- 31 Ağustos 2016
- 69
- 32
- 8
- Konu Sahibi princessasme
-
Koca dediğim adamdan dayak yedim yeniden ve daha 6 aylık evliyim öldürmekle tehdit ediyor ne yapıcam bilmiyorumkonuyu daha detaylı anlatsanız?
çare ölüm değil hiçbir zaman.
Bilmiyorum ne kadar koruyabilirler korkuyorumDerhal karakola gidin şikayette bulunun uzaklaştırma verilsin.
tabi ki şikayet edeceksiniz. Aileniz yok mu? hemen savcılığa gidinKoca dediğim adamdan dayak yedim yeniden ve daha 6 aylık evliyim öldürmekle tehdit ediyor ne yapıcam bilmiyorum
Var ailem ama onlara anlatmak istemiyorum eğer beni götürürlerse onlarada zarar verirtabi ki şikayet edeceksiniz. Aileniz yok mu? hemen savcılığa gidin
siz bu yaratıktan neden bu kadar korkuyorsunuz? olayı nedir yani bu adamın?Var ailem ama onlara anlatmak istemiyorum eğer beni götürürlerse onlarada zarar verir
İnanma bunlara sen bunlar seni korkutmak icin.havlayan kopek isirmaz.sen korkma dik dur.Var ailem ama onlara anlatmak istemiyorum eğer beni götürürlerse onlarada zarar verir
Psikolojik sıkıntıları var takıntılı kıyafetime saçıma makyajıma aşırı karışır 6 aydır makyaj yapmıyorum tesettürlü gibi giyiniyorum bütün arkadaşlarımla iletişimimi kestim kimsem yokNeden dovuyo ? Ruh hastasi ve pislik olmasinin disinda, nedir bahane yani?
Bende bu şekilde düşünmek istiyorum ama psikopat gibi gözü döner diye korkuyorumİnanma bunlara sen bunlar seni korkutmak icin.havlayan kopek isirmaz.sen korkma dik dur.
Napcaksin ozmn duzlmiyosa duzelceginide dusunmuyosan .Bende bu şekilde düşünmek istiyorum ama psikopat gibi gözü döner diye korkuyorum
Çocuğum yok kavga sebebi benim çamaiırları toplyıp katmamış olmam halbuki televizyon izlerken katlıcaktım işten yeni gelmiştimNapcaksin ozmn duzlmiyosa duzelceginide dusunmuyosan .
Nerde tak etcek ozmn canina nezmn kadar dayanabilcen.
Kavganin cikis sebepleri ney.cocugun varmi.hallolmaz mi biseyler.
benim korkum zarar vermesi bana aileme o kadar çaresiz hissediyorum ki eve gitmek istemiyorum ama başka çaremde yokDarp raporu alın ve gidin boşanma davası acın.
Balayınızı bile size zehir eden bir adamla hala evliliği sürdürmeniz cok yersiz.
Kimseye bir zarar veremez. Sizi korkutup sindirmesine izin vermeyin!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?