• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kurtuluşum

adamla boşanma konuşması yapmak zorunda değilsinizki. darp raporunuzu alıp ailrnizin yanına gidin ve boşanma davanızı açın şiddet ve tehdit gerekçesiylede koruma kararı çıkartın ve bi süre dikkatli yaşayın ama bu adamla 1 dk bile geçirmeyin.

adamların özelliği bu zaten..suçu başkasında görmek.adam dövüyor ama neden sne hakedeiyrosun da o yüzden..hep evet desen de dövmek için bir sebep mutlaka bulacaktır..
sana aşamaları söyliyeyim bak;ailenin yanına gidince yalvarıp yakaracak,olmayınca suçlayacak,daha da olmayınca çirkefleşecek tehdit edecek..
asla ama asla yılma ...bu adamdan kurtulman gerekli..gerekirse tayin aldırıp başka şehre yerleip izini kaybettirirsin iş o noktaya gelirse..
Kpssye yeni girdim özelde çalışıyorum belki atamam olur başka şehire

Var ailem ama onlara anlatmak istemiyorum eğer beni götürürlerse onlarada zarar verir
Onlara zarar veremez. Seni çok korkutmuş kocan olacak pislik. Aileni çağır ve anlat. aksine özür dilemeye başlayacak ama sakın barışma çünkü bu böyle devam eder. Ne kadar erken kurtarırsan kendini o kadar iyi edersin

Psikolojik sıkıntıları var takıntılı kıyafetime saçıma makyajıma aşırı karışır 6 aydır makyaj yapmıyorum tesettürlü gibi giyiniyorum bütün arkadaşlarımla iletişimimi kestim kimsem yok
evlenmeden önce tanımıyormuydunuz bir anda mı evlendiniz flört döneminiz olmadı mı allah'ım insanın gözü nasıl kör olur bu kadar... polise gidin şikayette bulunun

Ailenize gidin ve karakola gidin birlikte rapor al. Bi an önce bosan çünkü çocuk olmadan ayrıl uzaklaş ordan

Bundan korkuyorum zaten haberlere çıkan kadın cinayetlerinden biri olmak istemiyorum bu durum beni korkutuyor ya boşanmak istediğimi söylersem beni öldürürse diye hala diyor ki sana artık aeni dövmücem küfretmicem demiyorum hakedersen yine yaparım diyor
Konuşmalarını telefona kaydedin. Hakaret içerikli mesajlarını silmeyin. Komşularınızla konuşun. Muhakkak sesleri duymuşlardır,şahitlik yapabilirler. Sizi sindirmek için atıp tutar. İş ciddiye bindiği zaman g..t korkusu sarar onu da merak etmeyin. Sizin ciddi ve güçlü olduğumuzu gorurse geri adım atar. Aileniz de gitsin savcılığa suç duyurusunda bulunsunlar tehdit alırlarsa. Aramaları kayda alsınlar. Sms leri silmesinler. Çevreye yayın şiddet ve tehdit gördüğünüzü. Ne kadar çok insan bilirse o kadar iyi. Utanılacak bir şey yok bunda.

Evlenmeden önce nasıl taniyadinizki... seni korkutuyor kaç ordan bence ailenle kal. Nişanlılık döneminde ne konuşuyor napiyorsunuzda farkına varmiyrsunz böle yaratıkların anlamiyrm hiç mi geleceğe dair taniyamadnz . Gozunuz kapalı kapılıp gidiyrsnz sonrada hayatlar perişan gencecik yaşamlar igranc hareketlere maruz kaliyr

İşiniz de var aslında.. 6 ayda böyle olduysa, sonrası gümbür gümbür gelecektir. Kendinizi öldürmek yerine gerçekten polisten darp raporu alıp, uzaklaştırma kararı çıkartın. ve onun bilmediği bir akrabanıza sığının. Durumu onun ailesine anlatın, gerekirse medyaya taşıyacağınızı söyleyin. Sizi bu kadar sindirmesine izin vermeyin. Size zarar verirse, hapishanede sürünecek, bütün hayatı bitecek. Ailesi bunları anlatsın, boş ver desin. Gerekirse sizi kötülesin.

Ama lütfen sakın çocuk yapmayın.

