Kurtulamıyorum

Ailen nerede. Ailenin olduğu ile gidemiyor musunuz? En azından ailenden biri çocuğunuzu babasına gösterir.

Ben gerginlik yapmıyorum yanlış anlamışsınız. Saldırmak ne demek asla öyle bi niyetim yok. İçinizde bulunduğunuz durumun zorluğunu anlıyorum. Avm sadece bi örnekti, sadece bi örnek!

Dışardan görünen durumunuz bu ve buna imkan veren sizsiniz, bi duruş sergileyemiyor bahane buluyorsunuz. Yani boşanıp elinize ne geçti, hiç bişey. Çocuğu öne sürmeyin bırakın çocuğu görmemenin sıkıntısını kendi çeksin koskaca adam gitsin gerekirse limon satsın çocuğunu bi yere götürcek maddiyatı sağlayıversin. Bu ortam dahamı sağlıklı sizce. Tekrar diyorum şu adamın önünü arkasını toplamayı bi bırakın. Adam yaptığı herşeyin gücünü sizden alıyor.

Bakın saldırmıyorum ben görmenizi sağlamak istiyorum sadece.

Bencede kesinlikle eve almamalisiniz...çocuğunuzu daha uygun sartlarda fakat gormesini saglayın..fakat burası sizin eviniz olmasın..

Dayanamadım tekrar bu konuya yorum yapacağım.
Bir sürü insan burada yorum yapmış. Herkes bir yol göstermeye çalışmış ama konu sahibi hekesede cevap vermiş. Bizden şunu duymak istiyorsunuz galiba " evet başka bi çare yok sen en iyisini yapıyorsunuz"? Hayır yanlış yapıyorsunuz. Gerçekten baba olan adam gibi adam şimdiye kadar kırk kere bir ev tutar ya da bir düzen oturttururdu. Yani böyle bir babayı çocuk görse nee görmese neeee! Çocuğun ruhsal sağlığı için sizin psikolojiniz için çokta gerekli bir karakter değil yani. Bundan 20 sene sonra çocuğunuz "anne keşke kestirip atsaydın. Bu adam niye benim hayatımda" da diyebilir. Zaten iyi bir eş olmadığı için boşanmışsınız iyi bir baba mı ki çocuğunuzun etrafında.
Acıkmış, para istemiş, kalmak istemiş vb... Bu ne ya . Lütfen çocuk ve kendi sağlığınız için uzak durun. Benim evimde değil başka güvenli bir mekanda çocuğu görene kadar vermiyorum deyin.

Neden hazırlık yapıyorsun ki?
Yeniden barışmayı falan mı düşünüyorsun?

Aynen öyle tek bi cümle eklemeye gerek yok.

Yüzsüze bakkkkkkk !!!!

Yokkkk artık. Cinsellik mi bekliyor. Onu evinden uzak tut.

anneniz yada babanız evinize gelse onlar varken yapamaz bence bikac gün kalsınlar babanızdan çekinir belki

eski eşinizden korkuyormusunuz? yapılan bütün yorumlara verdiğiniz cevaplar hep içinde bulunduğunuz durumu kurtarmak için verilmiş gibi. her yoruma "ama şöyle", "ama böyle" diye bahane bulmuşsunuz. Bu sizi kurtarmaz. Eski eşinize karşı mesafe koymak için daha fazlasına ihtiyacınız var. "Özgüven" her şey burada bitiyor. Özgüveniniz eksik. Eski eş de bunu iyi tahlil ettiğinden, faydalanmaktan çekinmiyor.

Arkadasim çok üzüldüm haline. Allah kurtarsın. Adam seni çaresiz yanlız görmüş üstüne geliyor. Arkanda duran sırtını dayayabilecegin birileri olmasi gerekliydi. Suç ailende. Bizim kızımız sahipsiz değil demiyorlar. Adamında senin böyle yanlız olman işine geliyor. Sen bence eve kamera koy ve sana yaptığı sozlu tacizleri vs. hep kaydet . Ilerde lazim olursa delil olarak sunarsin. Allah yardımcın olsun.

Evet özgüven konusunda sorun yaşıyorum bunu zaten kabul ediyorum hep bi eksik hissediyorum hiç bir yerde tam olamıyorum bu da bi eve kendim bakmaya çalışmamdan kaynaklanıyor işe gidiyorum sklım evde eve geliyorum yemek alış veriş derdi başlıyor yetişemiyorum bu normal değil mi

Evet kullanıyor durumu farkındayım malesef kendimde yeter diyecek gücü bile bulamıyorum artık zaten ağır şeyler yaşıyorum ama soğumuyor bile yaşadıklarım teşekkür ederim

Bencede kesinlikle eve almamalisiniz...çocuğunuzu daha uygun sartlarda fakat gormesini saglayın..fakat burası sizin eviniz olmasın..
Görsün diye uğraşmicam artık napim herkes kendi payına düşeni yaşar yani ilerde baban senin için ev açmadı ortam sunmadı dediğimde oğlum kendini kötü hissedecek ama olan bu ben ne yapayım daha

Oha yani madem bu düzen böyle devam edecekti boşanmanın mantığı nerede?

Hiç bosanmasaydiniz madem. Bari kocam da yapıyorum der insan.

Böyle saçma şey de duymamistim.

Görüş izni varsa kapıdan alır çocuğu kapıya bırakır. Iceri almak bile saçma!

Zaten artık eve kabul etmeyeceğimi yazdım aslında bu çocuklar daha sonra neler yaşıyor onu da merak ediyorum var mı bunları yaşayan

Zaten artık eve kabul etmeyeceğimi yazdım aslında bu çocuklar daha sonra neler yaşıyor onu da merak ediyorum var mı bunları yaşayan

Ben yaşadım
Daha önceki mesajların birinde yazdım bilmem okudunuz mu?

İstanbul'dan geliyor, orada burada sürünmesin diye benim evimde kalıyordu.

Çocuklar için eve almamam daha iyi oldu. Çünkü diğer türlü çocuklar boşandığımızı kabul edemiyorlardı.
Ev aynı, sofra aynı, eee gözümüzün önünde kavga da etmiyorlar, anlaşıyorlar, bizim annemizle babamız neden boşandı diyorlardı.

Şimdi her şey onlar için de daha net. Daha sağlıklı.

Okudum çok teşekkür ederim almicam zaten artık beni çok etkiliyor zaten hassas bi dönem geçiriyorum kış bitsin diyordum ama beklemicem artık oğlum da sürekli hasta oluyor o da beni üzüyor buraya gelene kadar hiç hasta olmamıştı buranın havası sert geldi galiba elim ayağım dolaşıyor ne yapacağımı şaşırıyorum hadi iyileşmek üzere çıkmasın derken böyle oldu zaten yoksa eve almayı da planlı yapmadım aslında

bak canım belli ki bu adam psikopat. her şey beklenir. senin de cocugun da canına kastedebilir. bence cocugu görmek onun bahanesi. pek cocuga düşkün bir baba göremedim anlattıklarından. ben ce bu durumu ailenle paylaş. sen gidemiyorsan onların gelip senle yaşama şansı var mı. en azından annen gelsin yanına. onun yanında böyle davranamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…