Avukatıma danıştım bana bu durum olmalı hatta kendini morartıp polise gidenler olduğunu başka yolu olmadığını söyledi yada kuvvetli bir torpil bakan onayıyla oluyor o özel atamalar.sevgili derinsu, ben de ogretmenim.
o 3 sene kala zorunlulugu normal atamalarda oluyor.
benin bahsettigim ozel durum atamalari. bununla ilgi bir durum yasamadim ama yasayan ogretmen arkadaslarim oldu ve atandigi okuldan 2 ay sonra ailesinin yasadigi ile atandi.
bakanlik ozel atamasiyla.
darp falan da yoktu.
bence iyi bir avukatla gorusup, bakanlikla iletisime gecip biran evvel o sehirden uzaklasin.
bu gidisle isler sarpa saracaga benziyor.
kolay gelsin.
Bunları denedim ama zarar vereceğine dair kanıtlar gerekliymiş hiç yatılı vermek istemiyorum dedim hatta hakime kendim söyledim dava sırasında ruh durumu bozuk diye ama 3 yaştan sonra yatılı kararı bile çıkardıBahsettiğiniz gibi bir adamdan çocuğa hayır gelmez. Bazı babaların yokluğu varlıklarından daha faydalı bence.
Eğer maddi bir sıkıntınız yoksa başka bir avukata daha danışın. Hukuk çok esnek bir şey. Bir avukatın göremediğini başka bir avukat görebiliyor bazen. Mesela "çocuğuma zarar vermesinden korkuyorum" deyip görüş sırasında evde bir sosyal hizmetler görevlisinin de olmasını sağlayabilirsiniz. Bu durumda size istediği gibi davranamaz.
B
Bunları denedim ama zarar vereceğine dair kanıtlar gerekliymiş hiç yatılı vermek istemiyorum dedim hatta hakime kendim söyledim dava sırasında ruh durumu bozuk diye ama 3 yaştan sonra yatılı kararı bile çıkardı
bence avukatiniz ilimli baya.Avu
Avukatıma danıştım bana bu durum olmalı hatta kendini morartıp polise gidenler olduğunu başka yolu olmadığını söyledi yada kuvvetli bir torpil bakan onayıyla oluyor o özel atamalar.
bu adam sizi salak yerine koyuyor farkindamisiniz kusura bakmayin birazcik agir konustum amaEvden çıkarım sorun değil ama zaten bişi ödemiyor eve zaten hep ben ödedim eşyalar filan da benim onun eşyaları da topladım bi odaya yığdım bişisi yoktu zaten kıyafet filan vardı onları bile tenezzül edip almadı koycak yeri yokmuş hatta çamaşırlarını filan yıkayayım da istiyor eline mi yapışır modunda çamaşır makinasının taksitini ödüyor tek al dedim almadı yaza ev tutunca aşcam diypr şimdi ama o da tüm eşyayı ben ödedim yani anlamıyorum bu eşyalardan şunları ben aşdım geri ver olayını da kınamı kendim yaptım eşyayı ben aldım bi 8.000 liralık beyaz esyası var al dedim ne söylim yenileyecek durumum yok şuan ama bişi demedim
kusura bakma boşanmış kocanı nıye eve alıyorsunkı bırde yemek verecem işim yoktuSöylüyorum kavga çıkıyor o zaman da ekmek yemiyorum almıyorum yok mu ekmek kahvaltı yaptın mı beni niye beklemedin filan diyor akşam oluyor akşam et mi yesek ben 15 gündür yemedim dolapta var gördüm onu pişir filan diyo bana daral geldi artık
gercekten bu adamı nıye eve alıyorsunuz ....Hatta cinsel münasebetimizin olması gerektiğini filan sanıyor boşananıp yapmayan mı var diyor sürekli peşimde kötü kötü bakıyor laf söylüyor. Son raddede evlensek mi geri ile bitiyor gün yani o oyle diyor benim hiç niyetim yok da
sen boşanmamışsın ki...kağıt üstünde boşanmışsın sadece...bu kişi çocuğu bahane edip sürekli senin eve gelir...birede yerleşir eskisinden daha çok ilgi alaka ister..yüz vermeBoşandım ama kurtulamıyorum artık dengem şaştı ne yapmalıyım venim beynim durdu. Oğlum var 1.5 yaşında görmeye geliyor kendisinin bir düzeni olmadığı için evime geliyor yiyor içiyor zaten bide onun gelişine hazırlık filan bekliyor her gelişi bana eziyet oluyor dayak yemiş gibi hissediyorum
boşandığınız gerçeği dank etmemiş galibaSöylüyorum kavga çıkıyor o zaman da ekmek yemiyorum almıyorum yok mu ekmek kahvaltı yaptın mı beni niye beklemedin filan diyor akşam oluyor akşam et mi yesek ben 15 gündür yemedim dolapta var gördüm onu pişir filan diyo bana daral geldi artık
yuhh şuursuzzHatta cinsel münasebetimizin olması gerektiğini filan sanıyor boşananıp yapmayan mı var diyor sürekli peşimde kötü kötü bakıyor laf söylüyor. Son raddede evlensek mi geri ile bitiyor gün yani o oyle diyor benim hiç niyetim yok da
İşte çocuğu kullanarak geliyor süreklisen boşanmamışsın ki...kağıt üstünde boşanmışsın sadece...bu kişi çocuğu bahane edip sürekli senin eve gelir...birede yerleşir eskisinden daha çok ilgi alaka ister..yüz verme
Mahkeme ayda kaç gün kaç saat görüş izni verdi?İşte çocuğu kullanarak geliyor sürekli
Her hafta cumartesi pazar 6 saatMahkeme ayda kaç gün kaç saat görüş izni verdi?
Boşandım ama kurtulamıyorum artık dengem şaştı ne yapmalıyım venim beynim durdu. Oğlum var 1.5 yaşında görmeye geliyor kendisinin bir düzeni olmadığı için evime geliyor yiyor içiyor zaten bide onun gelişine hazırlık filan bekliyor her gelişi bana eziyet oluyor dayak yemiş gibi hissediyorum