• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kurtuluşum

adam sizi çevrenizden ailenizden herşeyden koparmış,dayakla sindiriyor..tam da isteediği gibi korkutuyor..şimdi birşeyler yapmazsanız böyle devam eder..
önce ailenizle konuşun sonra da gidip darp raporu alın ve şikayet edin..size yapmaya çalıştığı oyuna gelmeyin..unutmayın asla şiddetten vazgeçmeyecek.sizse heba olacaksınız..yol yakınken gidin...

SORU:
Mum ışığında mı psikopat koca arıyor ve buluyoruz?
CEVAP:
Zaten onlarda biz psikopatız diye önlerine yazı bile yazıyorlar,hadi gelin belaya diye;burada bu manyakla evlenmiş olması çok güzel kamufle ettiğinden olsa gerek değil mi?
Ama kıskançlığın dozunu ayarlayamaması,olur olmaz, eften püften durumlarda tepkileri,ruh hali,durum karşısında ki tavrı, kendini ele verir, bunu da ancak hayatının değerini bilen kurnaz ve akıllı kadın çözer!
Bu toplumda akıllı kadın olabiliriz,eğitimli de olabiliriz, ama kendi değerini,ve hayatının değerini bilmeyen kadınla dolu bir ülke de yaşıyoruz.....
Konu sahibi belli ki sende bu kadınlardan birisin;unuttuğun şey ise şu: arkanda sığınacağın bir devlet var,ailene de sana da verebileceği zararın önüne geçmek elinde,bir şikayetine bakar!darp raporu al, git bir karakola başvur ve hayatının en güzel kararını ver yoksa hangi gün tokat,yumruk nereden gelecek diye planlar içinde bulursun kendini,hatta bu psikolojik sıkıntıya döner; dayak yemediğin gün neden dövmedi ki diye bir ilgi karmaşasının içinde bulursun kendini.............
Ve lütfen bayanlar seviyorum ,ölüyorum aşkından, diyerek bile bile hayatınızın içine etmeyin,böyleleri yalnız kalıp gebersin ya da gidip tedavi olsun ''yalnız öleceğim yoksa'' diye.................

Son durumu bildirmek istedim. Eşim çok özür diledi çok fazla rica etti. Ve yeminler etti bi daha yapmayacağına dair zaten ailemede dedim son şans diye ve bilmiyorum onsuz olamayacağımı hissettim içimde bitmeyen şeyler var umarım bu bizim için bir dönüm noktası olacak hepinizin yorumları çok değerliydi teşekkür ederim kızlar

En son annenizin evinden bunu söyleyerek dönmüşsünüz. Artık içinizdeki bitmeyen şeyler de ölmüştür diye düşünüyorum. Eşinizin silahı falan mı var? Adam öldürecek tipte bir insan mı? Sevdiklerinizi öldürmekle mi tehdit ediyor?

En son annenizin evinden bunu söyleyerek dönmüşsünüz. Artık içinizdeki bitmeyen şeyler de ölmüştür diye düşünüyorum. Eşinizin silahı falan mı var? Adam öldürecek tipte bir insan mı? Sevdiklerinizi öldürmekle mi tehdit ediyor?
Silahı yok ama bulur ve evet gözü dönerse öldürür keşke o gün hiç geri dönmeseydim içimde ona dair bi şey bırakmadı

Bırak onu, siddetin sonu olmaz istediği kadar özür dilesin. Allah böyle adamların kendi pisligini kendi ayağına dolasın.

Buraya yazmak yerine niye polise gitmiyorsun ben onu anlamıyorum. Yani bizler buradan nasıl yardım edebileceğiz?Mümkün olsa zaten bütün kk kadınları toplanır o adama benzemeyen ruh hastasını döver hastanelik ederdik-ki görsün kadın dövmek neymiş..
Size yaptığı bütün tehditleri telefona kaydedin.Dövdüğünde vakit kaybetmeden darp raporu alın. Ve sakin olun hiçbir halt yiyemez pislik.Korkutmaya çalışıyor aklınca sizi.

