• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kurtuluşum

Lütfen polise vakit kaybetmeden gidin,
Sonrasında pişman olmamanız için yapabileceğiniz en iyi şey bu

Of çok canım sıkıldı. Bunu sana yaşatanın Allah belasını versin. Dik dur. Suyuna git bir kaç gün. İtaat ettiğini düşünsün. O arada çıkış yollarına bakalım. Ailenin desteği yok mu tatlım benim. Ailene sığınamıyorsan başka çözüm yolları var. Yasalar çok değişti. Kalacak yer iş her şeyi ayarlıyor devlet bildiğim kadarıyla. Sakın kendini suçlu hissetme. Hissediyorsan da yaşadığın şu durum içerisinde hissetmen normal.

Evlenmeden önce nasıl taniyadinizki... seni korkutuyor kaç ordan bence ailenle kal. Nişanlılık döneminde ne konuşuyor napiyorsunuzda farkına varmiyrsunz böle yaratıkların anlamiyrm hiç mi geleceğe dair taniyamadnz . Gozunuz kapalı kapılıp gidiyrsnz sonrada hayatlar perişan gencecik yaşamlar igranc hareketlere maruz kaliyr
Sen iyi misin? Her haltta olduğu gibi bunda da kadını suçlayın. Bravo sana klasik Türk mantığı. Bari yardımcı olmuyorsun Sus o zaman. Böyle durumdaki bir insana iyilik değil yorumun.

Havlayan köpek isirmazmis. Eşiniz evet tam bi adı pislik. Köpek demek hayvanlara hakaret tir. Ne sanıyor kendini de böyle konuşuyor kayinvalide kayınpeder nasıl tipler onlarla paylassaniz

Türklüğün mantığından utanan birisin anlaşılan .. yazdıklarımın hesabını sana verecek değilim uza hadi... yazdıklarımın anlamini anlamayacaksınız kadar kapasitesizsin. Cevap :esekaf 'a

Canım kesinlikle arkadaşlara katılıyorum hemen gidip darp raporu al ve şikayetçi ol.

Her sustuğun da daha da şiddetlenecek bu olaylar. Ailene anlatamıyorsun belki ama sen anlatmadıkça bu pislik sana şiddet uygulamaya devam edecek. İnşallah bir an önce kurtulursun.

Allah yardımcın olsun ama korkmadan arkadasların dedıklerını yap, yoksa omrunun sonuna kadar bu hayatı yasayacaksın, bıraz cesaret

siz ailenize gittiğinizde özür diledi diye geri döndüğünüz için tekrar gurur yapıp ailenize dönemeyeceğinizi düşünerek eskisinden dahada beter oldu bu yaratık değil mi? gözünüzü korkutmak istiyor adi herif gerekirse o pislik gebersin o saçma düşünceyi silip atın kafanızdan önce..
eger ailenize geri dönmek istemiyorsanız yapacagınız şey cok basit çalıştığınız hastaneden darp raporu almak hemen suç duyurusunda bulunup onu evden uzaklaştırmak gerekirse bi arkdşınız yada anneniz kalır sizinle bu aradada davanızı açın tabi bunlardan bahsetmeyin o yaratığa hiç renk vermeyin boşanmak istiyorum vb gibi laflar demeyin bu süreçte. sizin özgüveninizi kırmış ve pasifleştirip tam bir köleye çevirmek istiyor sakın buna izin vermeyin ve daha fazla beklemeyin allah yardımcınız olsun

Haftasonu annem bizdeydi... dudağımı patlamış kollarımı mosmor görünce üzüldü ama kal evinde dedi acele etme önce atanmanı bekle dedi lanet ettim bi kere daha hayatıma babasızlığıma kimsesizliğime halbuki bilmiyor ki bi daha beni görüşü belki başka şekilde olacak o hayvan dediklerini yapacak...

Haftasonu annem bizdeydi... dudağımı patlamış kollarımı mosmor görünce üzüldü ama kal evinde dedi acele etme önce atanmanı bekle dedi lanet ettim bi kere daha hayatıma babasızlığıma kimsesizliğime halbuki bilmiyor ki bi daha beni görüşü belki başka şekilde olacak o hayvan dediklerini yapacak...

En azından darp raporu aldınız mı burdaki tavsiyeleden sonra? Elinizde bulunsun bence neden almıyorsunuz ki?
Şu an çalıştığınız işi ailenizin yanında yapabilir misiniz? Annenizin size gel demesine gerek yok. Evet gel demeliydi ama dayak mı annenizin yanında yarı zorla kalmanız mı derseniz annenizin yanını seçin. Lütfen artık bir aksiyon alın.

