kurtulamadigimiz takintilarimiz, tuhaf tuhaf huylarimiz : )

ay aynen ya cok mutluysam veya uzgunsem sallamiyorum pek.. ama normalde sanki hayatimin bi parcasi bu sacmaliklar ve yapmazsam bsy olacak gibi.. bir de surekli yenisi ekleniyo.. nedendir bilmiyorum
beynimiz bizle oyun oynuyor sayı takıntım vardı bi ara cift sayı olucak hersey 3 tane bişey alırdım 4. yude mutlaka almam lazımdı o gecti simdi bu basladı hayırlısı sonumuz nolcak bakalım

beynimiz bizle oyun oynuyor sayı takıntım vardı bi ara cift sayı olucak hersey 3 tane bişey alırdım 4. yude mutlaka almam lazımdı o gecti simdi bu basladı hayırlısı sonumuz nolcak bakalım
ay o da vardi bende, hala da oluyo zaman zaman tek takintisi var bende de, eskiden ciftti

Bi takintim daha aklima geldi islak meyve yiyemiyorum. Islaksa mutlaka peceteyle kurularim. Üzümleri bile tek tek kurularim

Törpüden tikss... ay yazarken garip oldum

terlik,çorap bulunan odada uyuymam
yatak odasının kapısı açık uyuyamam
aynı şekilde wc kapsı açık kalırsa rahatsız olurum...
aç karna 4-5 sigara içme huyum var
tok karna sigara içmem
tüpü her işim bittiğinde kapatırım
odalara yaptığım paspası wc de kullanman ayrı su hazırlarım...
besmele çekmeden genellikle duşa girmem

ben aşmışım baya ya ...baktımda şimdi :)

Son düzenleme:
kaşığı kullandığım tek yemek çorbadır
çatal severim ...

açıkta olan yani kapağı ile kapanmamış sudan içmem

birde ilginç bir durum yaşıyorum ve takıntıya döndü artık...bişeyleri düşünürken o arada no veya yes
veya y veya n harfleri görürsem o benim için mesajdır ki nitekim de çoğu kez çıktı...:)

yemek yerken çoğunlukla birşeyler okurum

Son düzenleme:
ayy iyi ya tek deli bn degilmisim bnde hele disarida lavaboya gitsem peceteyle açıyorum kapiyi..mikrop kaparım korkusu

ayy iyi ya tek deli bn degilmisim bnde hele disarida lavaboya gitsem peceteyle açıyorum kapiyi..mikrop kaparım korkusu

a a deli dedi bana ayak üstü deli değiliz titiziz titiz..tabi ki peceteyle acıcaz ınsanlar kımbılır o tuvalet kapılarına nasıl dokunuyor ıyyy dusunmek ıstemıyorum....
:))

a a deli dedi bana ayak üstü deli değiliz titiziz titiz..tabi ki peceteyle acıcaz ınsanlar kımbılır o tuvalet kapılarına nasıl dokunuyor ıyyy dusunmek ıstemıyorum....
:))
tatlım bnm deli der miyim hic yaa mis gibiyiz mis

ekrana bakma huyu da var bende kim ne dese, bende de var diyorum, kafayi yemisim galiba
Yok kız iyisindir herkeste var bunlar .Bende de temizlik havlu tarak ocak kapı bardak takıntısı var. Bide çocuklar küçükken her yemeğe ayrı kaşık kullandırırdım .Yoğurda çorbaya aynı anda farklı kaşık.

tabiki yaaa ..heryere dokunan bi eli tutmak istemem..sanslilar yanimizdakiler
kesınlıkle ) ben bir de ellerine habire krem sürüp oraya buraya dokunanlara gıcık oluyorum dıyebılırım..ıyıce yapışıyor etraftakı mıkroplar ustune bızım bır arkadasımız var..çantamda ne görse alıyor sürüyor ovuşturuyor sonra kalem defter kapı masa..bır de ben krem gordum mu dayanamam dıyor içim şişiyor

ayyy tabi ya bulasir iyice...alisveris merkezlerin de yuruyen merdivenlerin kenarlarini tutuyorlar ya sinir oluyorum herkes dokunuyo sonucta

ayyy tabi ya bulasir iyice...alisveris merkezlerin de yuruyen merdivenlerin kenarlarini tutuyorlar ya sinir oluyorum herkes dokunuyo sonucta

ben işte o anda dengeyi kurmak ıcın oralardan tutmamak ıcın elımden gelenı yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…