• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kurtuluşum

Annem bu seferde sen sıkıldın bahane bulup gitmek istiyorsun diyor ya hayatım daha ne kadar kötü olabilir daha ne kadar üzülücem ben allahım isyan etmek istemiyorum ama yetti artık gerçekten
Bak tatlım annenin tepkisi normal değil. Niçin böyle davranıyor bilemiyorum ama benim de kızım var Allah korusun onun başına böyle bir şey gelse dünyayı ayağa kaldırır ve ş...sizin başına geçiririm. Ne demek atamanı bekle ne demek sen sıkıldın. Şiddet bu şiddet bunun bahanesi olamaz ve göz yumulamaz. Annenin mantığı anlaşılır gibi değil. Bir anne çocuğunu her türlü haksızlığa karşı koruyup arkasında dağ gibi durmalı. Yardım alabileceğin resmi kurumlar,kuruluşlar yokmu. Herşeyden önemlisi darp raporunu alman lazım. Bu böyle gitmez bunu sen de çok iyi biliyorsun. Lütfen cesaretini topla çok geç olmadan

Bundan korkuyorum zaten haberlere çıkan kadın cinayetlerinden biri olmak istemiyorum bu durum beni korkutuyor ya boşanmak istediğimi söylersem beni öldürürse diye hala diyor ki sana artık aeni dövmücem küfretmicem demiyorum hakedersen yine yaparım diyor
Polise gidin esinizin psikolojik rahatsizligi oldugundan sizi ve ailenizi oldurmekle tehdit ettiginden gerceklestirebileceginden bahsedin uzaklastirma degil ailenizin yanina giderseniz onlarada zarar verecegini dusundugunuzden siginma evi talebinde bulunun
Bu ailenizin durumun ciddiyetini anlamasini o coook muhim elaleminde isin boyutunun ölum oldugunu idrak edip cenesini kapamasini saglar polis zaten darp raporunu aldirir size bir avukata vekalet verip bosanirsiniz saglik bakanligindan da belgelerinizle olagan disi durumdan sevk ister baska hastaneye gecersiniz is yerinizide bulamaz aileniz dahil kimseye yeni hastane ve yerinizi soylemeyin tum sosyal hesaplari kapatin telinizide degistirin ne demek kendini oldurmek gencecik yasta hicmi anlamadiniz siddet bagimlisi oldugunu falan Allah yardimciniz olsun
Duyulunca o dusunsun elalemin nasil pislik gibi lanse edecegini is yerinde cevresinde kadina el kaldiran gencecik bir hayati mahveden bir aciz olarak gorulmenin nasil birsey oldugunu cebresindeki akli basinda herkesde slm sabahi kessin anlar kendinden gucsuze el kaldirmayi

Son düzenleme:
Haftasonu annem bizdeydi... dudağımı patlamış kollarımı mosmor görünce üzüldü ama kal evinde dedi acele etme önce atanmanı bekle dedi lanet ettim bi kere daha hayatıma babasızlığıma kimsesizliğime halbuki bilmiyor ki bi daha beni görüşü belki başka şekilde olacak o hayvan dediklerini yapacak...
Su mesajdan sonra ailenizindr yerinizi bilmemesi taraftariyim polise annem kendi eliyle verir siginma evi istiyorum deyin saglik bakanligina dilekceyle vasvurup ek darp raporu vs kucuk bir ilceye tayin isteyin gecin gidin kimsede nerede yasadiginizi bilmesin isinizin olmasi en buyuk artiniz

Back
X