- 31 Ağustos 2016
- 69
- 32
- 8
- Konu Sahibi princessasme
-
Ailemle konuşucam kendimi kurtarıcam inşallahKızımı büyür büyümez dövüş sanatları ustası yapacağım!
Dövmek nedir yaa aciz pislik!
Niye öleceksin güzel kardeşim? 2. yi alıp onu da pataklasın diye mi? Bak geçen burda sığınma evleri ile ilgili bir başlık vardı. Onları araştır. Ölürsen o pisliğin ekmeğine yağ sürmüş olursun. Etme!
Bilmiyorum hep elalem ne der diye süşüne süşüne bu hale geldim ailemde öyleson şans nedir bi söylesenize bana..adam dayak atıyor karısına,sevdiği evlendiği her gece aynı yatağa girdiği,ilerde belki çocuklarının annesi olacak kadını dövüyor...!!!!!!!ve pişman olmuş özür dilemiş siz de dönmüşsünüz???? adam hasta hasta ,bu şekilde davranan insna hastadır,tedavi olmadan nedne dönüyorsunuz,aileniz nasıl içi rahat göneriyor sizi???
yapmayın aynı hataya düşmeyin ...
Hastanede çalışıyorum radyolojidene iş yapıyosunuz?
En kısa zamanda uzaklaşın o psikopattan ve polise şikayet edin. Asla ve asla geri adım atmayın. İnan bana evlilik böyle olmaz, dünyaya bir kez geliyoruz böyle hasta birine katlanıp ömrünüzü ziyan etmek zorunda değilsiniz. Güçlü olun biraz mücadele edin silkinin kendinize gelin. Karşısında dimdik durun. Hakkınızı sonuna kadar savunun. Aynı şeyleri belki daha fazlasını ben de yaşadım ama başardım. O psikopattan kurtulup bana yaptıklarını fitil fitil burnundan getirdim. Boşanma davası, savcılığa şiddet başvurusu,maddi manevi tazminat davası açın donuna kadar alın ve kendinize yeni bir hayat kurun. Allah yardımcınız olsunO kadar mutsuzum ve pişmanım ki... tarifsiz... yine şiddet gördüm tehdit aldım sevdiklerimle ilgili kendimle ilgili. Çok yorgunum... tek kurtuluşum ölümüm sanırım ...
Bilmiyorum hep elalem ne der diye süşüne süşüne bu hale geldim ailemde öyle
Boşanma davası açarak başlayabilirsin.Kurtuluş ölüm ne demekKoca dediğim adamdan dayak yedim yeniden ve daha 6 aylık evliyim öldürmekle tehdit ediyor ne yapıcam bilmiyorum
Evet insan önce kendini düşünmeli toplum baskısı hayatımızın her anında var kendimizi mahvediyoruz arkamızdan ne güzeller denmesi içinŞu elalem ne der düşüncesinin içine edeyim varya ...
Böyle ola ola kadınlarımız hala şiddet görüyor kocalarından.
Tehditler aldınız mı psikopat bi adam mıydı nasıl kurtulmayı başardınız lütfen bana yardımcı olun akıl verinEn kısa zamanda uzaklaşın o psikopattan ve polise şikayet edin. Asla ve asla geri adım atmayın. İnan bana evlilik böyle olmaz, dünyaya bir kez geliyoruz böyle hasta birine katlanıp ömrünüzü ziyan etmek zorunda değilsiniz. Güçlü olun biraz mücadele edin silkinin kendinize gelin. Karşısında dimdik durun. Hakkınızı sonuna kadar savunun. Aynı şeyleri belki daha fazlasını ben de yaşadım ama başardım. O psikopattan kurtulup bana yaptıklarını fitil fitil burnundan getirdim. Boşanma davası, savcılığa şiddet başvurusu,maddi manevi tazminat davası açın donuna kadar alın ve kendinize yeni bir hayat kurun. Allah yardımcınız olsun
Evet insan önce kendini düşünmeli toplum baskısı hayatımızın her anında var kendimizi mahvediyoruz arkamızdan ne güzeller denmesi için
Umarım arkamda dururşar gel derler bana onların desteği olursa daha çabuk olurKendine yazık çocuğum git darp raporu al ailenede haber ver durumları anlat sana sahip çıksınlar artık..
