Kurtulamıyorum

Avu
Avukatıma danıştım bana bu durum olmalı hatta kendini morartıp polise gidenler olduğunu başka yolu olmadığını söyledi yada kuvvetli bir torpil bakan onayıyla oluyor o özel atamalar.

B
Bunları denedim ama zarar vereceğine dair kanıtlar gerekliymiş hiç yatılı vermek istemiyorum dedim hatta hakime kendim söyledim dava sırasında ruh durumu bozuk diye ama 3 yaştan sonra yatılı kararı bile çıkardı

O zaman bence en iyi çözüm taşınmak. Ailenizin veya yakınlarınızın olduğu bir kente tayin isteyin. Görüş günlerinde yanınızda olurlar. Kendinizi yalnız hissetmezsiniz.

Avu

Avukatıma danıştım bana bu durum olmalı hatta kendini morartıp polise gidenler olduğunu başka yolu olmadığını söyledi yada kuvvetli bir torpil bakan onayıyla oluyor o özel atamalar.
bence avukatiniz ilimli baya.
şöyle dişli bir avukat hepsini halleder.
ama once sizin kararli olmaniz lazim.

bu adam sizi salak yerine koyuyor farkindamisiniz kusura bakmayin birazcik agir konustum ama

Hicbir seyini yapma eski kocanin. Hatta varsa kiyafetleri at çöpe gitsin ve bence gercekten senin rahatsizligini anlayan başka bir avukat bul

Ee boşanma saydınız bari
ne değişmiş eskisine ben anlamadım sadece artık nikahiniz yok o kadar
avukatinizi değiştirin

O sizin hayatınızı gasp etmiş.. eğer sınır çizmezseniz bütün hayatinıza müdahale edecek.. belki ilerde evlenme fikriniz olabilir başka biriyle Allah korusun 3. sayfalara bile haber olabilirsiniz.. adam daki zihniyet hayra alamet değil. o yüzden ya yeni bir avukatla görüşün ya anne babanızla oturun onun ayağının kesilmesi lazım sizden ve boşanmanın ne olduğunu idrak etmesi lazım..

Pess yani diyecek bişey bulamıyorum. Yani varda aklımı toparlıyamıyorum.

Baba var baba var ya. Bu nasıl iş. Yanı bu kadar asalak bir erkek nasıl olabilir. Çocuğu için bir düzen kurmayan bir baba nasıl olabilir. Ben olsam bu şartlarda asla göstermem. Hatta görüş saatleri ve şartları için tekrar mahkemeye başvururum. Hakimlerde insanlar ya emin olun böyle durumlarda insiyatif kullanabiliyorlar. Aynen böyle anlatın.

Ve en kısa sürede tayinle o şehirden ayrılın. Biraz rapor alın. İnsan bu psikolojiyle nasıl verimli olabilir.

kusura bakma boşanmış kocanı nıye eve alıyorsunkı bırde yemek verecem işim yoktu

gercekten bu adamı nıye eve alıyorsunuz ....

sen boşanmamışsın ki...kağıt üstünde boşanmışsın sadece...bu kişi çocuğu bahane edip sürekli senin eve gelir...birede yerleşir eskisinden daha çok ilgi alaka ister..yüz verme

boşandığınız gerçeği dank etmemiş galiba

yuhh şuursuzz

Dün aradı tatil için ailemin yanındayım evin anahtarı bir yerde var mı eve gitcem karnım çok acıktı diyor neyse yok dedim para istedi bide kaldığı misafirhaneye parası kalmamış ödeyecek yok param dedim bu gün aradı düşcekmişim yakasından babam neden boşanma sebebimizi anlatıyormuş onun ailesi rezil oluyormuş böyle dengesiz ve laf anlamaz bi insan nide ben onun yakasından düşmüyor oldum yani üstüne zaten arıypr geber inşallah diyor aradan biraz sonra seni seviyorum diyor biraz sonra başka adamların aştınamı yatcan bak kötü olur diyor biraz sonra dost mu tuttun kendine filan bu kadar değişken şeyleri konuşması bi 2 saatte yani hiç ayarı yok

sen boşanmamışsın ki...kağıt üstünde boşanmışsın sadece...bu kişi çocuğu bahane edip sürekli senin eve gelir...birede yerleşir eskisinden daha çok ilgi alaka ister..yüz verme
İşte çocuğu kullanarak geliyor sürekli

Hayır bide dün anahtarı vermedim kötü oldum sabaha msj atmış hayatını rezil etmişim sevmiş beni ama bacaklarımı almamışım soğutmuşum bundan soğuyanı ilk defa duydum yani cvp vermedikçe üsteliyor bekliyorum susuyorum bitmiyor çilem

Cocuk cok kucuk degilmis gotursun cocugu 1-2 saatligine disarida gorsun, kv kp evi falan yokmu yakinda ? Sizin evinize girip cikmasi pek normal degil bu kadar etkileniyorsaniz yani. Ayrica bir cocugu oldugunu ve bir arn onca cocugunu gormek istiyorsa duzen kurmasini soyleyin. Mahkeme ne karar verdi babanin gorusmesi ile ilgili ? Sizin evinizi bu sekilde isgal edemez, kendi evi evinde cocugunabakabilecek ortami olmasi lazim sonucta babasi yani.

`