Kurtulamıyorum

Derinsu28

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2016
43
3
1
37
Boşandım ama kurtulamıyorum artık dengem şaştı ne yapmalıyım venim beynim durdu. Oğlum var 1.5 yaşında görmeye geliyor kendisinin bir düzeni olmadığı için evime geliyor yiyor içiyor zaten bide onun gelişine hazırlık filan bekliyor her gelişi bana eziyet oluyor dayak yemiş gibi hissediyorum

Utanmadan hazırlık mı bekliyor? Söyleyin suratına bunun uygun düşmediğini. Hala kendini evli sanıyor galiba.
Söylüyorum kavga çıkıyor o zaman da ekmek yemiyorum almıyorum yok mu ekmek kahvaltı yaptın mı beni niye beklemedin filan diyor akşam oluyor akşam et mi yesek ben 15 gündür yemedim dolapta var gördüm onu pişir filan diyo bana daral geldi artık

Başta yüz vermişsin,açma kapıyı ,çalsın çalsın gitsin.

Hatta cinsel münasebetimizin olması gerektiğini filan sanıyor boşananıp yapmayan mı var diyor sürekli peşimde kötü kötü bakıyor laf söylüyor. Son raddede evlensek mi geri ile bitiyor gün yani o oyle diyor benim hiç niyetim yok da

Pek dandun bir insan herhalde.söyle ona güzelce böyle çocuğmuz da alışmalın bizim ayrı olduğumuzu bilerek büyüsün de.çocuklar 3 ten sonra biseyleri anlayıp öyle büyümeye başlarlar.böyle olmaz falan de

çüşünüz diyorum! O ne pis zihniyetmiş o yahu.. Benim kültür ve inancıma göre oğul, kardeş, baba ve nikahlı eş.. Gerisi yabancıdır kim olursa olsun bi sınırı olmalı.. Aynı evde yalnız kalmanız bile yanlış madem böyle pis düşünceleri var.. Gerçekten rahatsızsanız bi çare bulabilirsiniz.. Mesela o geldiğinde siz evde olmayın zaten en fazla ne kadar durabilir sizde.. O gelmeden bebeğinizi güveneceğiniz birine emanet edip gidebilirsiniz.. O evden gittiğinde evinize geri dönersiniz.. Bi çok uzman da zaten boşanmış çiftlere bunu tavsiye ediyo, madem huzursuz oluyosunuz çocuğu ayrı ayrı görün diyolar yani bu benim aklıma ilk gelen şey ama mutlaka bi yolu vardır.. Hem evdeki diğer kişiye yapamaz öyle yemek yok mu bilmem ne diye baskıları.. Olayın bittiğinin farkına varamayacak aksi takdirde diye düşünüyorum..

İyi güzel söylüyorsunuz ben size saetlarımı anlatayım buraya eski eşimle tayin istedim kimseyi tanımıyorum 3 ay oldu geleli çok küçük bi yer tek başıma idare etmeye çalışıyorum evimde çocuğa yemek yapma işte evi süpürme ufak tefek şeyleri o varken yapmaya çalışıyorum çünkü başka vaktim yok oğlum uyurken ya da tek yaşıyorum yanımda kimse yok olduğum yerde akrabam da yok hakim görüşü her hafta cumartesi ve pazar olarak düzenledi bazen dışarı da çıkıyorum alışverişe erzak almaya gidiyorum ama gidip oturacak kafe filan yok oyle arkadaşım da yok.

Hic verme o zaman. Sartlarini duzeltsin duzenini kursun oyle alsin. Eve alirsaniz her hakki kendinde gorur tabi cok normal.
Hiç mi vermim zaten oğlum babasını hiç tanımıyor bide ben zorluk çıkarırsam o hiç umursamaz ki oğlumu tamamen bırakır nasıl yapayım

Özel olmazsa neden ayrıldınız acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…