Boşandım daha beter oldu kurtulucam diyordum daha çok yapıştıKeşke bu durumda boşanmasaydınız. Çünkü şuan adam hem bekar havasında hemde sizinle gönül eğlendiriyor.
Keşke öyle iyi birini bulsam çocuk da var evde öyle pat diye alamam ki hem kim ister çocukla böyle durumlarla evimde kalmak maddi olarak da rahatlatır beni aslındaEvinizde boş bir oda var mı? Küçük bir ilçe bile olsa yaşadığınız yer eminim kalacak yer arayan bekar kadın öğretmen, hemşire, memur filan vardır. Odayı kiraya verin. Ev arkadaşınız olsun yani. Hem ek gelir olur, hem de yalnız kalmazsınız.
Keşke öyle iyi birini bulsam çocuk da var evde öyle pat diye alamam ki hem kim ister çocukla böyle durumlarla evimde kalmak maddi olarak da rahatlatır beni aslında
Neden boşanmıştınız?Hatta cinsel münasebetimizin olması gerektiğini filan sanıyor boşananıp yapmayan mı var diyor sürekli peşimde kötü kötü bakıyor laf söylüyor. Son raddede evlensek mi geri ile bitiyor gün yani o oyle diyor benim hiç niyetim yok da
Kararı veren hakim bayandı tüm şartları biliyordu yatılı vermek istemediğimi söyledim ve hatta adamın önünde bana zorluk çıkarma her istediğinde gelsin görsün bu saatler formalite dedi 3 yaşından sonrası içinde yatılı kararı verdi hatta almicam eve artık çocuğu da göstermicem bu kararı verdim ne olursa olsun artık en sağlıklısı bu olacak baba zaten ruh hastası bi çocuğa iki deli fazla gelir böyle giderse ben de ruh sağlığımdan olucam zaten kim ne karar vermiş olursa olsun çocuğu elimden de alamazlar heraldeKusura bakmayın ama yazılarınızdan hissettiğim kadarıyla siz biraz rahatınıza düşkün ve durumu kabullenmeye çalışıp herhangi bir adım atmaya korkan kişi izlenimi verdiniz bana. bi kere adamın huyu nasıl olursa olsun eve almanız hata yani siz adam sizden cinsellik istemese fazla yemek aramasa eve almakta bir sakınca görmiyceksiniz..
Burada size gösterilen çıkış yollarına genelde bahaneler ileri sürüyorsunuz yok öyleydi yok böyleydi.. kararlı olun..
Rahatınıza düşkün olduğunuzu düşünüyorum çünkü nedemek çocuğum küçük evde görsün bende o arada ev işi yapayım. ben olsam madem çocuk küçük bensiz duramıyor bulurum bir pastane lokanta veya muhallebici derim oraya gidiyoruz orda sev evime alamam. orada da otururum gerekirse altı saat evimide affedersin b.k götürsün.. yeterki adamdan kurtulayım.. çocuğumla güvende olayım.. daha olmazsa çocuğumu alır adliyeye gider değil avukat bir hakim veya savcı bulurum ağlarım sızlarım görüşürüm derdimi anlatırım bana yol gösterin derim.. kadın hakim ve savcı belki vardır daha iyi olur.. burada yazdıklarınızı onlarada anlatmanız lazım... evi barki olmayan adamın 18 aylık bebekle bu kar kış günü nerede görüşmesini bekliyorlarmış ta böle 6 saatlik bir görüşme izni vermişler..
erkekler çocukları üzerinden kadınları istismar eder. gece gece aklıma geldikçe durumunuz sinirleniyorum bir okadarda üzülüyorum ama bir okadar da müstehak diyorum malesef. bu kadar uzun yazmamın sebebi de bu aslında... yinede inşallah en kısa zamanda kurtulursunuz..
Daha uygun bir ev, bir bakıcı bakmayı düşünüyor musun?Ne yapayımki kendime yemek aş pişirdiğim zaten yok çocuğa yemeği uyuyunca pişiriyorum çalışıyorum bi hafta sonum var benimde ne zaman yapayım onca işi gece yapıyorum zaten yapılanilecek her şeyi ama apartmandayım nasıl gece süpürge açayım ben her hafta sonu pastanede oturursam kim ne zaman yapacak maddi olarak da yeterince zorlanıyorum zaten 2300 masşım var kiram 600 bakıcı 650 1000 tl kredi ödüyorum kalıyor 500 tl(nafaka verirse) fatura mı odeyim(sadece doğalgaz 400 geldi bu ay) erzak mı alayım işe yol parası yeme içme yardımci da alamam sürekli hatta ek işler yapmaya çalışıyorum fırsat buldukça ölsem diyorum bazen ailemin yanına gelsem de çözüm değil tanış olmayınca da herkes para beklentisiyle iş yapıyor açıkçası o da bende yok.
