kurtulamadigimiz takintilarimiz, tuhaf tuhaf huylarimiz : )

mağazaya girdiğimde illaki bir kaç parça kıyafete dokunmam lazım Eşim bu akşam iş çıkışında gel mağazaya girelim de iki kazağa pantolona dokun kendine gel diyor hıhh

yatarken mutlaka odamin kapisi kapali olmali sıkı sıkı :)
sevgilimin hep sağ taraginda dururum diger turlu tersime gelir:)
uyumadan once sarjim fulle yakin bile olsa yine de sarja takarim:)
telefonu sesi acik kullanamam asla titresimde olmali,cok mühim bi telefon beklesem bile:)

bunlarda bnm takintilarimdan bazıları:)

titresim, sarj ve kapi meselesinde hemfikiriz

bır an okuyunca kendım yazmıs gıbı hıssettım.tıpa tıp
ayrıca yemek yerken asla çok konusmam konusan olursa ıstahım kaçar ve bırsey yerken klavye kumanda telefon gıbı seylere asla dokunmam mıkrop kaparım dıye..

Kapi kapatma aliskanligi var bende. Biri on kere kapiyi acik biraksa üsenmeden kalkar yine kapatirim..

Disari cikarken mutlaka aynaya bakarim. Hersey normaldir. Tam cikacakken tekrar bakarim emin olmak icin

Yatarken de ayaklarim birbirine degmicek. Ne alakaysa

Ne tuhaf bi insanmisim ben.

mesaj atınca geldi mi cevap diye otuz kere kontrol etmek
başkaaa yok gibi açıkçası
ha bir de okul ...pfff o takıntı oldu resmen

sunu izlersem basıma kotu birsey gelir bunu giyersem sevdigim birine bişey olur gibi manyakca takıtınlarım var aniden geliyor engelde olamıyorum cok sevdigim bir kıyafeti giyemdigim zamanlar oldu bu yuzden

anammm bu cok zordur

benımkı kadar zor değildir ya ben yatarken ayaklarımı oyle kıvırıyorum kı bırleştirip dumduz uzatmamaktan dızlerım agrıyor hep kıvrılmıs halde top böceklerı gıbı yatıyorum :S ))

top bocegimi Allah iyiligini versin

sende mi cok fena birsey bu dimi ya ben bu takıntım yuzunden cok zorlanıyorum
aynen ya, ben de.. manasi oldugunu bile bile de devam ediyorum.. bazen umursamaz olayim diyorum, 2 dursam 3ncude yine sacmaliyorum : / obsesiflik sanirim

aynen ya, ben de.. manasi oldugunu bile bile de devam ediyorum.. bazen umursamaz olayim diyorum, 2 dursam 3ncude yine sacmaliyorum : / obsesiflik sanirim
evet evetttt bazen bende takmıyorum o zamanlarda genelde ya cok mutlu oldugum zamanlar yada birseye cok uzuldugum anlar can sıkıntısından falanmı acaba yapıcak birsey bulamayınca bunlarımı dusunuyoruz

evet evetttt bazen bende takmıyorum o zamanlarda genelde ya cok mutlu oldugum zamanlar yada birseye cok uzuldugum anlar can sıkıntısından falanmı acaba yapıcak birsey bulamayınca bunlarımı dusunuyoruz
ay aynen ya cok mutluysam veya uzgunsem sallamiyorum pek.. ama normalde sanki hayatimin bi parcasi bu sacmaliklar ve yapmazsam bsy olacak gibi.. bir de surekli yenisi ekleniyo.. nedendir bilmiyorum

mutfakta ellerim ıslaksa kesinlikle kurulamadan hiçbir şeye dokunamam...
pantolon cebine hiçbir şekilde para vs. koyamam...
yatakta hiçbir şekilde sırt üstü yatamam... eğer uyku sersemi sırt üstü gelirsem anında uyanırım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…