Kurtulamıyorum

Yok artık keyfede bak !
Kendini hala evli sanıyor.

Olmadı beyefendinin ayağının altına şöyle bir keyif yapması içinde sehpa uzatın
Kumandayıda verin yemekten sonrada keyif kahvesini hazır edin olsun bitsin.

Ne geziyor sizin evde yahu !siz alıştırmışsınız adamı !!
Başka açıklaması yok bunun

bu kadar yüz verirsen adama olacağı bu. eve yavaş yavaş yerleşme peşinde. daha ilk yemek istediğinde hadi ordan deyip kovalasaydın bakalım bir daha cesaret edebilecek miydi? alsın çocuğunu götürsün babaannesinde sevsin kendi evi yoksa.

Çocuk varken boşanmalarda, mahkeme çocuğun velayet kimdeyse sadece söylene günlerde çocuğu gösterir ve başka bahanelerle yaklaşamaz..
Eğer siz gün belirlemişseniz ve onun dışında evinize gelip gidiyorsada bu mahkemenin koyduğu kurala karşı gelmektir, siz eğer istemiyorsanız kendisine söylediğinizde itiraz ediyorsa, polis çağırsanız haklı çıkarsınız.. Ayrıca konuyu mahkemeye taşısanız yine haklı çıkarsınız. Ama sizin kendisiyle ciddi konuşmanız lazım.. Olaya polisi yada mahkeme sürecini dahil etmek zorunda bırakma demeniz lazım. Eğer boşanma sırasında görüşme koşulları düzenletmemişseniz ve rahatsızsanız avukatınızla konuşup düzenlenmesi için mahkemeye dilekçe verin.. Siz yeni bi hayat kurma çabasındayken adamın bunlar yapmaya hakkı yok. Avukatınızla bir konuşun.

konunuzda aklım durdu açıkçası.

önerim de pek yok.

ben anlıyorum sizi, 1,5 yaşındaki çocuğu bu soğukta ben de göndermezdim.

ancak siz daha uzun süre evden ayrı kalsanız daha iyi, ya da eve misafir çağırasnız.
yaza kadar babanız falan gelebilir mi?
yaza zatan 2 yaşını geçecek çocuğunuz, o zaman gönderirsiniz, eşiniz de düzen kurmuş olur.

sanırım eşiniz yeniden evleniriz umuduyla düzen kurmayı reddediyor.
sizin kesin bir dille bu işin bittiğini, ve bir kaç ay içinde kendine ev bulmazsa yeniden mahkemeye başvurup çocuğun görüş günlerini engelleyeceğinizi söyleyin.

bu şekilde belki o da kendi yoluna bakar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…