Adama bi sorumluluk yüklemeyi denerdim çocuğu tutup buz gibi havada 6 saat dışarda gezidrcek değil, bi avmye götürür bişe yapar onu geçtim zaten baktı siz ciddisiniz almıcaksınız eve, sıkıyı görünce gelmez görmez. Sizde bi tutum yokki. Önünü arkasını topluyosunuz, çocuğunuza iyilik yapmak değil buPeki ne yapmamı önerirsiniz şimdi çocuk var göstermesem olmuyor sonra babamı tanımama izin vermedin dese ne söylicem ben karar verseydim dese. Hadi bunlar neyse bana der üzülürüm geçer ilerde problemli bi çocuk olursa bu boşlukla onu düşünüyorum sadece adama çocuğu versem al dışarı desem nasıl verim şu soğukta 18 aylık çocuğu dışarı siz olsanız ne yapardınız merak ettim ben fırsat veriyorsam bana yol söyleyin
2 ay oldu işte ordan burdan yaptığım elişi filan bebek şekeri bilmem ne geçiniyorum bi şekilde kredi kartı takla attırarak babam yolluyor bazen daha uygun ev bulmam pek mümkün değil burası küçük bi yer ve genelde tayin yeri o yüzden ev fiyatları yüksek şehrin baya dışında oturuyorum bu fiyata merkezde filan da oturmuyorum bakıcı komşu gece gündüz çalacağım başka kapı da yok ki çocuk ateşleniyor acile gitmek ilaç eczane gerekiyor bazen ben rahatsızlanıyorum çocuğa gene bakıyor gece gündüz yatılı bayan alsam desem aalında beni çok rahatlatır ama işte maddi olarak da bunu yapamıyorum çok bunalıyorum bazen işe git öğlen gel çocuğu doyur geri git koştur koştur gel çocuğu al yedir içir doyur oyna ortalık topla başka hiç bişi yok kendime hiç vaktim yokDaha uygun bir ev, bir bakıcı bakmayı düşünüyor musun?
Bide üstüne o pisliği nasıl besliyosun?
Ne kadar oldu boşanalı?
Biliyorum ama kavga edecek gücü bulamıyorum bazen ben de yoruluyorumBu adam çocuğu görmeye değil sizi somurmeye geliyor.
Aaa adam kabus olmuş resmen,manyamış.Hatta cinsel münasebetimizin olması gerektiğini filan sanıyor boşananıp yapmayan mı var diyor sürekli peşimde kötü kötü bakıyor laf söylüyor. Son raddede evlensek mi geri ile bitiyor gün yani o oyle diyor benim hiç niyetim yok da
Avm yokki hanımefendi her yerde avm var sanıyorsunuz heralde işte gelmez görmezse ne olacak bangır bangır çocuk babayı görmeli diyor herkes daha önce yaşamadım ki ne iyi nerden bileyim yaşayan varsa bişi desin diye soruyorum işte ama bu kadar katı bakıyorsanız demek sizde yaşamamışsınız evinizde çoluk çocuk oturup bana şöyle böyle görmesin diyorsunuz düşünceniz bu yönde olabilir ancak daha sakin ifade edebilirsiniz ben de elimden geleni yapmaya çalışıyorum bi suçum varsa bile bunu bilinçli yapmıyorum bu şekilde saldırganlık gerektircek bi cümle de kurmadımAdama bi sorumluluk yüklemeyi denerdim çocuğu tutup buz gibi havada 6 saat dışarda gezidrcek değil, bi avmye götürür bişe yapar onu geçtim zaten baktı siz ciddisiniz almıcaksınız eve, sıkıyı görünce gelmez görmez. Sizde bi tutum yokki. Önünü arkasını topluyosunuz, çocuğunuza iyilik yapmak değil bu
2 ay oldu işte ordan burdan yaptığım elişi filan bebek şekeri bilmem ne geçiniyorum bi şekilde kredi kartı takla attırarak babam yolluyor bazen daha uygun ev bulmam pek mümkün değil burası küçük bi yer ve genelde tayin yeri o yüzden ev fiyatları yüksek şehrin baya dışında oturuyorum bu fiyata merkezde filan da oturmuyorum bakıcı komşu gece gündüz çalacağım başka kapı da yok ki çocuk ateşleniyor acile gitmek ilaç eczane gerekiyor bazen ben rahatsızlanıyorum çocuğa gene bakıyor gece gündüz yatılı bayan alsam desem aalında beni çok rahatlatır ama işte maddi olarak da bunu yapamıyorum çok bunalıyorum bazen işe git öğlen gel çocuğu doyur geri git koştur koştur gel çocuğu al yedir içir doyur oyna ortalık topla başka hiç bişi yok kendime hiç vaktim yok
Avm yokki hanımefendi her yerde avm var sanıyorsunuz heralde işte gelmez görmezse ne olacak bangır bangır çocuk babayı görmeli diyor herkes daha önce yaşamadım ki ne iyi nerden bileyim yaşayan varsa bişi desin diye soruyorum işte ama bu kadar katı bakıyorsanız demek sizde yaşamamışsınız evinizde çoluk çocuk oturup bana şöyle böyle görmesin diyorsunuz düşünceniz bu yönde olabilir ancak daha sakin ifade edebilirsiniz ben de elimden geleni yapmaya çalışıyorum bi suçum varsa bile bunu bilinçli yapmıyorum bu şekilde saldırganlık gerektircek bi cümle de kurmadım