- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
- Konu Sahibi princessasme
-
Son durumu bildirmek istedim. Eşim çok özür diledi çok fazla rica etti. Ve yeminler etti bi daha yapmayacağına dair zaten ailemede dedim son şans diye ve bilmiyorum onsuz olamayacağımı hissettim içimde bitmeyen şeyler var umarım bu bizim için bir dönüm noktası olacak hepinizin yorumları çok değerliydi teşekkür ederim kızlar
Hiçmi halt yiyemez.Benim
benim korkum zarar vermesi bana aileme o kadar çaresiz hissediyorum ki eve gitmek istemiyorum ama başka çaremde yok
Silahı yok ama bulur ve evet gözü dönerse öldürür keşke o gün hiç geri dönmeseydim içimde ona dair bi şey bırakmadıEn son annenizin evinden bunu söyleyerek dönmüşsünüz. Artık içinizdeki bitmeyen şeyler de ölmüştür diye düşünüyorum. Eşinizin silahı falan mı var? Adam öldürecek tipte bir insan mı? Sevdiklerinizi öldürmekle mi tehdit ediyor?
Çocuğum yok kavga sebebi benim çamaiırları toplyıp katmamış olmam halbuki televizyon izlerken katlıcaktım işten yeni gelmiştim
Önce polise gidin darp raporu alın gerekirse sığınma evine yerleşirsiniz adresinizi kesinlikle vermezler.Bende bu şekilde düşünmek istiyorum ama psikopat gibi gözü döner diye korkuyorum
Olumu asla care olarak dusunme kendini cezalandirmaktan baska bir sey degil. Hem bu dunyani hem obur dunyani mahvetmis olursun. Annen baban varsa onlardan yardim iste karakola git uzaklastirma iste uzak bir akraban falan varsa dayi amca teyze bir sureligine uzaklas. Havlayan kopek isirmaz derler ama bu erkek milletine belli olmaz. Sen tedbirini al. Ama 6 aylik evlilikte sana siddet uygukuyirsa ne yap ne at kurtar kendini. Cocuk olur falan Allah korusun asil o zaman zor iste isin. Ozel degilse sana siddet uygulamasinin bahanesi ne. ( bunun gercerli hic bir bahanesi olamaz bana gore ama... )O kadar mutsuzum ve pişmanım ki... tarifsiz... yine şiddet gördüm tehdit aldım sevdiklerimle ilgili kendimle ilgili. Çok yorgunum... tek kurtuluşum ölümüm sanırım ...
O kadar mutsuzum ve pişmanım ki... tarifsiz... yine şiddet gördüm tehdit aldım sevdiklerimle ilgili kendimle ilgili. Çok yorgunum... tek kurtuluşum ölümüm sanırım ...
ne iş yapıyosunuz?O kadar mutsuzum ve pişmanım ki... tarifsiz... yine şiddet gördüm tehdit aldım sevdiklerimle ilgili kendimle ilgili. Çok yorgunum... tek kurtuluşum ölümüm sanırım ...
son şans nedir bi söylesenize bana..adam dayak atıyor karısına,sevdiği evlendiği her gece aynı yatağa girdiği,ilerde belki çocuklarının annesi olacak kadını dövüyor...!!!!!!!ve pişman olmuş özür dilemiş siz de dönmüşsünüz???? adam hasta hasta ,bu şekilde davranan insna hastadır,tedavi olmadan nedne dönüyorsunuz,aileniz nasıl içi rahat göneriyor sizi???Silahı yok ama bulur ve evet gözü dönerse öldürür keşke o gün hiç geri dönmeseydim içimde ona dair bi şey bırakmadı
Haklısınız hiç böyle bi insan değildim hakkını savuna tuttuğunu koparan bi insandım ne hallere düştümÖlumle hicbisey cozulmez sen gencecik yasinda topraga girersin oda rahat rahat yasar gezer tozar ise gidiyorum diyosun cikarken git bi karakola esim bana siddet uyguluyo tehdit ediyo de bak eve gelip aliyolar mi almiyolr mi canim dayak dayak nereye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?