Evlenmeden önce nasıl taniyadinizki... seni korkutuyor kaç ordan bence ailenle kal. Nişanlılık döneminde ne konuşuyor napiyorsunuzda farkına varmiyrsunz böle yaratıkların anlamiyrm hiç mi geleceğe dair taniyamadnz . Gozunuz kapalı kapılıp gidiyrsnz sonrada hayatlar perişan gencecik yaşamlar igranc hareketlere maruz kaliyr
Anneai düğünden dolayı bu kadar stresli evlenincedüzelir dedi bende tamam dedim ama geldiğim nokta bu

İşiniz de var aslında.. 6 ayda böyle olduysa, sonrası gümbür gümbür gelecektir. Kendinizi öldürmek yerine gerçekten polisten darp raporu alıp, uzaklaştırma kararı çıkartın. ve onun bilmediği bir akrabanıza sığının. Durumu onun ailesine anlatın, gerekirse medyaya taşıyacağınızı söyleyin. Sizi bu kadar sindirmesine izin vermeyin. Size zarar verirse, hapishanede sürünecek, bütün hayatı bitecek. Ailesi bunları anlatsın, boş ver desin. Gerekirse sizi kötülesin.

Ama lütfen sakın çocuk yapmayın.[/QUOTEz]
Bu işten ancak bu şekilde kurtulabilcrm sanırım çok haklısınız

Konuşmalarını telefona kaydedin. Hakaret içerikli mesajlarını silmeyin. Komşularınızla konuşun. Muhakkak sesleri duymuşlardır,şahitlik yapabilirler. Sizi sindirmek için atıp tutar. İş ciddiye bindiği zaman g..t korkusu sarar onu da merak etmeyin. Sizin ciddi ve güçlü olduğumuzu gorurse geri adım atar. Aileniz de gitsin savcılığa suç duyurusunda bulunsunlar tehdit alırlarsa. Aramaları kayda alsınlar. Sms leri silmesinler. Çevreye yayın şiddet ve tehdit gördüğünüzü. Ne kadar çok insan bilirse o kadar iyi. Utanılacak bir şey yok bunda.
Elimde var geçmişe dair tehdit mesajları dün alacaktım ses kaydına ama görür kızar diye koktum kapattım kaydı

Haklısınız hiç böyle bi insan değildim hakkını savuna tuttuğunu koparan bi insandım ne hallere düştüm
21 yasindasin bak bende 22ym yasimiz cok genc daha simdiden ölmeyi hic aklina bile getirme anneni ara konus babana yansitmasin sende isten cik karakola git ölumle tehdit ediyo de

Elimde var geçmişe dair tehdit mesajları dün alacaktım ses kaydına ama görür kızar diye koktum kapattım kaydı
Tamam işte en kısa zamanda savcılığa gidip suç duyurusunda bulunun. Hiç bir masum insan ölüm tehdidi altında yaşamaya layık değildir. İnsanlık hakkınıza tecavüz ediyor bu ş...siz. Can güvenliğim yok deyin hem şiddet görüyor hem de kendim ve ailem için ölüm tehditleri alıyorum deyin. Onun ailesine de söyleyin size yaptıklarını. Mantıklı sağduyulu insanlarsa size hak verirler değillerse en azından haberleri olmuş olur. İlk adımı ailenize açılarak ve evi terk ederek yapın. Bir valiz hazırda bulundurun. İçine kimlik pasaport foto albümü,sizin için manevi değeri olan önemli şeyler ve biraz giysi koyun. Evi terkederken ilk etapta en lazım olan şeyler kendinize. Sonra ailenizle beraber suç duyurusunda bulunup boşanma davası açın. İş arkadaşlarınıza müdüünüze varsa işyeri güvenliğine haber verin uyanık olsunlar tehdit gördüğünüzü bilsinler. İş polise intikal edip dava açıldımı gerisi daha kolay olur inşallah. Ve şunu asla unutmayın! Siz bunu haketmiyorsunuz! Anormal olan o! Bunu beyninize kazıyın ve bundan sonra hayatta kimsenin size böyle davranmasına izin vermeyin!

ya Allah şöyle erkeğim diye geçinen barzoların toptan belasını versin de kadınlar bir huzur bulsun artık ya.

Back
X