Kurtulamıyorum

Hiç mi vermim zaten oğlum babasını hiç tanımıyor bide ben zorluk çıkarırsam o hiç umursamaz ki oğlumu tamamen bırakır nasıl yapayım

Babasının hayrı da yok ki tanıdık vs de yok geldiğinde sizle evde bulunsa :/ Düşünüyorum alternatif yol

Çok rahatsız sanız polis çağırın bu adam beni taciz ediyor diye
Siz izin vermezseniz bu hakkı kendinde bulamaz
Böyle baba da çocuğu görse ne olur görmese ne olur

bosanmayi kabullenmemis anlasilan. evden cikip baska eve gecme imkaniniz var mi? nafaka falan veriyorsa yada evin kirasini oduyorsa acisini cikariyor herhalde

Bence çocukla dışarda görustur artık eve gelmeni istemiyorum de ..

Nafakaçocuğa veriyor bana bermiyor kira filan ödemiyor

Boşanma sebebimizde yok yok sorumsuzluk aşırı borçlanma kumar karı kız yalan bi fiziki şiddet yok yani beklesem o da olurdu

bosanmayi kabullenmemis anlasilan. evden cikip baska eve gecme imkaniniz var mi? nafaka falan veriyorsa yada evin kirasini oduyorsa acisini cikariyor herhalde
Evden çıkarım sorun değil ama zaten bişi ödemiyor eve zaten hep ben ödedim eşyalar filan da benim onun eşyaları da topladım bi odaya yığdım bişisi yoktu zaten kıyafet filan vardı onları bile tenezzül edip almadı koycak yeri yokmuş hatta çamaşırlarını filan yıkayayım da istiyor eline mi yapışır modunda çamaşır makinasının taksitini ödüyor tek al dedim almadı yaza ev tutunca aşcam diypr şimdi ama o da tüm eşyayı ben ödedim yani anlamıyorum bu eşyalardan şunları ben aşdım geri ver olayını da kınamı kendim yaptım eşyayı ben aldım bi 8.000 liralık beyaz esyası var al dedim ne söylim yenileyecek durumum yok şuan ama bişi demedim

Evi yoksa nerede yaşıyor.

valla Allah yardimcin olsun. bir seyini yapma, baska yere yaptirsin.

Eski kocanız diye ne çamaşırını yıkamak ne karnını doyurmak ne de cinsel ihtiyaçlarını karşılamak zorunda değilsiniz. Adam durum farkında değil, sizi hizmetçi gibi kullanıyor. Karnım acıktı derse önüne bir tabak makarna koyarsınız. Cinsellik konusunda ısrarcı olursa da polisi aramakla tehdit edersiniz. Zaten böyle bir durumda elinizde kanıt olur ve hakim de görüş hakkını iptal eder.

Hiç mi vermim zaten oğlum babasını hiç tanımıyor bide ben zorluk çıkarırsam o hiç umursamaz ki oğlumu tamamen bırakır nasıl yapayım
yahu boyle bir adami oglun tanis noluurrr tanimasa nolur
Allah askina biraz mantikli olmaya calisin. bu adam babaligi esligi becerebilseydi zaten ayrilmazdiniz.
ha yok su sebep, yok bu sebep diye bahane bulup gorusmeye ve oglunuzla gorusturmeye devam edersenizde sikayet etmeye pek hakkiniz yok.
kusurabakmayin...

calisan da bir annesiniz. illa birilerinin destek olmasina da gerek yok size. haftada bir yardimci biri gelir temizliginle yemeginle ilgilenir, bebegin icinde bir bakici ayarlarain krese gonderene kadar idare edersin.

ayrica ayrildiktan sonra (devlette calisiyorsun anladigim kadariyla) tayinini baska sehire ozel durumdan aldirabilirsin. ozluk haklarini arastirmani tavsiye ederim

Öyle bir özlük hakkım yok malesef o özlük hakkının olmadığı tek meslek olan öğretmenim geldiğim yerde 3 sene kalmak zorundayım ancak can güvenliğimi tehdit eden bi durum olması lazım yani darp filan

Sinirimi
Sinirimi bozuyor bu durum anlamıyor ya kavga ediyorum olmuyor ya zaten dışarı çıkıyprum iki dk sonra çok ağlıyor sensiz durmuyor diye arıyor evde olsam oğlum sürekli yanıma gelmek istiyor

Ay bu ne yüzsüzlük oturduğum yerde daraldım.

Sinirimi

Sinirimi bozuyor bu durum anlamıyor ya kavga ediyorum olmuyor ya zaten dışarı çıkıyprum iki dk sonra çok ağlıyor sensiz durmuyor diye arıyor evde olsam oğlum sürekli yanıma gelmek istiyor

Avukatınız var mı? Eski kocanızın size psikolojik baskı uyguladığını ve cinsel tacize meyilli olduğunu ifade ederseniz görüş hakkı kısıtlanabilir.

Ama asıl çözüm bu adam artık boşandığınızı anlayana kadar uzak bir şehire taşınmak. Mesela ailenizin olduğu şehire tayin isteyebilirsiniz.

Avukatım var ama bu görüş meselesinde çocuğun iyiliğinin önemli olduğunu düşünüyor pek sonuç çıkacağını da düşünmüyor

sevgili derinsu, ben de ogretmenim.
o 3 sene kala zorunlulugu normal atamalarda oluyor.
benin bahsettigim ozel durum atamalari. bununla ilgi bir durum yasamadim ama yasayan ogretmen arkadaslarim oldu ve atandigi okuldan 2 ay sonra ailesinin yasadigi ile atandi.
bakanlik ozel atamasiyla.
darp falan da yoktu.
bence iyi bir avukatla gorusup, bakanlikla iletisime gecip biran evvel o sehirden uzaklasin.
bu gidisle isler sarpa saracaga benziyor.
kolay gelsin.

Avukatım var ama bu görüş meselesinde çocuğun iyiliğinin önemli olduğunu düşünüyor pek sonuç çıkacağını da düşünmüyor

Bahsettiğiniz gibi bir adamdan çocuğa hayır gelmez. Bazı babaların yokluğu varlıklarından daha faydalı bence.

Eğer maddi bir sıkıntınız yoksa başka bir avukata daha danışın. Hukuk çok esnek bir şey. Bir avukatın göremediğini başka bir avukat görebiliyor bazen. Mesela "çocuğuma zarar vermesinden korkuyorum" deyip görüş sırasında evde bir sosyal hizmetler görevlisinin de olmasını sağlayabilirsiniz. Bu durumda size istediği gibi davranamaz.

`