Böyle korkarak ne kadar yasayabilirsin eğer şuanda müdahale etmezsen daha çok dayak yersin o vururken sen napiyosun susup biran önce bitsin diye mi bekliyorsun arkadaşım susma ezilen hep sen olursun git polise o hayvan herifin canını oku susma ezdirme kendini sakin bu hayvandan çocukta yapma

kendine bunu niye yapiyorsun bide calisiyormussun yani aslinda cok güzel kurtulabilirsin.
polise git sikayet et, darp raporu al.

O kadar mutsuzum ve pişmanım ki... tarifsiz... yine şiddet gördüm tehdit aldım sevdiklerimle ilgili kendimle ilgili. Çok yorgunum... tek kurtuluşum ölümüm sanırım ...
Olumu asla care olarak dusunme kendini cezalandirmaktan baska bir sey degil. Hem bu dunyani hem obur dunyani mahvetmis olursun. Annen baban varsa onlardan yardim iste karakola git uzaklastirma iste uzak bir akraban falan varsa dayi amca teyze bir sureligine uzaklas. Havlayan kopek isirmaz derler ama bu erkek milletine belli olmaz. Sen tedbirini al. Ama 6 aylik evlilikte sana siddet uygukuyirsa ne yap ne at kurtar kendini. Cocuk olur falan Allah korusun asil o zaman zor iste isin. Ozel degilse sana siddet uygulamasinin bahanesi ne. ( bunun gercerli hic bir bahanesi olamaz bana gore ama... )

Evladım çocuğum bak eşin olacak o öküz sana şiddet uyguluyor,ailene haber ver gelip seni alsınlar.
Hemen polise gidiyorsun darp raporu alıyorsun,sonrada boşuyorsun bu herifi.
Korka sakın hiç bir bok yapamaz bu adi herif sana,daha 21 yaşındaymışsın yazık değilmi sana giden gençliğine.

Ölumle hicbisey cozulmez sen gencecik yasinda topraga girersin oda rahat rahat yasar gezer tozar ise gidiyorum diyosun cikarken git bi karakola esim bana siddet uyguluyo tehdit ediyo de bak eve gelip aliyolar mi almiyolr mi canim dayak dayak nereye kadar

Silahı yok ama bulur ve evet gözü dönerse öldürür keşke o gün hiç geri dönmeseydim içimde ona dair bi şey bırakmadı
son şans nedir bi söylesenize bana..adam dayak atıyor karısına,sevdiği evlendiği her gece aynı yatağa girdiği,ilerde belki çocuklarının annesi olacak kadını dövüyor...!!!!!!!ve pişman olmuş özür dilemiş siz de dönmüşsünüz???? adam hasta hasta ,bu şekilde davranan insna hastadır,tedavi olmadan nedne dönüyorsunuz,aileniz nasıl içi rahat göneriyor sizi???
yapmayın aynı hataya düşmeyin ...

Kızımı büyür büyümez dövüş sanatları ustası yapacağım!

Dövmek nedir yaa aciz pislik!

Niye öleceksin güzel kardeşim? 2. yi alıp onu da pataklasın diye mi? Bak geçen burda sığınma evleri ile ilgili bir başlık vardı. Onları araştır. Ölürsen o pisliğin ekmeğine yağ sürmüş olursun. Etme!

Ölumle hicbisey cozulmez sen gencecik yasinda topraga girersin oda rahat rahat yasar gezer tozar ise gidiyorum diyosun cikarken git bi karakola esim bana siddet uyguluyo tehdit ediyo de bak eve gelip aliyolar mi almiyolr mi canim dayak dayak nereye kadar
Haklısınız hiç böyle bi insan değildim hakkını savuna tuttuğunu koparan bi insandım ne hallere düştüm

Back
X