Bir anne evladının kolları mor dudağı patlamış halde görecek evinde kal atamanı bekle diyecek..
Anneye saygım sonsuzdur ama şu lafları duyduktan sonra hayatımdan silerim o anneyi..

atanmazsan ne olacak?
atansan bile peşini bırakacak mı kocan?

ne denir ki..
elin kinkongu kendi evladini canini yerden yere vuruyor kadindaki lafa bak..
bu zamanda anana babana kimseye guvenmeyeceksin.
yok mu izini kaybettirme gibi bi sansin?
taninmadigin bi yerde kadin siginma evine gitsen olmaz mi?
ailenin sana sahip cikacagi yok,bu hayvanda yola gelecek fitrat yok,dava acmaktan vs. korkuyorsun..
cok zor durum gercekten Allah yardimcin olsun :KK43:

ya siz hala neyi bekliyosunuz hiç mi yorumlarımızı okumuyosunuz ölseniz cenanenizi aileniz bile kaldırmayacak görünür o ..
ya bu konu sahte yada siz normal değilsiniz ailenizden size fayda mayda yok yanınızdaki herifde bunun farkında vurun abalıya misali meydanı boş bulmuş..
sen sen ol bir silkelen ve derhal o morlukla git raporunu al o köpeğe 1 günde uzaklaştırma alırsın direk savcılığa müracat et yardımcı olan cok insan var bi kendine güven ve artık buraya o şerefsizden kurtuldum evimdeyim kahve içiyorum diye yorum yaz
evinden çıkıp sakın ailenin yanına gitme evi kadın terk etmez suçlu olabilirsin derhal kendine bi iyilik yap

Sen beklemeye devam et canım o evde. Aferin. Kendi düşen ağlamaz.

Annem bu seferde sen sıkıldın bahane bulup gitmek istiyorsun diyor ya hayatım daha ne kadar kötü olabilir daha ne kadar üzülücem ben allahım isyan etmek istemiyorum ama yetti artık gerçekten

Annem bu seferde sen sıkıldın bahane bulup gitmek istiyorsun diyor ya hayatım daha ne kadar kötü olabilir daha ne kadar üzülücem ben allahım isyan etmek istemiyorum ama yetti artık gerçekten
siz hal böyle birine "anne" diyip dert mi anlatıyorsunuz???
tamam anlıyorum destek arıyorsunuz ama belli ki o destek anneniz değil..aklım almıyor ki bir anne kendi evladını o halde görüp nasıl bunları diyebilir...
madem size destek yok kendi işinizi kendiniz halledeceksiniz..darp raporu diye yırtınıyor herkes mesela,aldınız mı???
önceliğiniz bu olmalı..ayrıca o evden tez vakit çıkmalısınız..anneden hayır yok eyvallah,kuzen,eş dost akraba ,bir süre sığınabileiceğiniz bi yer? yoksa kadın sığınma evleri var. atamanız gelince de gidersiniz..

Evladını seven koruyan bir anne bunları söylemez söyleyemezde zaten..
Annenden fayda yok sana evladım,gidip hemen darp raporu alacaksın,yoksa bu manyak adam sana daha çok zarar verir...Raporu almadın demi hala,daha ne bekliyorsun,bu kadar insan söyledi hala ısrarla almıyorsun..

Siz hep anneniz ne derse onu mu yapıyorsunuz? Kaç yaşına gelmişsiniz biraz da kendi kararlarınızı kendiniz vermeniz gerekmez mi? Kusura bakmasın ne derse desin anneniz siz yanına gittiğinizde sahip çıkacak size, çıkmak zorunda, evladısınız ya !

Bir de merak ettim bir önceki anne evine döndüğünüzde eşiniz size ne yaptı? Saydığı tehditlerden hangilerini gerçekleştirdi. Sanırım güzelce konuşup sizi ikna edip geri eve döndürmüş, hiçbir tehditinini de yapamadı değil mi?

Muhtemelen böyledir. Gerçekten tehdit ettiklerini yapacak bir tip olsaydı zaten yapardı. Ama sanırım yapmamış. Boş laf konuşuyor gibi eşiniz. Kanmayın. Çıkın gidin o evden ve yıllarca pamuk gibi davransa ve konuşsa da inanmayın artık pisliğe lütfen.

Boştan laf söylemiyorum, Yaşadıklarının çok benzerini ben de yaşadım. Tehditlerin haddi hesabı yoktu (hala da devam eder). Sabıkalı biri üstelik ve yanında 7/24 silah taşıyan birisi. Ama kurtuldum hala da mahkemem devam ediyor. O bile tehditlerini yapamıyor.. bunlar böyle, havlar durur. Çünkü çok iyi biliyorlar korkutmak en güzel sindirme yöntemidir. Nolur kurtulun, kararlı olun.

Back
X