- 4 Temmuz 2014
- 3.508
- 3.431
- 168
beynimiz bizle oyun oynuyoray aynen yacok mutluysam veya uzgunsem sallamiyorum pek.. ama normalde sanki hayatimin bi parcasi bu sacmaliklar ve yapmazsam bsy olacak gibi.. bir de surekli yenisi ekleniyo.. nedendir bilmiyorum
beynimiz bizle oyun oynuyorsayı takıntım vardı bi ara cift sayı olucak hersey 3 tane bişey alırdım 4. yude mutlaka almam lazımdı o gecti simdi bu basladı hayırlısı sonumuz nolcak bakalım
yaaBi takintim daha aklima geldiislak meyve yiyemiyorum. Islaksa mutlaka peceteyle kurularim. Üzümleri bile tek tek kurularim
Yaasirf üsendigimden yiyesim gelmiyo
ayy iyi ya tek deli bn degilmisimbır an okuyunca kendım yazmıs gıbı hıssettım.tıpa tıp
ayrıca yemek yerken asla çok konusmam konusan olursa ıstahım kaçar ve bırsey yerken klavye kumanda telefon gıbı seylere asla dokunmam mıkrop kaparım dıye..
ayy iyi ya tek deli bn degilmisimbnde hele disarida lavaboya gitsem peceteyle açıyorum kapiyi..mikrop kaparım korkusu
tatlım bnm deli der miyim hic yaaa a deli dedi bana ayak üstüdeli değiliz titiziz titiz..tabi ki peceteyle acıcaz ınsanlar kımbılır o tuvalet kapılarına nasıl dokunuyor ıyyy dusunmek ıstemıyorum....
:))
ekrana bakma huyu da var bendekim ne dese, bende de var diyorum, kafayi yemisim galiba
tabiki yaaa ..heryere dokunan bi eli tutmak istemem..sanslilar yanimizdakiler
kesınlıkle ) ben bir de ellerine habire krem sürüp oraya buraya dokunanlara gıcık oluyorum dıyebılırım..ıyıce yapışıyor etraftakı mıkroplar ustune bızım bır arkadasımız var..çantamda ne görse alıyor sürüyor ovuşturuyor sonra kalem defter kapı masa..bır de ben krem gordum mu dayanamam dıyor içim şişiyortabiki yaaa ..heryere dokunan bi eli tutmak istemem..sanslilar yanimizdakiler
ayyy tabi ya bulasir iyice...alisveris merkezlerin de yuruyen merdivenlerin kenarlarini tutuyorlar ya sinir oluyorum herkes dokunuyo sonuctakesınlıkle ) ben bir de ellerine habire krem sürüp oraya buraya dokunanlara gıcık oluyorum dıyebılırım..ıyıce yapışıyor etraftakı mıkroplar ustune bızım bır arkadasımız var..çantamda ne görse alıyor sürüyor ovuşturuyor sonra kalem defter kapı masa..bır de ben krem gordum mu dayanamam dıyor içim şişiyor
ayyy tabi ya bulasir iyice...alisveris merkezlerin de yuruyen merdivenlerin kenarlarini tutuyorlar ya sinir oluyorum herkes dokunuyo sonucta
bravoooben işte o anda dengeyi kurmak ıcın oralardan tutmamak ıcın elımden gelenı yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?