mağazaya girdiğimde illaki bir kaç parça kıyafete dokunmam lazımEşim bu akşam iş çıkışında gel mağazaya girelim de iki kazağa pantolona dokun kendine gel diyor hıhh
titresim, sarj ve kapi meselesinde hemfikirizyatarken mutlaka odamin kapisi kapali olmali sıkı sıkı :)
sevgilimin hep sağ taraginda dururum diger turlu tersime gelir:)
uyumadan once sarjim fulle yakin bile olsa yine de sarja takarim:)
telefonu sesi acik kullanamam asla titresimde olmali,cok mühim bi telefon beklesem bile:)
bunlarda bnm takintilarimdan bazıları:)
bnm gibi birileri daha varmis ne guzltitresim, sarj ve kapi meselesinde hemfikiriz
bır an okuyunca kendım yazmıs gıbı hıssettım.tıpa tıpyatarken mutlaka odamin kapisi kapali olmali sıkı sıkı :)
sevgilimin hep sağ taraginda dururum diger turlu tersime gelir:)
uyumadan once sarjim fulle yakin bile olsa yine de sarja takarim:)
telefonu sesi acik kullanamam asla titresimde olmali,cok mühim bi telefon beklesem bile:)
bunlarda bnm takintilarimdan bazıları:)
anammm bu cok zordurYatarken de ayaklarim birbirine degmicek. Ne alakaysa
anammm bu cok zordur
Bazen unutuyom.. Aklima gelince hadi bastan düzgün sekilde yerlestiririm ayaklari. Uyurken allahtan bitiyo o takintilaranammm bu cok zordur
ay bu bensunu izlersem basıma kotu birsey gelir bunu giyersem sevdigim birine bişey olur gibi manyakca takıtınlarım var aniden geliyor engelde olamıyorum cok sevdigim bir kıyafeti giyemdigim zamanlar oldu bu yuzden
yazın neysede bu soguklarda zor valla:))))Bazen unutuyom.. Aklima gelince hadi bastan düzgün sekilde yerlestiririm ayaklari. Uyurken allahtan bitiyo o takintilar
benımkı kadar zor değildir ya ben yatarken ayaklarımı oyle kıvırıyorum kı bırleştirip dumduz uzatmamaktan dızlerım agrıyor hep kıvrılmıs halde top böceklerı gıbı yatıyorum :S ))
sende miay bu ben
Benim takintilar mevsimden mevsime degismiyo... Sagolsun cok sadiktirlar banayazın neysede bu soguklarda zor valla:))))
aynen ya, ben de.. manasi oldugunu bile bile de devam ediyorum.. bazen umursamaz olayim diyorum, 2 dursam 3ncude yine sacmaliyorum : / obsesiflik sanirimtop bocegimi Allah iyiligini versin
sende micok fena birsey bu dimi ya ben bu takıntım yuzunden cok zorlanıyorum
evet evetttt bazen bende takmıyorum o zamanlarda genelde ya cok mutlu oldugum zamanlar yada birseye cok uzuldugum anlaraynen ya, ben de.. manasi oldugunu bile bile de devam ediyorum.. bazen umursamaz olayim diyorum, 2 dursam 3ncude yine sacmaliyorum : / obsesiflik sanirim
ay aynen yaevet evetttt bazen bende takmıyorum o zamanlarda genelde ya cok mutlu oldugum zamanlar yada birseye cok uzuldugum anlarcan sıkıntısından falanmı acaba yapıcak birsey bulamayınca bunlarımı dusunuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?