Umarım arkamda dururşar gel derler bana onların desteği olursa daha çabuk olur
Evet canım psikopatın manyağın önde gideniydi. Fiziksel ve psikoljik şiddet gördüm. Çocuğum vardı düzelir diye sabretmek ahmaklığında bulundum. Ama çocuğum için daha kötü bir hayat olduğunu gördüm böyle bir ortamda yetişmesi. 6 yıl bana 60 yıl gibi geldi. Ayrıldıktan sonra çocuğu bana kullanmaya başladı. Ailem ve arkadaşlarım her zaman yanımdaydı. Siz ailenizin canı kanısınız ne olursa olsun yanınızda olmak zorundalar. Keyfi bir durum söz konusu değil şiddet var işin içinde. Sağlığınızı kaybetmeden uzaklaşın o hasta ruhlu yaratıktan. Böyle birine layık değilsiniz siz! Lütfen kendinize değer verin!Tehditler aldınız mı psikopat bi adam mıydı nasıl kurtulmayı başardınız lütfen bana yardımcı olun akıl verin
Bundan korkuyorum zaten haberlere çıkan kadın cinayetlerinden biri olmak istemiyorum bu durum beni korkutuyor ya boşanmak istediğimi söylersem beni öldürürse diye hala diyor ki sana artık aeni dövmücem küfretmicem demiyorum hakedersen yine yaparım diyordarp raporu alın. ve bu adamdan kurtulmaya bakın. bugun sizi ölmle tehdit eden yarı gerçeğini yapar.
Koruma kararı çıkartsam her an yanımda olmayacaklar beni nasıl koruyacaklarEvet canım psikopatın manyağın önde gideniydi. Fiziksel ve psikoljik şiddet gördüm. Çocuğum vardı düzelir diye sabretmek ahmaklığında bulundum. Ama çocuğum için daha kötü bir hayat olduğunu gördüm böyle bir ortamda yetişmesi. 6 yıl bana 60 yıl gibi geldi. Ayrıldıktan sonra çocuğu bana kullanmaya başladı. Ailem ve arkadaşlarım her zaman yanımdaydı. Siz ailenizin canı kanısınız ne olursa olsun yanınızda olmak zorundalar. Keyfi bir durum söz konusu değil şiddet var işin içinde. Sağlığınızı kaybetmeden uzaklaşın o hasta ruhlu yaratıktan. Böyle birine layık değilsiniz siz! Lütfen kendinize değer verin!
kocanız sizi dövüyor diye elalem en fazla üzülür...ne diyecekler...Bilmiyorum hep elalem ne der diye süşüne süşüne bu hale geldim ailemde öyle
Bundan korkuyorum zaten haberlere çıkan kadın cinayetlerinden biri olmak istemiyorum bu durum beni korkutuyor ya boşanmak istediğimi söylersem beni öldürürse diye hala diyor ki sana artık aeni dövmücem küfretmicem demiyorum hakedersen yine yaparım diyor
Ailenizin yanına gidemiyorsanız darp raporuyla sığınma evine gidebilirsiniz.Koruma kararı çıkartsam her an yanımda olmayacaklar beni nasıl koruyacaklar
adamların özelliği bu zaten..suçu başkasında görmek.adam dövüyor ama neden sne hakedeiyrosun da o yüzden..hep evet desen de dövmek için bir sebep mutlaka bulacaktır..Bundan korkuyorum zaten haberlere çıkan kadın cinayetlerinden biri olmak istemiyorum bu durum beni korkutuyor ya boşanmak istediğimi söylersem beni öldürürse diye hala diyor ki sana artık aeni dövmücem küfretmicem demiyorum hakedersen yine yaparım diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?