Söylüyorum kavga çıkıyor o zaman da ekmek yemiyorum almıyorum yok mu ekmek kahvaltı yaptın mı beni niye beklemedin filan diyor akşam oluyor akşam et mi yesek ben 15 gündür yemedim dolapta var gördüm onu pişir filan diyo bana daral geldi artıkUtanmadan hazırlık mı bekliyor? Söyleyin suratına bunun uygun düşmediğini. Hala kendini evli sanıyor galiba.
Başta yüz vermişsin,açma kapıyı ,çalsın çalsın gitsin.Söylüyorum kavga çıkıyor o zaman da ekmek yemiyorum almıyorum yok mu ekmek kahvaltı yaptın mı beni niye beklemedin filan diyor akşam oluyor akşam et mi yesek ben 15 gündür yemedim dolapta var gördüm onu pişir filan diyo bana daral geldi artık
Çocuğu napim ki o zaman evi barkı yok çocuk da bu soğukta dışarı çıkacak yaşta değil küçükBaşta yüz vermişsin,açma kapıyı ,çalsın çalsın gitsin.
Eşinizin anne babası yok mu.Birde boşanma sebebiniz neydiÇocuğu napim ki o zaman evi barkı yok çocuk da bu soğukta dışarı çıkacak yaşta değil küçük
Çocuk 18 aylık çünkü adamın evi yok dışarı mı verim şu soğukta 6 saat çocuğuE yapmayin siz de. Cocugu da belli gorus gunleri vardir verirsin kapidan, geri de kapidan alirsin. Bosadigin adami niye aliyorsun iceri. Tuhaf yani.
Var onlarda aynı hiç oğullarına suç bulmazlar zatenEşinizin anne babası yok mu.Birde boşanma sebebiniz neydi
Hatta cinsel münasebetimizin olması gerektiğini filan sanıyor boşananıp yapmayan mı var diyor sürekli peşimde kötü kötü bakıyor laf söylüyor. Son raddede evlensek mi geri ile bitiyor gün yani o oyle diyor benim hiç niyetim yok da
Çocuk 18 aylık çünkü adamın evi yok dışarı mı verim şu soğukta 6 saat çocuğu
Yakındeğil mi.Annesinin evine götürebilir.Uzaksa eşinin girdiği odaya girmezsin,surat yaparsın,geliş gidiş saatlerini kurallarını koyarsın.Var onlarda aynı hiç oğullarına suç bulmazlar zaten
Hiç mi vermim zaten oğlum babasını hiç tanımıyor bide ben zorluk çıkarırsam o hiç umursamaz ki oğlumu tamamen bırakır nasıl yapayımHic verme o zaman. Sartlarini duzeltsin duzenini kursun oyle alsin. Eve alirsaniz her hakki kendinde gorur tabi cok normal.
Özel olmazsa neden ayrıldınız acabaİyi güzel söylüyorsunuz ben size saetlarımı anlatayım buraya eski eşimle tayin istedim kimseyi tanımıyorum 3 ay oldu geleli çok küçük bi yer tek başıma idare etmeye çalışıyorum evimde çocuğa yemek yapma işte evi süpürme ufak tefek şeyleri o varken yapmaya çalışıyorum çünkü başka vaktim yok oğlum uyurken ya da tek yaşıyorum yanımda kimse yok olduğum yerde akrabam da yok hakim görüşü her hafta cumartesi ve pazar olarak düzenledi bazen dışarı da çıkıyorum alışverişe erzak almaya gidiyorum ama gidip oturacak kafe filan yok oyle arkadaşım da yok.
Hiç mi vermim zaten oğlum babasını hiç tanımıyor bide ben zorluk çıkarırsam o hiç umursamaz ki oğlumu tamamen bırakır nasıl yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?