kurtuluşum

Ailemle konuşucam kendimi kurtarıcam inşallah

Bilmiyorum hep elalem ne der diye süşüne süşüne bu hale geldim ailemde öyle

O kadar mutsuzum ve pişmanım ki... tarifsiz... yine şiddet gördüm tehdit aldım sevdiklerimle ilgili kendimle ilgili. Çok yorgunum... tek kurtuluşum ölümüm sanırım ...
En kısa zamanda uzaklaşın o psikopattan ve polise şikayet edin. Asla ve asla geri adım atmayın. İnan bana evlilik böyle olmaz, dünyaya bir kez geliyoruz böyle hasta birine katlanıp ömrünüzü ziyan etmek zorunda değilsiniz. Güçlü olun biraz mücadele edin silkinin kendinize gelin. Karşısında dimdik durun. Hakkınızı sonuna kadar savunun. Aynı şeyleri belki daha fazlasını ben de yaşadım ama başardım. O psikopattan kurtulup bana yaptıklarını fitil fitil burnundan getirdim. Boşanma davası, savcılığa şiddet başvurusu,maddi manevi tazminat davası açın donuna kadar alın ve kendinize yeni bir hayat kurun. Allah yardımcınız olsun

Tehditler aldınız mı psikopat bi adam mıydı nasıl kurtulmayı başardınız lütfen bana yardımcı olun akıl verin

Tehditler aldınız mı psikopat bi adam mıydı nasıl kurtulmayı başardınız lütfen bana yardımcı olun akıl verin
Evet canım psikopatın manyağın önde gideniydi. Fiziksel ve psikoljik şiddet gördüm. Çocuğum vardı düzelir diye sabretmek ahmaklığında bulundum. Ama çocuğum için daha kötü bir hayat olduğunu gördüm böyle bir ortamda yetişmesi. 6 yıl bana 60 yıl gibi geldi. Ayrıldıktan sonra çocuğu bana kullanmaya başladı. Ailem ve arkadaşlarım her zaman yanımdaydı. Siz ailenizin canı kanısınız ne olursa olsun yanınızda olmak zorundalar. Keyfi bir durum söz konusu değil şiddet var işin içinde. Sağlığınızı kaybetmeden uzaklaşın o hasta ruhlu yaratıktan. Böyle birine layık değilsiniz siz! Lütfen kendinize değer verin!

darp raporu alın. ve bu adamdan kurtulmaya bakın. bugun sizi ölmle tehdit eden yarı gerçeğini yapar.

darp raporu alın. ve bu adamdan kurtulmaya bakın. bugun sizi ölmle tehdit eden yarı gerçeğini yapar.
Bundan korkuyorum zaten haberlere çıkan kadın cinayetlerinden biri olmak istemiyorum bu durum beni korkutuyor ya boşanmak istediğimi söylersem beni öldürürse diye hala diyor ki sana artık aeni dövmücem küfretmicem demiyorum hakedersen yine yaparım diyor

Koruma kararı çıkartsam her an yanımda olmayacaklar beni nasıl koruyacaklar

Bilmiyorum hep elalem ne der diye süşüne süşüne bu hale geldim ailemde öyle
kocanız sizi dövüyor diye elalem en fazla üzülür...ne diyecekler...
başkaları için değil bundan sonra sadece kendiniz için yaşayın..önce kendinize değer verin.bir insanın değerini ancak kendi belirler..rave görmeyin bu yaşadıklarınızı..
sizin suçunuz yok,adam normal değil..kabullenin önce.sonra da arkanıza bakmadan gidin..

Adam normal değilki,hala şiddet uygularım mesajı veriyor sana ..

hastanede çalışıyormuşsunuz bir de..öncelikle darp raporu alın..
akşam da eve gitmeyin.ailenize gidin dönmeyeceğinizi söyleyin.

Koruma kararı çıkartsam her an yanımda olmayacaklar beni nasıl koruyacaklar
Ailenizin yanına gidemiyorsanız darp raporuyla sığınma evine gidebilirsiniz.
Alsınlar onu bi karakolada görsğn bakalım tehdit etmek neymiş..
sen şikayet ettiğin anda alıyorlar.
Ölümle tehdit ettiğini mutlaka söyle

adamların özelliği bu zaten..suçu başkasında görmek.adam dövüyor ama neden sne hakedeiyrosun da o yüzden..hep evet desen de dövmek için bir sebep mutlaka bulacaktır..
sana aşamaları söyliyeyim bak;ailenin yanına gidince yalvarıp yakaracak,olmayınca suçlayacak,daha da olmayınca çirkefleşecek tehdit edecek..
asla ama asla yılma ...bu adamdan kurtulman gerekli..gerekirse tayin aldırıp başka şehre yerleip izini kaybettirirsin iş o noktaya gelirse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…