elimde sebze artığı olunca acayip rahatsız oluyorum, illa diğer sebzeye geçmeden elimi yıkayacağım o bıçak temiz olacak, mutfakta içimden bir canavar çıkıyor evin diğer yerleri dağınık ve tozlu olsun hiiiiç fark etmez ama mutfakta yeşillikler bile akıllı olacak temiz olsunlar hahahahahaha

bende herkes yapıyor diye normal zannedıyorum kendımıben patates dograyıp diğerine geçerken bile yıkıyorum münişşm biz normaliz bence

Bende aynıyim o bıçakla el illaki musluk altına girecek

Tamam anladım normal değilim açık etmese miydim çıksam mı bu topikten, çıkayım ben, gidiyorum bak
Tek değilsiniz elde sebze artığı kaldıysa yıkanıp öyle devam edilmeli. Bir de özellikle yeşillik doğrarken her yere yapışıyor bıçağı, elimi, doğrama tahtasını hepsini birden yıkayıp öyle devam ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…